Καλημέρα παιδιά. 5η μέρα με το note 3 και οι πρώτες εντυπώσεις μου ειναι εξαιρετικές. Η απόκριση του κινητού ειναι απολύτα ακαριαία. Οτι θέλεις το ανοίγει με ταχύτητές απίστευτες. Επειδη δε, εχει 6gb ram μπορεις να τις αφηνεις στα προσφτατα ανετα χωρις να τις σβηνεις με αποτελεσμα το γρηγορο να γινεται αστραπη. Η οθονη του. Τα χρωματα ειναι βαθια και εντονα . σε ενα ματι που δεν ειναι εμπειρο ανετα θα μπορουσε να την μπερδεψει με amoled. Τοσο εντονα. Τα χαλαει λιγο στο λευκο αν επιλεξεις την μεγιστη αντιθεση οπου κιτρινιζει ελαφρα, Επίσης σε σκοταδι πρεπει να χαμηλωσεις σχεδον τελειος την φωτεινότητα γιατι αλλιως ενοχλει. Καμερα. Την ημερα η καμερα ειτε σε auto ειτε σε πορτρετο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ δεν εχει τιποτα λιγοτερο απο note8 ή iphone8 χωρις ιχνος υπερβολης. Το βράδυ σαφώς χάνει σε σχεση με αυτα και αλλα παλι οι φωτο του ειναι πολυ πανω απο τον Μ.Ο των κινητων εκει εξω. Η φατσοκάμερα ειναι εξαιρετική καθαρη με ζωντανα χρώματα αλλα γενικά δεν την χρησιμοποιώω πολυ οποτε δεν εχω πολλα να πω. Στο βιντεο. Καθαρο ωραιος ηχος (προσοχη οταν γράφουμε μην κλεινουμε το μικ. με το δαχτυλο) αλλα οχι σταθερο οσο θα επρεπε. Δεν ειναι επιπεδου ναυαρχιδας αλλα και παλι πανω απ τον Μ.Ο . Ποιοτητα κατασκευης. Εξαιρετικη. Με το που το πιανεις στο χερι σου καταλαβαινεις οτι εχει ενα premium κινητο. Ανετο στο χερι στιβαρο gorrilla glass 4 με καλη ποιοτητα αλουμινιου στο πλαισο. Αφηνει δαχτυλιες τρελα βεβαια ενω θα μπορουσε ανετα να γλυστρησει οποτε ια θηκουλα (και αυτη που ειναι μεσα στο κουτι καλη ειναι για αρχη) πρεπει να του βαλουμε. Αν και σημερα με την μοδα να θελει 18:9 οθονη το κινητο ειναι κουκλι.
Υ.Γ Συντομα να ανεβασω μερικες φωτο να εχετε και ενα δειγμα.
Υ.Γ2 Η μπαταρία με την δική μου χρηση βγαζει 1.5 μερα ανετα. Με την ιδια χρηση το nikel που ειχα πριν κρατουσε περιπου 12-15 ωρες.
Σε οτι αλο μπορω να βοηθησω καποιον που το σκεφτεται για αγορα στην διαθεση του.
Υ.Γ Συντομα να ανεβασω μερικες φωτο να εχετε και ενα δειγμα.
Υ.Γ2 Η μπαταρία με την δική μου χρηση βγαζει 1.5 μερα ανετα. Με την ιδια χρηση το nikel που ειχα πριν κρατουσε περιπου 12-15 ωρες.
Σε οτι αλο μπορω να βοηθησω καποιον που το σκεφτεται για αγορα στην διαθεση του.