Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Καλημέρα παιδιά. 5η μέρα με το note 3 και οι πρώτες εντυπώσεις μου ειναι εξαιρετικές. Η απόκριση του κινητού ειναι απολύτα ακαριαία. Οτι θέλεις το ανοίγει με ταχύτητές απίστευτες. Επειδη δε, εχει 6gb ram μπορεις να τις αφηνεις στα προσφτατα ανετα χωρις να τις σβηνεις με αποτελεσμα το γρηγορο να γινεται αστραπη. Η οθονη του. Τα χρωματα ειναι βαθια και εντονα . σε ενα ματι που δεν ειναι εμπειρο ανετα θα μπορουσε να την μπερδεψει με amoled. Τοσο εντονα. Τα χαλαει λιγο στο λευκο αν επιλεξεις την μεγιστη αντιθεση οπου κιτρινιζει ελαφρα, Επίσης σε σκοταδι πρεπει να χαμηλωσεις σχεδον τελειος την φωτεινότητα γιατι αλλιως ενοχλει. Καμερα. Την ημερα η καμερα ειτε σε auto ειτε σε πορτρετο ειναι απλα ΤΕΛΕΙΑ δεν εχει τιποτα λιγοτερο απο note8 ή iphone8 χωρις ιχνος υπερβολης. Το βράδυ σαφώς χάνει σε σχεση με αυτα και αλλα παλι οι φωτο του ειναι πολυ πανω απο τον Μ.Ο των κινητων εκει εξω. Η φατσοκάμερα ειναι εξαιρετική καθαρη με ζωντανα χρώματα αλλα γενικά δεν την χρησιμοποιώω πολυ οποτε δεν εχω πολλα να πω. Στο βιντεο. Καθαρο ωραιος ηχος (προσοχη οταν γράφουμε μην κλεινουμε το μικ. με το δαχτυλο) αλλα οχι σταθερο οσο θα επρεπε. Δεν ειναι επιπεδου ναυαρχιδας αλλα και παλι πανω απ τον Μ.Ο . Ποιοτητα κατασκευης. Εξαιρετικη. Με το που το πιανεις στο χερι σου καταλαβαινεις οτι εχει ενα premium κινητο. Ανετο στο χερι στιβαρο gorrilla glass 4 με καλη ποιοτητα αλουμινιου στο πλαισο. Αφηνει δαχτυλιες τρελα βεβαια ενω θα μπορουσε ανετα να γλυστρησει οποτε ια θηκουλα (και αυτη που ειναι μεσα στο κουτι καλη ειναι για αρχη) πρεπει να του βαλουμε. Αν και σημερα με την μοδα να θελει 18:9 οθονη το κινητο ειναι κουκλι.
      Υ.Γ Συντομα να ανεβασω μερικες φωτο να εχετε και ενα δειγμα.
      Υ.Γ2 Η μπαταρία με την δική μου χρηση βγαζει 1.5 μερα ανετα. Με την ιδια χρηση το nikel που ειχα πριν κρατουσε περιπου 12-15 ωρες.
      Σε οτι αλο μπορω να βοηθησω καποιον που το σκεφτεται για αγορα στην διαθεση του.
    • Αν θέλει καποιος να θα μπορουσα να πω καποια στιγμη μερικα πράγματα και για το MiA1 που αγορα μαζι με το Note 3 για την γυναικα μου..

=============== Δεκ 19th 2017, 11:33am ===============

Ο/H geoanto555 έγραψε:

Μπράβο @insideman75, πολύ αναλυτικό πόστ..
      Ευχαριστω πολυ . :)
    • Διαφήμιση
    • Στο αντίστοιχο νήμα.... όποτε θέλεις το γράφεις.
      Και το καλύτερο.... κάνε ένα συγκριτικό με photos κλπ στα 2 κινητά..
      Εκεί να ανοίξεις νέο θέμα...

• Μια παρόμοια παρουσίαση σχετικά με το mi A1, όταν βρεις χρόνο, θα βοηθούσε άτομα που σκέφτονται την αγορά του. :thumbsup:
      Ευχαριστούμε :)
    • insideman75,
      ευχαριστούμε για την παρουσίαση.
      Μια διευκρίνηση σε παρακαλώ σχετικά με το "με την δική μου χρήση".
      Αν σου είναι εύκολο, γράψε ποια είναι η δική σου χρήση για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
    • Ο/H Loksias έγραψε:

insideman75,
      ευχαριστούμε για την παρουσίαση.
      Μια διευκρίνηση σε παρακαλώ σχετικά με το "με την δική μου χρήση".
      Αν σου είναι εύκολο, γράψε ποια είναι η δική σου χρήση για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
      Εχεις απόλυτο δίκιο. Λοιπον, τηλεφωνικές κλήσεις περίπου 45 λεπτα ανα μέρα. Ένα παιχνιδι μπάσκετ που παίζω περιπου 20 λεπτα το βράδυ πριν κοιμηθω, 30-45 λεπτα fb inst κτλ ανοιχτα gps συγχρονισμός wifi και την περισσότερη διάρκεια της μερας 4g (περίπου 8 ώρες επειδή δεν πιάνει καλά το wifi στη δουλειά) αρκετο viber λόγο δουλειάς και παντα η οθόνη στο 100% φωτεινότητα εκτός απ τα 20 λεπτα που παιζω το παιχνιδι το βραδυ (και αυτο επειδη ενοχλει :d).
    • Διαφήμιση
    • Εντάξει insideman75,
      είναι αρκετά μεγαλύτερη χρήση σε σύγκριση με την πολύ μέτρια δική μου χρήση.

Η οποία δική μου είναι:

- 15-20 λεπτά τηλεφωνικές κλήσεις.
      - WiFi On
      - μια δυο ματιές στον καιρό.
      - μια 5λεπτη ματιά στα νέα
      - αρκετή χρήση του επαγγελματικού email
      - ελάχιστες φωτό

Ούτε παιχνίδια, ούτε social media.

Και στο Kate, με βγάζει 4 μέρες άνετα ή 3 αν έχω αρκετές περισσότερες τηλεφωνικές κλήσεις και φωτό.
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Οπότε θα είσαι άρχοντας. 2+ άνετα.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα! Σκέφτομαι να προχωρήσω και εγώ στην αγορά του mi note 3, έχεις να μου προτείνεις site? Έχω πάρει στο παρελθόν από εξωτερικό αλλά τώρα με το τελωνείο δεν ξέρω τι να επιλέξω, επίσης σε σχέση με το m6 τι έχεις να πεις;

Στάλθηκε από το Lenovo TB3-850M μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Σας είχα υποσχεθεί μερικές φωτογραφίες σαν δείγμα και τώρα που έχω χρόνο είπα να βάλω μερικές. Σύντομα θα προσθέσω ένα συγκριτικό ανάμεσα στα note 3 και mia1 που ζητήσατε αν φυσικά το θέλετε άκομα φυσικά σε νέο νήμα.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση