Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

• Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδια απο tempered glass τι φορατε?
      Για την ώρα κανένα. Δεν έχω βρει κάποιο που να αγκαλιάζει όλη την οθόνη του κινητού σωστά. Φυσικά τα προσέχω πολύ τα κινητά. 1 χρόνο το nikel το είχα χωρίς και δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά.

Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

Παιδια απο tempered glass τι φορατε?
      Εδώ και λίγες ημέρες έχω περάσει ενα πολύ φοβερό φιλμ και το έχω κατά ευχαριστηθεί 100% διαυγες.
      Επειδή δεν πρέπει να βάλω σύνδεσμο από το Aliexpress θα βάλω ενα βιντεακι του προϊόντος και θα το βρείτε εύκολα όποιος θέλει...
      CHYI 3D Curved Film For Xiaomi Note 3
      Xiaomi 13
    • insideman75,
      Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια σε εσένα και όλους!

Ωραίες οι φωτό, μα πιο πολύ μου άρεσε αυτή με την γάτα. Κούκλα... :)
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια παιδια.Ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει απο ελλαδα κανενα screen protector ζελατινα.Φοραω το tempered glass με τα πλαισια που πιανει ολη την οθονη και δεν μου αρεσει καθολου η αφη και η οθονη χαλια ειναι.Ρωταω αν ξερει κανενας για να μην περιμενω 1 μηνα να ερθει απο εξω
    • Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Τι στο καλό γίνετε και δεν έχει βγει ακόμη global developer rom?

Don't mess with mi note 3
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Επέστρεψα με screenshots και ανάλυση 3-4 εβδομάδων που το έχω.
      Μπαταρία: Δείτε τα screenshots, κατά μέσο όρο 1μιση με 2 μέρες με μέτρια χρήση
      Κάμερα: Απίστευτη. Σε σύγκριση και με iphone 7 ίσως λίγο καλύτερες. Επίσης η διπλή κάμερα σε Portrait mode είναι φοβερή.
      Ταχύτητα: Ντάξ εδώ όλα τα λεφτά. Σε σχέση με ένα s7 που τα είχα δίπλα δίπλα το πατάει για πλάκα
      Σε αρνητικά δεν μου άρεσε που έχει τα ακουστικά σε θύρα usb type c.
      Images
      • Screenshot_2017-12-18-15-37-25-129_com.miui.securitycenter.png

80,53 kB, 1.080×1.920, viewed 132 times
      • Screenshot_2017-12-31-12-05-52-702_com.miui.securitycenter.png

75,04 kB, 1.080×1.920, viewed 140 times
      • Screenshot_2017-12-26-16-36-09-771_com.miui.securitycenter.png

75,46 kB, 1.080×1.920, viewed 133 times
      • Screenshot_2017-12-22-13-43-41-934_com.miui.securitycenter.png

78,52 kB, 1.080×1.920, viewed 112 times

Το καλύτερο κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου και έχω πιάσει πολλές ναυαρχίδες..
      Μπαταρία αξεπέραστη.
      100 εφαρμογές εγκατεστημένες με Facebook, viber, Instagram, messenger μέσα σχεδόν μια ώρα βαρύ gaming και πολλά άλλα, αααα και λίγο data 4g.
      Το δυκτιο το έχω μόνιμα 4g και όχι 2g.
      ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ κινητό σε όλα του..!

Don't mess with mi note 3
      Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be
    • Διαφήμιση

Κάτοχος κι εγω mi note 3 εδω κ 2 βδομάδες.. Πολύ ευχαριστημένος! Πρώτη φορά σε xiaomi και μου αρέσει πολύ το miui.. Είναι τόσο εθιστικό που δεν μπορώ να το αφησω απ τα χέρια μου..Σαν iPhone με android! Απορώ σε τι χρειάζεται ο ταχύτερος επεξεργαστής που λενε μερικοί;Οι φωτογραφίες την ημέρα φοβερές και ειδικά το πορτρέτο .. Δεν θα πήγαινα σε κινητό χωρίς αυτήν την επιλογή με τίποτα πλέον.. Με χαμηλό φωτισμό εχω την αίσθηση οτι είναι μέτριο χωρίς να το εχω ψάξει πολύ.. Το μέγεθος της οθόνης ιδανικό για μένα δεν ζηλευω τις μεγαλύτερες οθόνες, αλλά θα προτιμούσα τα bezell στην πανω μερια του κινητού να είναι μικρότερα..
      Μπαταρία πολυ ευχαριστημένος..

Απορίες:
      Απο sar τι γίνεται ξέρει κανείς;
      Καπου διάβασα οτι έχει 0,5 head sar και 1,5 body sar( το οποίο μου φαίνεται υψηλό). Μπορεί να επιβεβαιώσει κανεις;
      Το body sar τι ακριβώς είναι ξέρει κανείς; Και πως μπορώ να το αποφεύγω;

Γρατζουνιες κανει εύκολα; Έχει γρατζουνιστει σε κανέναν;

• @johnnyman πολύ δυνατά στατιστικά αλλά κάπου μπερδεύομαι. Στα averages γράφει screen on 9h 44m max. Αυτό σημαίνει ότι το μέγιστο που φτάνει είναι 9 ώρες και 44 λεπτά; Από πάνω όμως γιατί γράφει ότι σε αυτή σου την αποφόρτιση έχεις ξεπεράσει τις 10 ώρες; Τι δεν καταλάβαινω; Γιατί δεν γράφει στο max περισσότερο από 10;

Έχω πολύ καιρό να βάλω gsam και δεν θυμάμαι τι σημαίνει το καθένα (ή τα χουν αλλάξει).
    • RE: Γενική συζήτηση για το Mi Note 3 (Jason)

Ο/H KostasK79 έγραψε:

Κάτοχος κι εγω mi note 3 εδω κ 2 βδομάδες.. Πολύ ευχαριστημένος! Πρώτη φορά σε xiaomi και μου αρέσει πολύ το miui.. Είναι τόσο εθιστικό που δεν μπορώ να το αφησω απ τα χέρια μου..Σαν iPhone με android! Απορώ σε τι χρειάζεται ο ταχύτερος επεξεργαστής που λενε μερικοί;Οι φωτογραφίες την ημέρα φοβερές και ειδικά το πορτρέτο .. Δεν θα πήγαινα σε κινητό χωρίς αυτήν την επιλογή με τίποτα πλέον.. Με χαμηλό φωτισμό εχω την αίσθηση οτι είναι μέτριο χωρίς να το εχω ψάξει πολύ.. Το μέγεθος της οθόνης ιδανικό για μένα δεν ζηλευω τις μεγαλύτερες οθόνες, αλλά θα προτιμούσα τα bezell στην πανω μερια του κινητού να είναι μικρότερα..
      Μπαταρία πολυ ευχαριστημένος..

Απορίες:
      Απο sar τι γίνεται ξέρει κανείς;
      Καπου διάβασα οτι έχει 0,5 head sar και 1,5 body sar( το οποίο μου φαίνεται υψηλό). Μπορεί να επιβεβαιώσει κανεις;
      Το body sar τι ακριβώς είναι ξέρει κανείς; Και πως μπορώ να το αποφεύγω;

Γρατζουνιες κανει εύκολα; Έχει γρατζουνιστει σε κανέναν;

Σε ένα forum κινέζικο με Google translate ένας έλεγε ότι το μέτρησε.

Έχει 2.2 έλεγα αλλά δεν κατάλαβα από την μετάφραση αν ήταν body η head

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • 2.2 sar?Μηπως κανεις καποιο λαθος?Ειναι παρα πολυ...

Edit:Βρηκα το sar απο το devicespecifications.com.
      Images
      • sar mi note 3.PNG

55,9 kB, 994×391, viewed 139 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H johnnyman έγραψε:

2.2 sar?Μηπως κανεις καποιο λαθος?Ειναι παρα πολυ...

Edit:Βρηκα το sar απο το devicespecifications.com.
      Ελά. Ντε δεν ξέρω τι να σου πω.. Υπάρχει συσκευή που. Μετράει το sar?

Sent from my MI 5s using Tapatalk