[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
@MIUI_ART Αυτό δείχνει ότι είναι ευχαριστημένοι
Αλλιώς θα μας είχαν πάρει με τις πέτρες. -
@MIUI_ART Όχι αυτό θα ήταν το λιγότερο αχαριστία, θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι είναι φυσικό και μέσα στο παιχνίδι να υπάρχουν αστοχίες, αλλά το ότι δεν μιλάνε εγώ το βάζω θετικό πρόσημο
-
-
Ο/H georgem86 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Έχει βάλει κανείς άλλος την ρομ σε note 3 pro, για να γράψει εντυπώσεις;
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H seitman έγραψε:
Έτοιμο το τηλέφωνο.
Απλά ένα θέμα με τις ρυθμίσεις. Μόλις επιλέξω ρυθμίσεις ήχου τρώει force close...
Λέτε να δοκιμάσω να ξανακατεβάσω τη ROM και επανάληψη εγκατάστασης;;;
Άκυρο... Είδα ότι το έχουν και άλλοι....
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
-
-
Ο/H seitman έγραψε:
Έτοιμο το τηλέφωνο.
Απλά ένα θέμα με τις ρυθμίσεις. Μόλις επιλέξω ρυθμίσεις ήχου τρώει force close...
Λέτε να δοκιμάσω να ξανακατεβάσω τη ROM και επανάληψη εγκατάστασης;;;
Άκυρο... Είδα ότι το έχουν και άλλοι....
Το Note 3 pro πουληθηκε στην Ελλαδα επίσημα απο την Infoquest.
Οποιοι το πήραν , όταν πάνε στις ρυθμίσεις ήχου τους χτυπάει force stop?
Τα προβλήματα αυτά που διαβάζω συνέχεια είναι των πειραγμένων εκδόσεων? ή και μαμά να το είχες, θα τα είχαν? -
Το παραπάνω πρόβλημα εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο του φίλου που έχει περάσει την ελληνική.
Για official δεν έχει αναφερθεί κάτι.
Αν το έχεις αγοράσει επίσημα από τον εισαγωγέα στην Ελλάδα και σου κάνει κάποιο πρόβλημα του το φορτώνεις χωρίς πολλά πολλά.
Εδώ στο φόρουμ πολύ κόσμος πειραματίζεται.
Όποιος δεν συμφωνεί με αυτό απλά δεν ακολουθεί, περνάει official stable και συνεχίζει.
Ελπίζω να σου ξεκαθάρισα κάποια πράγματα. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Το παραπάνω πρόβλημα εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο του φίλου που έχει περάσει την ελληνική.
Για official δεν έχει αναφερθεί κάτι.
Αν το έχεις αγοράσει επίσημα από τον εισαγωγέα στην Ελλάδα και σου κάνει κάποιο πρόβλημα του το φορτώνεις χωρίς πολλά πολλά.
Εδώ στο φόρουμ πολύ κόσμος πειραματίζεται.
Όποιος δεν συμφωνεί με αυτό απλά δεν ακολουθεί, περνάει official stable και συνεχίζει.
Ελπίζω να σου ξεκαθάρισα κάποια πράγματα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Αλλο official stable και άλλο aroma ή xtrv stable. Σε official xiaomi stable αναφέρομαι παραπάνω. Ναι, αυτή που περνάς με fastboot.
Και για με συμπληρώσω, πολλές φορές παρουσιάζουν οι νέες εγκαταστάσεις από τις unofficial rom διαφορετικά προβλήματα, ανάλογα πως τις περνάει ο εκάστοτε χρήστης και ποια έκδοση είχε κατά την εγκατάσταση στο τηλέφωνο του.
Εγώ είχα σαν παράδειγμα μια έκδοση του Ιουλίου 2017 στο gemini μου και κάθε προσπάθεια αναβάθμισης απετυχε. Μόλις έκανα καθαρή εγκατάσταση όλα άλλαξαν και το τηλέφωνο είναι σφαίρα και χωρίς προβλήματα.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.