[Ενημέρωση 21/04/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε Re-Updload της ROM για το RedMi Note 2 (Hermes) για το πρόβλημα με τις μεταφράσεις.
-
@amavroudis δεν προλαβα αλλα θα το κανω αυριο.
Δεν ηξερα οτι επρεπε να ξαναξεκλειδωσω το κινητο για να ξαναπερασω ελληνικη rom αλλα μαλλον ειναι επειδη αλλαξαν πολλα. Νομιζα οτι δεν θα ξαναχρειαζοταν. Οκ θα τα δοκιμασω αυριο και θα στειλω το οκ. Ευχαριστω πολυ μαγκες! -
@koofinhio
Πρέπει να προσέξεις αν είσαι ακόμα με android 5.1 στο kenzo , η τελευταία ρομ είναι android 6.0 και θα χρειαστεί αλλαγή του twrp πρώτα , το οποίο θα το βρεις μέσα στο ζιπ της ρομ στο φάκελο recovery ..
Πιθανώς να κλειδώσει και ο bootloader μετά την αναβάθμιση και να χρειαστεί ξεκλείδωμα ... Άνοιξε το miunlock και συνδέσμου να δεις αν είσαι οκ για το ξεκλείδωμα.. -
Καλημέρα και από εμένα πλέον με την ελληνική ρομ!
Έχω μια ερώτηση όταν πατάω για να δω για αναβάθμιση μου βγάζει ένα μήνυμα για ένα ζιπ φάκελο τον οποίο δεν έχω και ότι έχει σταλεί με email ποιος θα μπορούσε να μου στείλει αυτό το email?έβαλα το email μου και την συσκευή μου αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα! Όταν θα έρθει με το καλό θα πρέπει να φλασαρω και να ξαναστεισω το τηλέφωνο; -
Ο/H kaikas έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα πλέον με την ελληνική ρομ!
Έχω μια ερώτηση όταν πατάω για να δω για αναβάθμιση μου βγάζει ένα μήνυμα για ένα ζιπ φάκελο τον οποίο δεν έχω και ότι έχει σταλεί με email ποιος θα μπορούσε να μου στείλει αυτό το email?
Αυτή την στιγμή έχεις δηλώσει μόνο ότι έχεις Huawei και καμία Xiaomi συσκευή.
Για αυτό δεν έχεις λάβει το VIP mail ακόμη με τις ROM που έχουν ΟΤΑ.
Μόλις ενημερώσεις το προφίλ σου, θα λάβεις και το mail με τις ROM για τις συσκευές που θα δηλώσεις.
Μετά θα κάνεις Flash τις ROM που θα βρεις στο mail και αυτόματα θα ενεργοποιηθούν τα OTA στις συσκευές σου και θα δουλέψει σωστά ο Updater. -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H themakos66 έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
το αυτό συνέβη και σε εμένα !!!!
Μια ερώτηση πάνω σε αυτό.....Το διαπιστώσατε στην XTRV ή στην Aroma? Οι rom που αντικαταστάθηκαν δηλαδή χθες είναι και οι δυο διορθωμένες? Γιατί είχα κατεβάσει την προηγούμενη Aroma πριν την ενημέρωση, να την ξανακατεβάσω ή ηταν μονο στην XTRV το θέμα?ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Κατέβασέ την πάλι και κάνε την Flash αν έχεις και εσύ πρόβλημα στην μετάφραση ειδικά στις ρυθμίσεις. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Κατέβασέ την πάλι και κάνε την Flash αν έχεις και εσύ πρόβλημα στην μετάφραση ειδικά στις ρυθμίσεις.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H cal έγραψε:
Αν θέλουμε να επισημάνουμε λέξεις που δεν έχουν μεταφραστεί σε πιο νήμα να σας τα στείλουμε?
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H cal έγραψε:
Αν θέλουμε να επισημάνουμε λέξεις που δεν έχουν μεταφραστεί σε πιο νήμα να σας τα στείλουμε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εδώ ---> xiaomi-miui.gr/community/bugtracker/index.php/ProductList/
Φώτο με το λάθος και κείμενο με το σωστό θα βοηθούσε πολύ