[XTRV-7.11.30 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 02/12 20:02)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Τελικά τωρα την περασα και εγω μια χαρα μπηκε και σε λιγες μερες θα εχουμε αποψη !! Ολα καλα !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H lizardous έγραψε:
ΟΤΑ έχουν ενεργά τα Vip μέλη προς το παρόν. -
Πέρασα κι εγώ χθες στην RedMi Pro (Omega) το aroma update.
Το κατέβασα μέσω ΟΤΑ και περάστηκε μέσω TWRP, οι deafault ρυθμίσεις στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση, με Magisk και μετά την εγκατάσταση, έκανα και καθαρισμό cache & dalvik.
Με μια απλή χρήση στο κινητό, κάνω κι εγώ τις παρατηρήσεις μου σχετικά με την 7.11.30:
1) Η μπαταρία κρατάει λίιιιιγο περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες aroma roms όπως επίσης και η χρήση της RAM βελτιώθηκε αλλά πολύ ελάχιστα. Πριν την aroma είχα συνέχεια ελεύθερα 1.2-1.4GB, τώρα έχω συνέχεια 800-900ΜΒ.
2) Η δόνηση κατα την πληκτρολόγηση και τις ειδοποιήσεις, μια δουλεύει και μία όχι. Υπήρχε και στην προηγούμενη ROM το θέμα αυτό.
3) Παρατήρησα ένα θεματάκι με τα Notifications και ιδιαιτέρα με του fb messenger, οι οποίες δεν έρχονταν καθόλου. Μου έστελναν μηνύματα και δεν ερχόταν καμία ειδοποίηση μέχρι να ανοίξω τον messenger και να έρθουν όλες μαζεμένες.
4) Θέμα με τα notifications εφαρμογών τις πολύ βραδινές ώρες. Φαίνεται περίεργο αλλά όταν δεν χρησιμοποιούσα το κινητό για αρκετές ώρες (βράδυ) που το φορτίζω, το πρωί πάω να το ξεκλειδώσω έρχονται μαζεμένες 10-12 ειδοποιήσεις. Σαν να ήταν σε sleep mode το wifi και να "ξύπνησε" μόλις πήγα να ξεκλειδώσω το κινητό. Να σημειώσω ότι έχω ρυθμίσει αρκετές εφαρμογές (viber, fb, messenger, outlook κ.α.) με βάση των οδηγών του φόρουμ, να μην κάνουν εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς επίσης και το wifi να είναι πάντα ενεργό! Το συγκεκριμένο θέμα, ξεκίνησε από την προηγούμενη rom.
5) Παρατήρησα αρκετά FC χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο και σε άκυρες στιγμές, από εφαρμογές που μέχρι τώρα δεν είχα θέμα (fb, viber, twitter, outlook & chrome, μου έκαναν τουλάχιστον από μια φορά η κάθε μια, fc). Δεν είχα FCs μέχρι τώρα με τις προηγούμενες rom.
6) Η αναζήτηση (που ενεργοποιείται με swipe up στην οθόνη) κάνει συ-νέ-χει-α FC και δεν λειτουργεί. Δεν την πολυχρησιμοποιώ βέβαια αλλά, αξίζει να το αναφέρω. Το πρόβλημα ξεκίνησε σε αυτή τη rom.
Αυτά για την ώρα και ενημερώνω αν παρατηρηθούν και άλλα θέματα -
@MindMaker
Έχεις κάνει κάποιες επαναφορες εφαρμογών και δεδομένων από το cloud ή από το αντίγραφο ασφαλείας ??
Αν έχεις κάνει , πιθανώς εκεί είναι το πρόβλημα .. -
@gkalen όχι δεν έχω κάνει. Mε την πρώτη aroma που έβαλα πριν 3 εβδομάδες με factory reset, κατέβασα τα πάντα απο την αρχή και ακολούθησα πιστά όλους τους οδηγούς για τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων και ενέργειας.
Δεν είχα θέμα μέχρι τώρα... -
-
Παιδιά πείτε καμία άλλη καλή γραμματοσειρά εκτός από την Moby donut που να υποστιριζει ελληνικά.
Don't mess with Max 2Life is short, so never forget to smile. After all, you're only as happy as you let yourself be -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Goldwane έγραψε:
Καλημέρα,
Προσπαθώ να κατεβάσω από χθες βράδυ το XTRV-7.11.30 & ARΩMA είτε από το link που μου ήρθε μέσω email είτε από τα links που υπάρχουν στο androidfilehost και δεν ανοίγει κανένα.
Χρησιμοποίησε έναν κανονικό πλοηγό.
Ο/H serkori έγραψε:
με τις ferrari υπαρχει καποιο προβλημα?
Και σήμερα δούλεψε κανονικά το link από το email. -
@Goldwane
Δε μίλησε κανείς για το scorpio ότι σταμάτησε , για το ferrari είπαμε ότι σταμάτησε ..
@MindMaker
Δε ξέρω τι ρυθμίσεις έχεις κάνει και από ποιους οδηγούς , κάποιες ρυθμίσεις που έκανες ίσως φταίνε , δεν βλέπω άλλους με omega και προβλήματα με fc's .. -
@gkalen ένα χρόνο τώρα τις ίδιες ρυθμίσεις κάνω ακόμη και μετά απο factory reset και δεν είχα θέμα.
Ένας από τους οδηγούς που ακολούθησα ήταν αυτός εδώ, και οι διαφορές στα μενού ανάμεσα σε MIUI8 & 9 να είναι ελάχιστες, αλλά δεν είχα κανένα θέμα μέχρι σήμερα.
Όλες οι εφαρμογές φαίνεται να έχουν σταθεροποιηθεί σε λειτουργία εκτός της αναζήτησης που κάνει συνέχεια fc. -
@MindMaker
Προσωπικά , δεν κάνω καμμία ρύθμιση σε τίποτα ..
Anyway , κάνε ένα καθαρισμό δεδομένων της αναζήτησης από τις ρυθμίσεις , θα περιμένουμε να δούμε κι από άλλους αν έχουν παρόμοιο πρόβλημα με την αναζήτηση , ίσως είναι bug από sources ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0