Τελικά σήμερα έκανα την παραγγελία από Ελλάδα το mi note 3.
Καλορίζικο!
Από που αν επιτρέπεται;
Απο το δευτερο μαγαζί που βγάζει το skroutz (δεν γράφω για να μη κάνουμε και διαφήμιση)
370€ απλά το πήρα με τιμολόγιο και δεν θα πληρώσω ΦΠΑ βγαίνει περίπου 305€
~50€ πάνω απο κίνα, στηρίζουμε και ένα ελληνικό μαγαζί και θα το έχω Τετάρτη!
Η αλήθεια είναι οτι με κάτι νόμους το έχουν δυσκολέψει αρκετά το τιμολόγιο για κινητά αλλά αφου μπόρεσα οκ...
Να σας πω την αλήθεια σκεφτόμουν το mi5s plus για τον επεξεργαστή και το μέγεθος αλλά τον επεξεργαστή δν θα τον καταλάβω και αν παω στις 5,7 μετά με βλέπω να μένω εκεί και αν δεν αλλάξει κάτι στα κινητά να μένω εκεί (5,7-6)
Βασικά σε gpu μονο χάνει σε σχέση με το mi5s plus χωρίς όμως να σημαινεί οτι δεν ειναι και αυτουνού αρκετά δυνατή (δηλαδή πάλι στο max θα παιζεις απλά ίσως έχει κανα frame drop παραπανω)
Καλησπερα σε ολους και ολες..
Σκεφτομουν τωρα τα Χριστουγεννα επιτελους να παρω την νεα μου συσκευη και διακαη μου ποθο το Xiaomi redmi note 4x 4/64 (snapdragon 625)..
υπολογιζα λοιπον οτι λογικο ειναι τωρα τα Χριστουγεννα να πεσουν οι τιμες και ενω στο πρωτο skoutzoμαγαζο που το εχει διαθεσιμο (και όχι παράδοση σε 10..20..και βάλε μέρες...) κανει 236 € ...
εμαθα και θελω να μου πειτε αν ειναι αληθεια..Οτι τον Ιανουαριο η Xiaomi θα λανσαρει στην αγορα τα νεα της κινητα σειρα 5 και Note 5 κτλ... και θα πεσουν αρκετα οι τιμες στα 4αρια γενικα..
Οποτε εχω καποιες αποριες πλεον.. 1ον .. Θα πεσουν οντως οι τιμες, δλδ αξιζει να περιμενω μεχρι και Ιανουαριο, εχει ξαναγινει κατι αναλογο? 2ον Εχετε καθολου γνωση σε τι τιμες θα παιξουν τα νεα μοντελα? 3ον 4αρι η 5αρι πλεον?
Γνωριζω οτι ειναι ενα φορουμ απλα λεω μηπως και ξερετε κατι απο αυτα που ρωταω..
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε....
Εγώ θα περίμενα να πάρω το rn5 , ειδικά εάν το βγάλουν με έναν επεξεργαστή πιο ισχυρό από τον sd625 , σίγουρα κάποια έκδοση τουλάχιστον ελπίζω να την βγάλουν με πιο ισχυρό επεξεργαστή.