Διαφήμιση

Επιλογή συσκευής

• Επιλογή συσκευής

Λογικό είναι καθώς βγαίνουν νέα μοντέλα το μαγαζί να μην αγοράζει αλλά...περιμένοντας και αυτό τα νέα μοντέλα η αγοράζοντας μονο τα νεα που σημαίνει πως ότι έχει και φύγει ....τέλος. Όποτε συνήθως φτάνουν σε ένα σημείο που ότι συσκευές υπάρχουν να μην καλύπτουν την ζήτηση άρα οι τιμές να μην πέφτουν. Πολλές φορές μπορεί να δείτε άνοδο και όχι πτώση.
    • Αρχιζω να πιστευω οτι δεν ειναι η μοιρα μου να αποκτησω καποιο κινητο που θελω και θα καταληξω παλι σε αλλο.. α ρε Μερφι...
      Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D <X
    • Επιλογή συσκευής

Ρε αγόρι... γιατί τόση βιασύνη... πρέπει δηλαδή να πάρεις τώρα αμέσως;;;;
      Χ€σ€ τον Μέρφι και άκου τον πάντα σοφό Ελληνικό λαό : Όποιος βιάζεται σκοντάφτει...

from my Mi5s
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Άμα έχεις κάποιο φίλο που πάει Κίνα πες του να στο πάρει από εκεί....μόνο έτσι θα το πάρεις πραγματικά φθηνά ή να το παραγγείλεις από Κίνα και να μην σε πιάσει τελωνείο......αν θες πάλι να το πάρεις γρήγορα αλλά δυστυχώς πιο ακριβά, το παίρνεις από Ελλάδα που κάποια στιγμή θέλω να πιστεύω θα πέσουν αρκετά οι τιμές και δεν θα υπάρχει λόγος ν'αγοράζουμε από Κίνα...

Επίσης το βασικό για την επιλογή μιας συσκευής είναι να δεις ποια έχει κίνηση, για να δεις και την υποστήριξη που θα έχει από την ίδια τη xiaomi.....πχ το mido είχε κίνηση άρα και υποστήριξη, το redmi 4 pro από την άλλη, ακόμα δεν βγήκε το έχει εγκαταλείψει η εταιρία......όσο για την αγορά απλά καταλήγεις κάπου ανάλογα με τις ανάγκες σου γιατί η διαφορές πάντα είναι πολύ μικρές για να είσαι πάντα σε δίλημμα με τη καλύτερη συσκευή...αν αυτή η συσκευή όμως στη τελική δεν έχει υποστήριξη τι κάνεις? Θέλω να πω και όταν βγει το 5 δεν σημαίνει ότι θα έχει και υποστήριξη, πρέπει να περιμένεις λίγο για να δεις.
      Open-source is the future
    • Ειλικρινα οι απαντήσεις σας με συγκίνησαν.. και οχι δεν το θελω σημερα κιολας.. αλλα ρε παιδια απο τον Οκτωβριο παλευω να παρω ενα κινητο..και εκει που παω να το παρω απο Κινα..
      σκανε τα τελωνεια και μου λενε περιμενε και θα δουμε.. παω απο Αθηνα κατσε περιμενε θα βγει κατι καλυτερο.. βγαινει τωρα το καλυτερο αλλα περιμενε γιατι μπορει αργοτερα που θα
      βγει κατι καλο να το παρεις φθηνότερα η το καλο σε καλη τιμη... ?( ?( ?( Τι αλλο να κανω η να περιμενω.. και ολα αυτα γιατι παντα ακουω τον σοφο Ελληνικο λαο.. ;( ;( ;(
      Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... :mrgreen: :D :mrgreen: :D <X
    • Πάντα θα βγαίνουν κινητά με περισσότερα χαρακτηριστικά και πάντα τα παλιότερα μοντέλα θα χάνουν λίγη ή περισσότερη αξία.
      Υπάρχουν τα κινητά που θέλουμε και τα κινητά που μπορούμε, αν αυτά τα 2 ταυτίζονται, τέλεια. Αν όχι, βρες τα χαρακτηριστικά που εσύ χρειάζεσαι οπωσδήποτε ή και θάθελες να έχει το κινητό σου, βρες ποιό κινητό στην κατηγορία χρημάτων που θες τα καλύπτει και πάρτο. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν ξανακοιτάς πόσο κατέβηκε ή ανέβηκε η τιμή. Το ξεχνάς αυτό :)

Να περιμένεις αξίζει μόνο αν το κινητό των ονείρων σου έχει μερικές δεκάδες ευρώ παραπάνω από όσα μπορείς, με την ελπίδα σχετικά σύντομα να πέσει. Αν δεν είναι όμως το απόλυτο όνειρό σου, ώσπου να πέσει η τιμή ήδη θα καλοκοιτάζεις το επόμενο μοντέλο, με το χ παραπάνω χαρακτηριστικό, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχες καν ιδέα ότι το ήθελες. πόσο μάλλον ότι το χρειαζόσουν. ;)

Πάνω κάτω έτσι πάνε τα πράγματα στα κινητά, στους υπολογιστές, στα gadgets ;)
    • Διαφήμιση
    • Επιλογή συσκευής

Άμα πας έτσι δεν θα πάρεις ποτέ. Την ώρα που το θες κάτσε σύγκρινε δες τι σου ταιριάζει και τότε όπως λέει και μία ψυχή σβουντουρας.. Αλλιώς πάντα θα είσαι χωρίς κινητό.. Όποτε πάρε δύο τρία μαγαζιά και ρωτά αν έχουν αυτό που θες από Σκρουτζ και προχώρα. Από Κίνα θέλει υπομονή με κέρδος την καλύτερη τιμή. Άμα πας από Κίνα κοίτα να έχει priority line όπως το Banggood και δεν θα έχεις ντραβαλα με τελωνείο. Αρκετές φορές έχω πάει και στην λύση του μεταχειρισμένου. Πολλές φορές βρίσκεις διαμάντια αλλά θέλει προσοχή. Για την ώρα δεν θα στο συνιστούσα να έχεις και την εγγυησουλα να σαι κομπλέ

@fog πάντα εύστοχη

Αντρέα πιο σούπερ δε γίνετε. Το τηλέφωνο τα σπάει σε αυτήν την τιμή.. Αλλιώς παίρνεις κανένα j5 με 16 gb εσωτερική μνήμη
    • Επιλογή συσκευής

Όπως σου λέει ο Αντρέας. Στα 176€ και απαλλαγή ΦΠΑ δεν έχεις να σκεφτείς τίποτα.
      Λάλα το! ;)

from my Mi5s
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τις ιδεες σας και τις συμβουλες σας... Οτι ειναι να γινει θα γινει..παντα πριν παρω κατι το περναω απο 1000 σκεψεις και στο τελος το μετανιωνω και παιρνω κατι ασχετο..χαχαχαχαχαχα :D :D :D :D
      Τις επομενες μερες θα εχετε νεωτερα με το τι τελικα θα γινει η εγινε.. :thumbsup:
    • Να συμπληρώσω ότι ο καθένας ένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις πχ εγώ δίνω βάρος σε μπαταρία τουλάχιστον 4000mah , 5.5" minimum σε ίντσες, κάμερα δεν έχω και τόσο κόλλημα, να έχει απαραίτητα miui , που κάποιοι άλλοι να θέτουν τελείως διαφορετικές προτεραιότητες.
      Δες τι θες εσύ και αποφάσισε ,εάν η τιμή εδώ έχει μικρότερη διαφορά από έξω από ένα εικοσάρικο , το παίρνεις από εδώ και έχεις και την εγγύηση, αλλιώς από έξω με κάλυψη τελωνείου, τα πάντα είναι υποκειμενικά όπως και το budget που διαθέτει ο κάθε ένας.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα σε ολους!!
      Σημερα ειδα το
      Xiaomi Redmi Note 5A Prime Dual Gold 32GB/3GB το οποιο εχει πανω του snapdragon 435, η ερωτηση μου ειναι η εξης..

Ειναι καλυτερος απο τον 625? Απο διαφορα site που ειδα δεν υπαρχει και καμια ουσιαστικη διαφορα..και τελος αν το κινητο που σας προανεφερα

θα το αγοραζατε..