Καλησπέρα στην παρεα... Είμαι σε αναζήτηση τηλεφώνου μετα απο το LeEco pro 3 μου.... Μου αρέσει πάρα πολύ το mix 2 και στα χρώματα του είναι απίστευτο.... Το μεγαλο μου θέμα και μείον του το πολύ μεγάλο sar....... Βέβαια είδα και το mix 2 special edition και είναι σε λογικα πλαίσια η τιμή sar.... Υπάρχει κάπου καμία προσφορά στο special? Ευχαριστώ...
Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Πιστεύεις ότι το Mix 2 και το mix 2 special edition έχουν διαφορετικές τιμές sar; Το ίδιο hardware ειναι, έχει μόνο κεραμικό πλαίσιο αντί για μεταλλικό. Οι τιμές δεν είναι αξιόπιστες...
Για το mix2 δίνει η xiaomi:
The highest SAR values are as follows:
Model MDE5 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit
Head:0.390W/Kg
Body:1.770W/Kg (Max distance 5 mm)
Εδώ οι τιμές:
Mi Global Home -
Δες εδω...
Xiaomi Mi MIX 2 Special Edition - SAR values
Και το απλο
Xiaomi Mi MIX 2 - SAR values
Για εμένα είναι πολύ σημαντικό το sar και γενικά η xiaomi στα πιο premium μοντέλα της είναι ανεβασμένα αρκετά.... -
-
Ευχαριστώ... Αλλα όπως και να έχει είναι αρκετά ανεβασμένη η τιμή....
Κρίμα.... -
Συγνώμη αλλά γενικά το sar απ όσο γνωρίζω δεν είναι σταθερό. Όσο χειρότερο σήμα έχεις τόσο πιο πολύ εκπέμπει το κινητο για να το βελτιώσει. Επίσης έχει σημασία και αν το χρησιμοποιείς με 1 η 2 κάρτες.. Επομένως οι ανώτατες τιμές που δίνουν εμένα δε μου λένε κάτι. Έχει να κάνει με την χρήση που του κάνεις. Όλα πάνω κάτω τα ίδια είναι. Ζούμε σε ένα περιβάλλον που βαλομαστε από χιλιάδες μήκη κυμάτων όλης της τεχνολογίας που υπάρχει, το sar στο κινητό είναι το τελευταίο που θα ασχοληθώ, ειδικα από αμφιβόλου προέλευσης μετρήσεις.
-
Οι τιμές που δίνονται από τις εταιρείες γίνονται με βάση συγκεκριμένη μέθοδο και είναι ίδια για όλες τις εταιρείες για να μπορέσουν να είναι συγκρίσιμες. Για αυτό το λόγο και βλέπουμε τιμές sar ευρωπαϊκές και αμερικανικές, πρόκειται για τεστ με διαφορετικές προδιαγραφές. Ποια είναι η πραγματική sar τιμή είναι μεν σημαντικό, αλλά όχι το ζητούμενο.
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Κρίμα....
-
Ο/H petran07 έγραψε:
Κρίμα...
Για body είναι από τα πιο υψηλά... -
Όπως είπε και @bandit650 να πάρεις ένα ακουστικό ασύρματο ή ενσύρματο...και μπορείς να μιλάς χωρίς παρενέργειες....Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Οταν πέρασα την dev 8.5.3 απο την official που είχε το κινητό, μου παρουσίασε ενα "κόλλημα" για αρκετή ώρα στο 95% της εγκατάστασης και στο τέλος μου έβγαλε κάποιο πρόβλημα στο Atmos. Το Atmos λοιπόν δεν λειτουργεί και μου βγάζει ένδειξη πως "Η λειτουργία της εφαρμογής Dolby Atmos διακόπτεται επανειλημμένα".
Μπορώ να κάνω κάτι για να το φτιάξω ή περιμένω την επόμενη rom? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0