Εγώ δε βάζω τίποτα. Θα απολαύσω την οθόνη όπως είναι (έτσι κι αλλιώς είναι αντιχαρακτικη), μα δε θα το κρατήσω και για μια ζωή το κινητό

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΒάζεις θήκη όμως .? Η το έχεις τσιτσιδοΟ/H markito έγραψε:
Εγώ δε βάζω τίποτα. Θα απολαύσω την οθόνη όπως είναι (έτσι κι αλλιώς είναι αντιχαρακτικη), μα δε θα το κρατήσω και για μια ζωή το κινητό![]()
Τη θήκη που έρχεται με τη συσκευασίαΟ/H masterismos έγραψε:
Βάζεις θήκη όμως .? Η το έχεις τσιτσιδοΟ/H markito έγραψε:
Εγώ δε βάζω τίποτα. Θα απολαύσω την οθόνη όπως είναι (έτσι κι αλλιώς είναι αντιχαρακτικη), μα δε θα το κρατήσω και για μια ζωή το κινητό![]()
Γνώμη μου είναι να περιμένεις μία και καλή την MIUI 10 μιας και από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα με τις δοκιμές που κάνουμε, η νέα ROM (MIUI 10) μια χαρά τα πάει.Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
Καλησπέρα 2 ερώτησεις έχω περασμένη την arωma 9.2.7 και λέω να περάσω τη 9.5.6
Θα πρέπει να τα σβήσω όλα και να το στήσω από την αρχή όλο το κινητό (για εφαρμογές μιλαω) η μπορώ να την περάσω από πάνω για να μην χάσω τίποτα??
Και δεύτερον αξίζει να το κάνω η να περιμένω την νέα έκδοση miui 10??
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και αυτή είναι πολύ καλήΟ/H jp7rgv έγραψε:
Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος κανένα από τα παρακάτω tempered glass να μου πει γνώμη?
nillkin.org/smartphones-access…omi-mi-mix-2-mi-mix-2s-cp
nillkin.org/smartphones-access…kin-xiaomi-mi-mix-2-h-pro
google.com/search?q=Xiaomi+mi+…bAhXJYlAKHbSqAI4Q_AUIESgD