Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
Ο/H markito έγραψε:
@agis_ Αύριο λογικά θα την πάρεις;)
Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο'στειλα απ'το MI MIX 2 να ούμε. -
Ευχαριστώ και θα επανέλθω αν έχω κάποια άλλη απορία. Δεν γνωρίζω απο κινητά, έτυχε να το αγοράσω, αλλά με αυτά που διάβασα, ψιλομετανοιωσα !!! Εκτός από καλό επεξεργαστή, τα άλλα τα βρίσκεις σε πολύ μέτρια κινητά, αν κατάλαβα καλά !??
-
Τι ακριβώς εννοείς; Ναι, τηλέφωνο παίρνεις ή στέλνεις μήνυμα και με ένα κινητό των 20 ευρώ. Στο facebook μπαίνεις και με ένα κινητό των 80-100 ευρώ.
Από κει και πέρα, επεξεργαστής, μνήμη, χωρητικότητα, οθόνη, μπαταρία, φωτογραφική μηχανή, λειτουργικό, design και τιμή, είναι αυτά που κάνουν ένα κινητό να ξεχωρίζει από άλλα.
Το συγκεκριμένο, από όσο γνωρίζω, είναι σε όλα τα παραπάνω από αξιοπρεπέστατο μέχρι άριστο, ανάλογα τις προτεραιότητες του καθενός. -
Εχεις απόλυτο δίκαιο, εννοούσα την Φωτογραφική, διάβασα το redmi note 5, π.χ, έχει καλύτερη φωτογραφική και σελφι, ενώ έχει τα μισά χρήματα !!!
-
-
Σε αυτό το θέμα δεν μπορώ να σε βοηθήσω, μιας και δεν έχω κανένα από τα 2 κινητά. Θα πρέπει να περιμένεις κάποιον με σχετική εμπειρία.
Αυτό που βλέπω πάντως στα χαρακτηριστικά, είναι σαφές το προβάδισμα του mi mix 2 με δύο πολύ σημαντικά -από φωτογραφικής άποψης- προσόντα:
Φωτεινότερο διάφραγμα και οπτικό σταθεροποιητή και η "πείρα" μου λέει, πως αν το hardware είναι καλύτερο, με το software μπορούν να γίνουν θαύματα, αν το hardware "υστερεί", με το software μπορεί να υπάρξει μεγάλη βελτίωση. -
Ευχαριστώ, θα περιμένω κάποιον που έχει ίδιο κινητό !!
-
Για το κινητό μπορείς να δεις εδώ ενα review στα ελληνικά:
Xiaomi Mi Mix 2 review: άξιος διάδοχος του πρωτοπόρου κινητού - GizChina Greece -
Το note 5 φωτογραφικά δεν θεωρώ ότι σου προσφέρει κάτι παραπάνω από το mix 2.Απο εκεί και πέρα το mix 2 έχει πολύ καλύτερο hardware οπότε η διαφορά στις αποδόσεις είναι πολύ μεγάλες.Και μετά έρχεται η ποιότητα κατασκευής και τα υλικά του καθενός που μια πάλι υπάρχει μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ τους.
Προσωπική άποψη αν και λίγο περιληπτικά -
-
Έχετε δίκαιο, πείσθηκα !!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0