Γενική συζήτηση για το Mi Mix 2
-
-
καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη
και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption -
Ο/H tsiligiorgis έγραψε:
δεν μπορω με τπτ να κατεβασω την xtrv.Κατεβαινει πολυ αργα και μετα απο λιγο που γραφει οτι ακυρωθηκε
Winners find a way, losers find an excuse -
Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
καλησπερα εχω περασει την 8.7.5 αλλα για καποιο λογο εμεινε ενεργοποιημενο το engryption και απο twrp δεν εχω προσβαση να κανω update στην 8.8.16 οποτε πρπει να το στησω ολο απο την αρχη
και καπου εδω ερχεται η ερωτηση οταν περασω την 8.8.16 χρειαζεται να περασω αναβάθμιση του Updater που μας ειχε αποσταλει στις 14/6/2018 καθως οταν ειχα βαλει την 8.7.5 το ειχα βαλει και εχω την υποψια οτι απο εκει ενεργοποιηθηκαν ξανα τα engryption
Δεν μπορω να καταλαβω τη γινεται.
Την αναβάθμιση του Updater δεν την εχω περασει οποτε δεν εφταιγε αυτο.
μπορει καποιος να βοηθειση γιατι σε επομενα update δεν θα μπορω να το περασω και πρεπει ξανα απο την αρχη να το στεινω και δεν ειναι οτι καλυτερο -
@Xoutas Lefteris Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να κάνεις format data αλλά επειδή χάνεις τα πάντα από το κινητό ας απαντήσει καλύτερα κάποιος πιο ειδικόςWinners find a way, losers find an excuse
-
Έχει δίκιο ο @chief. Πρέπει να κάνεις Format Data =>Reboot Recovery και μετά να περάσεις την ελληνική rom μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και να την φλασάρεις. Φρόντισε για αντίγραφα ασφαλείας.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Έχει δίκιο ο @chief. Πρέπει να κάνεις Format Data =>Reboot Recovery και μετά να περάσεις την ελληνική rom μέσα στην εσωτερική μνήμη του κινητού και να την φλασάρεις. Φρόντισε για αντίγραφα ασφαλείας.
Αυτό ακριβώς έκανα αλλά και πάλι τιποτα υπάρχει άλλος τρόπος και μια ερώτηση ακόμη έχω πέραση το black market το ανοίγω αλλά μένει σε μαύρη οθόνη ξέρεις κανείς πως το διορθώνω αυτό?? -
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ο/H Xoutas Lefteris έγραψε:
Αυτό ακριβώς έκανα
-
παιδια καλησπερα, ειναι κανενας online να με βοηθησει λιγο διοτι πρεπει να εκανα βλακεια στο unlock του bootloader για να περασω το miui 10.
μολις εκανε unlock Και αφου εκανα activate ξεκινησει να κανει bootloop.
Διαβασα κατι ψιλα και τωρα κατεβασω μια fastboot rom για να την περασω μεσω miflash tool .Ελπιζω να κανω σωστη κινηση -
-
Καλημέρα, έχουμε κάποιο νέο ? Άνοιξε η συσκευή ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0