Κλειδωμένο redmi 5 plus [SOLVED]
-
-
Η ρομ δείχνει να είναι official ---> MIUI ROM for Redmi 5/Plus - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
Προσωπικά πριν δοκίμαζα αλλαγές σε ρομ θα ξεκλείδωνα τον bootloader ώστε να κάνω ότι κάνω εκ του ασφαλούς.
Το θέμα με τα μηνύματα μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο, όπως πάροχος, κάρτα σιμ αν είναι παλιά και κομμένη με το χέρι, ρομ κτλ -
@NasDriver και εγώ αυτό μόλις τσέκαρα ότι είναι official η ρομ. Λοιπόν η κάρτα είναι καινούργια, cosmote βλέπω ότι το έχει δοκιμάσει σε διάφορους χώρους. Δοκίμασα εκκαθαριση της εφαρμογής μηνυμάτων κλπ όπως έγραψα και παραμένει το πρόβλημα και έχω κολλήσει γιατί.
Για να ξεκλειδώσω bootloader θα πρεπει να περιμένω 2 εβδομάδες και να το κάνω με testpoint;
@derveni για το καπάκι δεν φοβάμαι μπορώ να το δοκιμάσω. Το θέμα μου είναι εφόσον είναι official τι στο καλό συμβαίνει με τα μνμ. Αξίζει να ξεκλειδώσω το bootloader εφόσον είναι εντάξει η ρομ και η αδελφή μου δεν ασχολείται;zaf_4 --> Zafeira -
Δοκιμάζεις με αυτήν που έχεις για αρχή και βλέπουμε...με την cosmote μιλήσατε μήπως έχουν πρόβλημα στην περιοχή ή για να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του κέντρου μηνυμάτων στην συσκευή ?
Χαζό αλλά θα το ρωτήσω, μονάδες έχει για να στείλει μηνύματα ή υπόλοιπο δωρεάν μηνυμάτων ? -
λοιπόν τσεκαρισμένο ότι έχει δωρεάν προς όλους και ξαναβλέπω παιδιά την φωτογραφία που μου έστειλε και έχει -29 λεπτά και λέω δεν υπάρχει θα την δείρω. Ψάχνω τόση ώρα να βρω και προφανώς είναι αυτό!
Ευχαριστώ για την τροφή για σκέψη @NasDriver
υ.γ. Σαν απορία για ξεκλείδωμα bootloader μόνο με test point και αναμονή 2 εβδομάδων;;zaf_4 --> Zafeira -
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, προς το παρόν δεν το αγγίζω, εάν γκρινιάξει θα το δούμε. Ευχαριστώzaf_4 --> Zafeira
-
Γεωργία δοκίμασε για ξεκλείδωμα αν ξεκλειδώσει με official πιστεύω θα γίνει ενδεχομένως να χρειαστεί VPN αν δεν τότε μόνο με test point και developer CN ενημέρωσε μας τι έκανες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0