Διαφήμιση

AMAZFIT 2

• Ο/H Thanos_ktm έγραψε:

Γειά σας παιδιά.
      Μία ερώτηση και από εμένα.Εχει δουλέψει κάποιος το ρολόι σέTrail Run mode να μου πει αν του έδειχνε σωστά?
      Εμένα χτες πρώτη φορά που το δοκίμασα σε αυτό το mode μου κόλλαγε. :(
      Τι εννοείς κόλλαγε? Το χρησιμοποιώ σε trail και Run mode χωρίς θέματα, international version τελευταίο update. Μόνο στο αλτιμετρο έχει κάποια θέματα και κατά τα άλλα όλα κομπλέ.
    • Ο/H Thanos_ktm έγραψε:

Μου κόλλαγε η οθόνη.Δεν μετραγε τίποτα και μόνο όταν παταγα το πάνω κουμπί ξεκολαγε για λίγο.
      δεν ειχα τετοιο θεμα, σημερα εκανα την καινουργια αναβαθμιση μεχρι τωρα ολα καλα!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα παιδιά ,έχω τρεις ερωτήσεις για τους κατόχους ,α) Λουράκια αλλάζει με συμβατικά; Στο Garmin fenix 3τα άλλαζα με δερμάτινα  και το φορούσα όλη την ημέρα ,β) Αν απλά δείχνει την ώρα τι αυτονομία έχει; Γ) έχει αισθητήρα θερμοκρασίας; Αν το βάλω στη θάλασσα θα μου δείξει τη θερμοκρασία του νερου;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dargo έγραψε:

Καλημέρα παιδιά ,έχω τρεις ερωτήσεις για τους κατόχους ,α) Λουράκια αλλάζει με συμβατικά; Στο Garmin fenix 3τα άλλαζα με δερμάτινα  και το φορούσα όλη την ημέρα ,β) Αν απλά δείχνει την ώρα τι αυτονομία έχει; Γ) έχει αισθητήρα θερμοκρασίας; Αν το βάλω στη θάλασσα θα μου δείξει τη θερμοκρασία του νερου;

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Ναι.
      2. 6-7 μέρες.
      3. Όχι.
    • Ερώτηση προς τους γνώστες, οι ειδοποιήσεις παραμένουν στην οθόνη του ρολογιού έως ότου τις διαβάσεις;
      Ρωτάω μιας και διάβασα ότι με τις πρώτες rom που είχε κυκλοφορήσει οι ειδοποιήσεις δεν έμεναν στην οθόνη και θέλω να ξέρω εάν διορθώθηκε με επόμενη αναβάθμιση.

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Thanos_ktm έγραψε:

Γειά σας παιδιά.
      Μία ερώτηση και από εμένα.Εχει δουλέψει κάποιος το ρολόι σέTrail Run mode να μου πει αν του έδειχνε σωστά?
      Εμένα χτες πρώτη φορά που το δοκίμασα σε αυτό το mode μου κόλλαγε. :(
      Ναι φίλε μου το έχω δουλέψει και όλα καλά, έτυχε να τρέχω και δίπλα σε έναν που είχε garmin Fenix 5 και έιχαμε το ίδιο υψόμετρο, αν θέλεις λεπτομέρεια στους παλμους πάρε ζωνη στήθους, υπάρχουν με 20€ περίπου και εισαι σούπερ

• Διαφήμιση
    • Πήγα την Παρασκευή στο Golden Hall στο κατάστημα της Xiaomi για να μπορέσω να δω το ρολόι από κοντά και όχι μόνο δεν το είχαν αλλά μου είπαν ότι δεν θα το ξαναφέρουν...Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το ρολόι και να κινείται βόρεια της Αττικής και να έχει την καλοσύνη να βρεθούμε για να μπορέσω να το δω από κοντά και να αποφασίσω για την απόκτηση του ή όχι;

• Ο/H Stavros_P έγραψε:

Πήγα την Παρασκευή στο Golden Hall στο κατάστημα της Xiaomi για να μπορέσω να δω το ρολόι από κοντά και όχι μόνο δεν το είχαν αλλά μου είπαν ότι δεν θα το ξαναφέρουν...Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το ρολόι και να κινείται βόρεια της Αττικής και να έχει την καλοσύνη να βρεθούμε για να μπορέσω να το δω από κοντά και να αποφασίσω για την απόκτηση του ή όχι;

Αν θες να ερθεις ν.ιωνια, περνα να το δεις.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Ο/H andreasp έγραψε:

Ο/H Stavros_P έγραψε:

Πήγα την Παρασκευή στο Golden Hall στο κατάστημα της Xiaomi για να μπορέσω να δω το ρολόι από κοντά και όχι μόνο δεν το είχαν αλλά μου είπαν ότι δεν θα το ξαναφέρουν...Υπάρχει κάποιος φίλος που να έχει το ρολόι και να κινείται βόρεια της Αττικής και να έχει την καλοσύνη να βρεθούμε για να μπορέσω να το δω από κοντά και να αποφασίσω για την απόκτηση του ή όχι;

Αν θες να ερθεις ν.ιωνια, περνα να το δεις.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση, φυσικά μπορώ. Στείλε μου εάν θέλεις με ένα pm ένα τηλέφωνο για να μιλήσουμε και να συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες.

• Διαφήμιση
    • Γεια σας,
      Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να αλλάξει η μορφή της ημερομηνίας που εμφανίζεται μπροστά ( στα watchface).
      Σχεδόν σε όλα τα watchafaces είναι πρώτα ο μήνας και μετά ή μέρα.
      Υπάρχει τρόπος να αλλάξω χωρίς να κάνω edit το κάθε wachface ;
      Έψαξα στις ρυθμίσεις αλλα δεν βρήκα τιπο΄τα σχετικό με την ημερομηνία.
      Ευχαριστώ για τον χρόνο σαε.