οκ θα του το πω να το κάνει να δούμε τι θα γίνει... να προσθέσω ότι δεν κολησε από κάποια πρόσφατη ενημέρωση ή αναβαθμιση
Κολλημένο readmi 4A στο logo μετα απο αναβαθμιση
-
-
Ποια περιοχή είσαι ? Αν είσαι κοντά στην Λάρισα πες του να το φέρει να το δω και να το κάνω
-
-
Δυστυχώς είμαστε πολύ μακριά...την official .δεν πείραξε τίποτα καμία ρομ και τέτοια σίγουρα. Ευχαριστώ που κάθεσαι και βοηθάς παντως
-
-
Μου συνέβη και εμένα (redmi pro / Miu 9.6, XTRV 8.4.12 beta). Δοκίμασα όλα τα παραπάνω αλλά τελικά το ζήτημα αποκαταστάθηκε απλά βάζοντας για φόρτιση το κινητό και ξεκόλλησε μόλις φόρτισε η μπαταρία >25%. Το πρόβλημα του κολλήματος σε εμένα συνήθως συμβαινει όταν η μπαταρία είναι χαμηλή και αποκαθίσταται όταν φορτίσει. Προφανώς φταίει κάτι στην αναβαθμισμένη rom.
-
Κάνε αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω ή δοκίμασε τον οδηγό μου με το Κινέζικο xiaomi-miui.gr/community/index…ωμένο-bootloader-fastboo/ παρέλειψε τα βήματα που είναι περιττά και αφού μπεις σε fastboot δες αν σε αναγνωρίζει το Κινέζικο όπως στην φωτογραφία που έχω στην ανάρτηση, ενημέρωσε για την συνέχεια
-
δεν εχει ξεκλειδωσει δεν εχει πειραξει τιποτα δεν ξερει από κινητά το παλικάρι.θα το δοκιμάσω αυτό που είπε με την φόρτιση αν και δεν νομίζω γτ δεν του έγινε κάποια ενημέρωση. Δυστυχώς δεν το έχω τώρα στα χέρια μου Αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω . Αν και δεν εχω εμπειρία από υπολογιστή τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια βλέπω ότι είναι αναλυτικός ο οδηγός οπότε πιστεύω θα το σωσω.
-
Ότι χρειαστείς σε βοήθεια στείλε προσωπικό μήνυμα να το δω μέσω teamviewer έκδοση 12 απογευματινες ώρες όμως
-
Για αρχή κατέβασε πρώτα drivers xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=357119#post357119 και μετά ότι χρειάζεται από τον οδηγό μου
-
τελικά έσβησε από μπαταρία επειδή ήταν αναμενη η οθόνη. Το φόρτισε και ξεκωλησε. Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια. Μέχρι στιγμής λειτουργεί καλά...
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες