MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όχι, οπότε υποθέτω ότι αν τον ενεργοποιήσεις Κίνα και δε δουλεύει κάνουν εντοπισμό θέσης οπότε άνθρακας ο θησαυρός !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Όχι, οπότε υποθέτω ότι αν τον ενεργοποιήσεις Κίνα και δε δουλεύει κάνουν εντοπισμό θέσης οπότε άνθρακας ο θησαυρός !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Παίδες, με τις μπαταρίες των αισθητήρων τι παίζει; Είδα κάποια παιδιά να λένε ότι βγάζουν ειδοποίηση αν θέλουν αλλαγή. Η ειδοποίηση όταν βγαίνει μετά αφήνει καθόλου χρόνου ή είναι στο τσακ πριν σβήσουν; Αν τελειώνει η μπαταρία συμπεριφέρονται περίεργα (π.χ false triggers) η απλά σβήνουν; Εμένα σχεδόν 1 χρόνο τώρα κρατάνε γερά, απλά μιας και απ'ότι φαίνεται υπάρχει η πληροφορία του ποσοστού μπαταρίας, δεν καταλαβαίνω γιατί η Xiaomi δεν το δείχνει στο Mi Home app. Ειδικά άμα θες να φύγεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα'ταν σωτήριο να ξέρεις ποιος είναι σχετικά πιο "πεσμένος" ώστε να αλλάξεις μπαταρία για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο.
-
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Δεν κρατήθηκα ... αμάρτησα βραδιάτικα αλλά έσκασε από το πουθενά και λύγισα !!! Look what I found on AliExpress
Original Xiaomi Mijia Aqara Two way control module Wireless Relay Controller 2 channels Work For Mijia APP-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Εκεί στη σελίδα, παρακάτω, έχει κάτι μικρά κουτάκια που μπαίνουν μέσα στο κουτι του διακόπτη ή της πρίζας και την κάνουν smart. Μήπως είναι καλύτερη λύση αυτό;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
καλό φαίνεται ίσως κάποια στιγμή πάρω ένα να το δοκιμάσω αλλά ο όλος σκοπός του ρελέ της Aqara είναι ότι παίζει στο οικοσύστημα της Xiaomi και αυτό σημαίνει πολλά.
αν θέλαμε απλώς ένα ρελέ, θα κοιτούσα το sonoff.
αυτό που πραγματικά θα ήθελα από το ρελέ της Aqara είναι να είχε 3 κανάλια. θα δείξει όμως όταν θα έρθει.
το παπαράκι που μπαίνει μέσα στο διακόπτη το έχω δει και το έχουν αρκετές εταιρείες. είναι αρκετά έξυπνο σαν concept και αλήθεια ελπίζω η Xiaomi να βγάλει κάτι τέτοιο σύντομα.
αν το κάνει αυτό.... θα μπώ σε αρκετά έξοδα γιατί πλέον θα σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι διακόπτες θέλω και χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θέλουμε τετράγωνα κουτιά!
όσο για τις μπαταρίες που ρωτάτε... βγάζει ειδοποίηση ότι είναι χαμηλή η μπαταρία νομίζω όταν είναι κάτω από 15% που σημαίνει ότι θα έχετε βδομάδες.....
προσωπικά 2 χρόνια τώρα, δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρίες. ένα άλλο trick για να ξέρετε, το Openhab μπορεί και σου δείχνει ποσοστό μπαταρίας της κάθε Xiaomi συσκευής. οπότε από εκεί ξέρω τι γίνεται εγώ. -
Ο/H tedev έγραψε:
καλό φαίνεται ίσως κάποια στιγμή πάρω ένα να το δοκιμάσω αλλά ο όλος σκοπός του ρελέ της Aqara είναι ότι παίζει στο οικοσύστημα της Xiaomi και αυτό σημαίνει πολλά.
αν θέλαμε απλώς ένα ρελέ, θα κοιτούσα το sonoff.
αυτό που πραγματικά θα ήθελα από το ρελέ της Aqara είναι να είχε 3 κανάλια. θα δείξει όμως όταν θα έρθει.
το παπαράκι που μπαίνει μέσα στο διακόπτη το έχω δει και το έχουν αρκετές εταιρείες. είναι αρκετά έξυπνο σαν concept και αλήθεια ελπίζω η Xiaomi να βγάλει κάτι τέτοιο σύντομα.
αν το κάνει αυτό.... θα μπώ σε αρκετά έξοδα γιατί πλέον θα σημαίνει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω ότι διακόπτες θέλω και χωρίς να σκεφτόμαστε ότι θέλουμε τετράγωνα κουτιά!
όσο για τις μπαταρίες που ρωτάτε... βγάζει ειδοποίηση ότι είναι χαμηλή η μπαταρία νομίζω όταν είναι κάτω από 15% που σημαίνει ότι θα έχετε βδομάδες.....
προσωπικά 2 χρόνια τώρα, δεν έχω αλλάξει ποτέ μπαταρίες. ένα άλλο trick για να ξέρετε, το Openhab μπορεί και σου δείχνει ποσοστό μπαταρίας της κάθε Xiaomi συσκευής. οπότε από εκεί ξέρω τι γίνεται εγώ.
-
Καλησπερα,εχω μια dafang η οποια συνεχως κολλαει στο connecting 1/3 και μετα πεταει σφαλμα συνδεσης
Εχω mainland china,εχω βαλει sd εχω κανει ρεσετ το ρουτερ δεν ξερω τι αλλο να κανω -
εχω ενα θεμα με την xiaomi security camera (1080p) 360.
εχω γραψει ενα σεναριο, οταν η καμερα ανιχνευει κινηση τοτε να καταγραφει και να ανεβαζει το βιντεο και να στελνει ειδοποιηση στο κινητο. το σεναριο το χω "ανενεργο". Εχω γραψει ενα 2ο σεναριο, οταν το gateway ειναι σε κατασταση "arm alarm" να τρεχει/ενεργοποιει το παραπανω σεναριο.
Οι συσκευες που κανουν trigger το alarm ειναι οι παγιδες σε κυρια πορτα και μπαλκονοπορτες και το motion sensor.
Οπλιζω το alarm και επειτα περναω μπροστα απο την καμερα, αλλα τιποτα ομως. δεν στελνει ειδοποιηση ουτε αρχιζει να καταγραφει. ξερει κανεις να βοηθησει? -
Ο/H Capt_Yolo έγραψε:
εχω ενα θεμα με την xiaomi security camera (1080p) 360.
εχω γραψει ενα σεναριο, οταν η καμερα ανιχνευει κινηση τοτε να καταγραφει και να ανεβαζει το βιντεο και να στελνει ειδοποιηση στο κινητο. το σεναριο το χω "ανενεργο". Εχω γραψει ενα 2ο σεναριο, οταν το gateway ειναι σε κατασταση "arm alarm" να τρεχει/ενεργοποιει το παραπανω σεναριο.
Οι συσκευες που κανουν trigger το alarm ειναι οι παγιδες σε κυρια πορτα και μπαλκονοπορτες και το motion sensor.
Οπλιζω το alarm και επειτα περναω μπροστα απο την καμερα, αλλα τιποτα ομως. δεν στελνει ειδοποιηση ουτε αρχιζει να καταγραφει. ξερει κανεις να βοηθησει?
Το έχω δοκιμάσει κανένα χρόνο στην αντίστοιχη 720p
Δεν έχω βρει τρόπο.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Έχω 3 χρόνια ή και παραπάνω τους σενσορες και δεν έχω χρειαστεί μπαταρία.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0