ναι. Είναι σε global source πια...
[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ο/H gkalen έγραψε:
@Anritsu
Δε ξέρω τι κάνεις και τι χρησιμοποιείς , αλλά η Ρομ αυτή έχει δωθεί 15 μέρες πριν σε άλλο μέλος και δεν έχει κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα , ισα-ισα που διορθώθηκαν και άλλα προβλήματα που είχε όσο ήταν με τη china/eu source ..
Νέα έκδοση περιμένουμε μήπως και φτιάξει ; Θα δοκίμαζα και πάλι dev αλλά και από κει διαβάζω πολλά προβλήματα
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP μελών :
Διορθώθηκε το πρόβλημα με το FCs (κρασάρισμα) της εφαρμογής του Updater στις Stable V9.5 ROM (Global Source).
Το πρόβλημα ήταν από τον Server και όχι από την εφαρμογή αναβάθμισης.
Κάνετε από τις Ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αναβάθμιση => Καθαρισμό/Διαγραφή δεδομένων και δεν θα έχετε FC στην εφαρμογή.
Στο επόμενο Update θα μπορείτε να κάνετε όλοι οι VIP κανονικά την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, χωρίς το ενοχλητικό Bug της ειδοποίησης για την ίδια ROM καθώς έχει διορθωθεί και αυτό. -
Επιβεβαιώνω δεν βγαίνει πλέον το μήνυμα ότι υπάρχει νέα ενημέρωση στην εφαρμογή αναβάθμιση στο kenzo μου όλα καλά πλέον ευχαριστούμε για την γρήγορη διόρθωση του προβλήματος ομαδάρα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Δεν τα ενεργοποιήσαμε σε αυτή την Version καθώς σε πολλές συσκευές θα πρέπει να προηγηθεί πρώτα Factory Reset καθώς είναι η πρώτη Stable με Global Source. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Δεν τα ενεργοποιήσαμε σε αυτή την Version καθώς σε πολλές συσκευές θα πρέπει να προηγηθεί πρώτα Factory Reset καθώς είναι η πρώτη Stable με Global Source.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Από εδώ και πέρα όσες συσκευές δεν έχουν προβλήματα με το νέο Source από GLOBAL θα έχουν πλήρως ενεργά τα ΟΤΑ και όλα θα γίνονται αυτόματα.
Σε όλες τις συσκευές το ίδιο θα γίνει μόλις γίνουν BUG Free. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Από εδώ και πέρα όσες συσκευές δεν έχουν προβλήματα με το νέο Source από GLOBAL θα έχουν πλήρως ενεργά τα ΟΤΑ και όλα θα γίνονται αυτόματα.
Σε όλες τις συσκευές το ίδιο θα γίνει μόλις γίνουν BUG Free.
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Και απ' ότι βλέπω πάμε και καλύτερα από θέμα κατανάλωση μπαταρίας και πάλι ευχαριστούμε
Και μάλιστα σταδιακά θα προσθέσουμε όπου είναι δυνατόν και άλλα καλούδια όπως Grid στα Icons, Face Unlock, Carousel σε Lock Screen ktl... -
-
Ο/H tuxx έγραψε:
Ο/H rascal έγραψε:
Εμένα μετά από FR η άρωμα μου κολλάει στο 60% πάντως.
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0