Οχι πως γίνεται αυτό?
[Ενημέρωση 21/06/2018] H νέα λίστα με τις STABLE V9.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
-
Δεν έχω λάβει κάτι ...Μπορεί κάποιος να μου τα ξαναστείλει?
-
Ο/H Fotisth έγραψε:
Δεν έχω λάβει κάτι ...Μπορεί κάποιος να μου τα ξαναστείλει?
-
Ειχες δίκιο, ευχαριστώ,και συγνώμη αν σε ζάλισα!!!
-
Εβαλα και εγω σε redmi 3s την 9,5,1,0 malmifa συμφωνα με το update που ανέβηκε εχτες στο android host file . Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχω εντοπίσει .
Μονό που και πάλι όπως και στην προηγούμενη βερσιον όταν πάω "ενημέρωση συστήματος " δεν κάνει τίποτα . Σαν να είναι απενεργοποιημένο . Δεν θα επρεπε να βγάζει την εικόνα με το 9 , και κάτω να λέει την έκδοση ? Καταλαβαίνω ότι το ΟΤΑ το λαμβάνουν οι vip αλλά δεν θα έπρεπε να περνάω στην επόμενη οθόνη τουλάχιστον ?
Ευχαριστώ -
Δεν θα έπρεπε να κάνει ενημέρωση?Σύμφωνα με αυτή την εικόνα?
-
Άμα έχεις την ελληνική ρομ, δεν μπορεί να κάνει έλεγχο για νέα αναβάθμιση, οπότε είναι λογικό να μην σε πηγαίνει σε επόμενη οθόνη
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Εβαλα και εγω σε redmi 3s την 9,5,1,0 malmifa συμφωνα με το update που ανέβηκε εχτες στο android host file . Κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα δεν έχω εντοπίσει .
Μονό που και πάλι όπως και στην προηγούμενη βερσιον όταν πάω "ενημέρωση συστήματος " δεν κάνει τίποτα . Σαν να είναι απενεργοποιημένο . Δεν θα επρεπε να βγάζει την εικόνα με το 9 , και κάτω να λέει την έκδοση ? Καταλαβαίνω ότι το ΟΤΑ το λαμβάνουν οι vip αλλά δεν θα έπρεπε να περνάω στην επόμενη οθόνη τουλάχιστον ?
Είναι διαφορετικό Source από Global και μπορείς να περνάς την αναβάθμιση απευθείας από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater).
Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. -
Ο/H Fotisth έγραψε:
Δεν θα έπρεπε να κάνει ενημέρωση?Σύμφωνα με αυτή την εικόνα?
Όταν είναι διαθέσιμη θα λάβεις ειδοποίηση από την συσκευή σου. -
καλησπέρα παίδες!!! Σύμφωνα με τις οδηγίες εγκατάστασης για την νεα ρομ με global source αναφέρετε ότι πρέπει πρώτα να γίνει factory reset και μετα flash της ρομ. και θελω να ρωτησω τι θα συμβει με το factory reset στο κινητό; Θα χάσω όλα τα δεδομένα μου; Θα σβηστούν όλες οι ρυθμίσεις που είναι περασμένες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0