Έγινε η αίτηση για ξεκλείδωμα 15 μέρες αναμονή τώρα;-)
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλησπέρα παιδιά. Πάτησα λείψει ενημερώσεις ενώ δεν είχε ενημερώσει και κατεβάζει κάτι.τι μπορεί να είναι αυτό;; Είμαι με 9.5.13
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Πάτησα λείψει ενημερώσεις ενώ δεν είχε ενημερώσει και κατεβάζει κάτι.τι μπορεί να είναι αυτό;; Είμαι με 9.5.13
-
Ο/H fatsas7 έγραψε:
-
Η αίτηση για ξεκλείδωμα κάνει 15 ημέρες η έρχεται πιο νωρίς με μέγιστο 15 ημέρες;;;
-
Κάνει 15 μέρες, αν στο έβγαλε κατά τη διάρκεια της προσπάθειας ξεκλειδωματος.
-
Η αίτηση εγκρίνεται σε μια το πολύ δύο ημέρες, η αναμονή για ξεκλείδωμα από την στιγμή που θα γίνει η πρώτη προσπάθεια ξεκλειδώματος από τον λογαριασμό με δικαίωμα ξεκλειδώματος διαρκεί από 72 ώρες έως 360 ώρες και μας ενημερώνει το mi unlock tool κατά την προσπάθεια ξεκλειδώματος για την διάρκεια αναμονής που απομένει.
-
-
Καλησπέρα έχω το p10 lite 4gb ram αξίζει να πάω στο redmi note 5 και κάτι άλλο αν το πάρω την Δευτέρα ποιο από τα δύο Screen Protector είναι για το κινητό που έχει το plaisio www.protectionfilms...5-2733150.html ή www.protectionfilms...o-2732636.html
-
Το redmi note 5 πιο νέο με ενεργειακά οικονομικότερο επεξεργαστή και μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία.
Διπλάσια απόδοση στο antutu, αν αυτό λέει κάτι...
Κατά τα άλλα παρόμοια. Αν σου επαρκεί η οθόνη και ισχύς του Huawei μην αλλάζεις.
Τα link που έβαλες δεν βγάζουν πουθενά... -
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Ναι αλλα παιζει???
MGC_3.2.045_FINAL_3.4.apk
Αυτή παίζει.
Οι άλλες δεν έπαιζαν... Δεν πρόλαβα όμως να δοκιμάσω πολλές.
Αυτή σίγουρα παιζει
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0