Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
10ωρες; Σοκ!!! Μαμά;;;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Δεν ξέρω τι μάγια κάνεις στο κινητό Αντώνη... Βουντού; ...
Μία χαρά είσαι!
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
10ωρες; Σοκ!!! Μαμά;;;
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
ε με social media εφαρμογες μεσα μονο αλλα μπόλικες :p
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν ξέρω τι μάγια κάνεις στο κινητό Αντώνη... Βουντού; ...Μία χαρά είσαι!
Θα δω και με τις καινούριες ρομ πως θα παμε! -
Λίγο διαφορετικά σε μένα.
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Κακώς το αφήνεις να ξεφορτιστεί τόσο πολύ...
κλάμα και
πως χάλασε τόσο γρήγορα η μπαταρία μου;καλύτερη λύση δες καλιμπραρεται μπαταρίας χειροκίνητο έχει οδηγίες στην κοινότητά και αυτό είναι στην νέα σχολη
Ηλίας -
-
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Δεν έχει καλύτερες και χειρότερες χώρες.Απλά στην ευρωπαϊκή ένωση λόγω GDPR δεν λειτουργούν ακόμη τα θέματα και το face unlock. Την έπιασαν απροετοίμαστη την Xiaomi.
Επίσης λόγω σχετικού κανονισμού έχουν βάλει όριο στην ένταση του ηχείου.
Αν επιλέξεις Ινδία, Ρωσία, Ελβετία δεν έχεις αυτούς τους περιορισμούς.
To face unlock δεν έχει σχέση με τα θέματα
έχει βγει μόνο για 4 χώρες απλά (οπότε και ελβετία να βάλεις δε θα το δεις, ούτε καν η Κίνα δεν ήταν στην λίστα) για "αρχή" (ή δοκιμή)
αλλά ψιλό ανούσιο , μη νομίζετε ότι έχει ειδικούς σένσορες το κινητό για αυτή τη δουλειά οπότε μη περιμένετε και μεγάλη "ασφάλεια" αν το ενεργοποιήσετε -
Τελικά πέρασα την τελευταία XTRV 8.7.10 αλλά τα ίδια με το vol down... Δεν δουλεύει... Έχει πρόβλημα. Απ τον οδηγό για unbrick κ πέρασμα fastboot rom δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση στον υπολογιστή μου το Mi flash Tool... Τι φταίει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
Καλό θα ήταν να μην δοκιμάσεις να πας πίσω σε παλαιότερη ρομ, έχει δημιουργηθεί θέμα με το anti-rollback
Δες σχετικά εδώ ---> [Updated] Important Announcement about Updating of Redmi Note 5 Pro/Redmi Note 5 - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Δεν μιλάς καλύτερα με το κατάστημα που το αγόρασες ? -
ΠΡΟΣΟΧΗ ! Όσοι έχετε φλασάρει από έκδοση 8.7.10 και πάνω (είτε Global beta, είτε XTRV) ΜΗΝ προσπαθήσετε να κάνετε downgrade σε παλαιότερη έκδοση MIUI, με κανένα τρόπο. Υπάρχει υπαρκτότατος και σοβαρότατος κίνδυνος για hard brick της συσκευής το οποίο είναι (με τα μέχρι στιγμής δεδομένα) ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0