Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ναι με το δικό μου email Μέσω unlock tool.
-
-
ναι..αυτό εννοώ
-
Άκυρη η ερώτηση με το τοπικ. Γνωρίζει κανείς πως αδειάζω τα πάντα από το Mi cloud μου;
-
-
Ο/H sacs έγραψε:
Με το redmi note 4 το κράταγε. Στο 5 θέλει να περνάς μόνο το update; Γιατί αυτό πήγα να κάνω στην αρχή και δεν το έκανε. Γι'αυτό και μου κατέβασε όλη τη ρομ.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H sacs έγραψε:
Με το redmi note 4 το κράταγε. Στο 5 θέλει να περνάς μόνο το update; Γιατί αυτό πήγα να κάνω στην αρχή και δεν το έκανε. Γι'αυτό και μου κατέβασε όλη τη ρομ.
-
Kαλησπέρα. Είμαι rooted. Από τότε που έκανα το update σε 10.0.6, το root explorer δεν δουλεύει καλά. Ενώ έχει root permissions, ανοίγει κανονικά αρχεία στο root της συσκευής αλλά μόλις φτάσει να ανοίξει κάποιο αρχείο .conf ή .txt ανοίγει στιγμιαία και κλείνει. Δοκίμασα και άλλα root file managers και συμβαίνει το ίδιο. Καμία ιδέα;
-
Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Μόλις παρέλαβα ένα καλώδιο hdmi για να συνδέσω το Redmi Note 5 με την tv. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται τίποτα. Το καλώδιο, τροφοδοτειται κ από μια θύρα usb που είναι ενσωματωμενη. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο κινητό ή κάτι άλλο για να έχω εικόνα στην τηλεόραση;;
-
Καλησπέρα. Δεν συνδέεται με hdmi, μόνο ασύρματα.
-
Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Καλησπέρα. Δεν συνδέεται με hdmi, μόνο ασύρματα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0