Καλη ισορροπία μεταξύ μπαταρία και επιδόσεις ποιος πυρήνας έχει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ panda μερικές φορές lagαρειΟ/H kos25k έγραψε:
Πολλοί είναι.Επίσης πολλοί παινεύουν τον Extended.
πριν οτιδήποτε μιλά στο φόρουμ της Ρόμ που έχεις αν ο dev της Ρόμ του τηλεφώνου επιτρέπει την εγκατάσταση αλλού πυρήνα μην μπλέξεις με διαφορά που θα δημιουργήσει η ασυμβατότητα..............ξέρω dev που κλειδώνει τον πυρήνα και με τις κλασικές διαδικασίες δεν μπορείς να τον εξάγεις από την Ρόμ για μεταφορά σε άλλη........έτσι και η Ρόμ δεν υποστηρίζει όλους τους πυρήνες!!!!!Ο/H angarato_surion έγραψε:
Άλλαξε τον πυρήνα σε enforcingΟ/H Nikos A. έγραψε:
Η εφαρμογή της winbank και της alpha δεν λειτουργουν, κλείνουν αμέσως. Εχω τελευταία εκδοση magisk και ενεργοποιησα το magisk hide αλλα πάλι τίποτα.
Διάβασα κάτι για safetynet, έχει κάπια σχέση αυτό?
Εχω microG services και όχι google play services
Θα σε απογοητεύσω.. τα εχω ολα στα αγγλικά οπότε δεν έχω ιδέα.Ο/H em56464 έγραψε:
Φιλε @ CodeFox ερώτηση για Arrow επειδή βοήθησα πάρα πολύ στην μετάφραση για να φτάσει το 100% την έχουν περάσει η ακόμη δεν έχεις πρόσφατη αναβάθμιση ........ευχαριστώ και συγνώμη για το άσχετο..!!!
Τα e banking apps λειτουργούν ΜΟΝΟ σε πυρήνα enforcing γι'αυτό, περνα κάποιο custom kernel ή πηγαινε πίσω σε Android 10 καθώς για 11 δεν νομίζω πολλες rom να υποστηρίζουν ακόμα enforcing.Ο/H Nikos A. έγραψε:
Η εφαρμογή της winbank και της alpha δεν λειτουργουν, κλείνουν αμέσως. Εχω τελευταία εκδοση magisk και ενεργοποιησα το magisk hide αλλα πάλι τίποτα.
Διάβασα κάτι για safetynet, έχει κάπια σχέση αυτό?
Εχω microG services και όχι google play services
StormBreaker Kernel EAS αν θες κάτι ανάμεσα σε performance και μπαταρίαΟ/H angarato_surion έγραψε:
Καλη ισορροπία μεταξύ μπαταρία και επιδόσεις ποιος πυρήνας έχει;