Διαφήμιση

Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

• Οδηγός
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

Παίδες μια ερώτηση. Ενώ εγώ στο δικό μου (που έχω iPhone) πέρασα με Android το λογισμικό βλέπω τα πάντα στο band, στης γυναίκας μου (που έχει xiaomi) παιδευομαι να το καλιμπραρω. Πέρασα με gadgetbridge το λογισμικό δεν εμφανίζει επαφές, το πέρασα με notify, πάλι τπτα. Στο επίσημο mifit συνδέεται αλλά δε δείχνει επαφές, μνματα όμως δείχνει κανονικά και κειμενο. Στο ελληνικό mifit δεν συνδέεται καθόλου. Τώρα έχω μόνο το notify, μου εμφανίζει επαφές, μου δειχνει ειδοποιήση για μνματα αλλά οχι το μνμα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Αγορασε κάποιος το notify pro?

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Mπορείς να δοκιμάσεις το mi fit 3.4.4 του γιατρού. με ένα search στο google θα το βρεις πολύ εύκολα και θα στα εμφανίσει όλα και από το xiaomi (πρόσεξε να μη κάνει μετά όμως αυτόματη αναβάθμιση στο τελευταίο official mifit γιατί θα γυρίσεις πάλι στα κινέζικα). Όσο για τη σύνδεση που δεν σου κάνει δοκίμασε να το διαγράψεις από τις ρυθμισεις -> bluetooth και να ξαναπροσπαθήσεις σύνδεση με το mifit
  • Mi Band 3 - Πλήρως στα Ελληνικά - Ελληνικό Firmware - v1.3.0.8 - UPDATED-[13 Αυγούστου 2018]

Το δοκίμασα το mi fit του γιατρού (ελληνικό) και δε συνδέεται με τπτα.

• Διαφήμιση

Τα έκανα όλα φίλε Κώστα. Παιδευομαι 2 μισή ώρες. Τα έσβησα όλα και έχω μόνο notify. Μου εμφανίζει την επαφη στις κλήσεις αλλά όχι επαφή και μνμα στις ειδοποιήσεις από viber what's app messenger και SMS. Μονο ειδοποίηση να δω το κινητό μου. Μένω έτσι μέχρι να βγει κάτι άλλο.

• Την notify εφαρμογή την έχω μόνο για να περνάω τα firmware updates οπότε δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες για την λειτουργία της. όσο για την σύνδεση με mi fit περίεργο να μην μπορείς να το συνδέσεις. Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις notify, gadgetbridge,mi fit τελείως? και μετά να περάσεις μόνο το mifit του γιατρού αφού έχεις κάνει και την διαγραφή του band από τις ρυθμίσεις bluetooth και πάλι τπτ?

Δοκίμασα όλους τους συνδυασμούς. Επειδή όμως τη γυναίκα την ενδιέφερε περισσότερο να βλέπει ποιος της τηλεφωνία, μένω ως έχω.

• Διαφήμιση
    • To notify φέρνει σε μένα με την pro κανονικά τα πάντα. Μήπως έχεις αφήσει τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις ανοιχτές και σε mi fit & gadgetbringe? Με Xiaomi redmi note 4 είμαι και εγώ.
    • Είμαι με την τελευταία stable από play και το firmware του Kirill και όλα οκ εκτός από το ερωτηματικό κάτω από τη θερμοκρασία στον καιρό.
    • Δες κάτω από το band από την μια πλευρά γράφει. Mi αν από την άλλη σε σένα είναι κενό ή γράφει CE και πες μου[pclist][pclist][/pclist][/pclist]
  • προσπαθώ να ξαναπεράσω την updated Ελληνικό firmware 1.3.0.8.Eχω το mifit app απο το play store αναβαθμισμένο.Κάνω κανονικά την διαδικασία με το gadgetbridge,το περνάει αλλά κολλάει το miband κολάει στην οθόνη σύζευξης.Όταν ανοίγω το mifitapp κάνει αυτόματα ενημέρωση υλικολογισμικού και ξανά όλα κινέζικα.Τι στο καλό φταίει!!!

update 1:Προσπαθώ να ξαναπεράσω το Ελληνικό firmware και τώρα δεν συνδέεται με τίποτα το gadgetbridge με το miband...οτι να ναι...

update 2:Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να περάσω ξανά τα Ελληνικά?Το είχα περάσει σε 10 λεπτά όταν το παρέλαβα σύμφωνα με τον οδηγό.Και ένα ηλίθιο update μου έχει φάει τόσες ώρες σήμερα.Περνάω τα Ελληνικά και τα resources που χρειάζεται όταν συνδέω το gadgetbridge αλλα το mifitapp κάνει αυτόματα update και ξανά κινέζικα.

update 3:Πέρασα την Ελληνικη mifit app 3.4.6.Εκάνα την διαδικασία με το gadgetbridge και το Ελληνικό firmware.Οταν συνδέθηκε με το mifit app και άρχισε τα αυτόματα updates μετά τα έδειχνε όλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ.Δηλαδή περάστηκε επιτυχώς το Ελληνικό firmware.Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια μπερδέματα σε κάθε update....

Ο/H sgatz έγραψε:

• To notify φέρνει σε μένα με την pro κανονικά τα πάντα. Μήπως έχεις αφήσει τις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις ανοιχτές και σε mi fit & gadgetbringe? Με Xiaomi redmi note 4 είμαι και εγώ.
    • Είμαι με την τελευταία stable από play και το firmware του Kirill και όλα οκ εκτός από το ερωτηματικό κάτω από τη θερμοκρασία στον καιρό.
    • Δες κάτω από το band από την μια πλευρά γράφει. Mi αν από την άλλη σε σένα είναι κενό ή γράφει CE και πες μου[pclist][pclist][/pclist][/pclist]

Έχω απεγκαταστησει και mifit Kai gadget bridge. Μόνο notify έχω στο κινητό (Redmi note 3 pro.) έχει πάνω Δεν έχει CE. Φουλ Κίνα.

• Θες να δοκιμάσεις να βάλεις το mi band tools και να αφήσεις να παίρνει από αυτό τις ειδοποιήσεις?
    Στο notify κλείσε ότι έχει σχέση με ειδοποιήσεις και κράτα το για τις μετρήσεις και χρησιμοποίησε το mi band tools και θα βλέπεις σίγουρα και αποστολέα και μήνυμα. Το μόνο που νομίζω έχει κάποια χρέωση η εφαρμογή αλλά έχεις δικαίωμα επιστροφής νομίζω εντός ώρας αν δε κάνω λάθος στο play store. Δοκίμασε το και γράψε μας πως πήγε.
  • Διαφήμιση
  • Καλησπέρα!

Εχω ενα θεματάκι..

Κάνω κανονικά όλα τα βήματα μαζί με το πέρασμα των resources. Ανοίγω πάλι το 1ο αρχείο με το GadgetBridge, κάνει το loading και installing κανονικά και ενώ δείχνει το mi band 3 τα ελληνικά, ξαφνικά κάνει ξανά ενημέρωση υλικολογισμικού , σύνδεση το κινητό με το band και περνάει τα κινέζικα μόνο του.

Help κάποιος; :(

++++

Μόλις κάνει σύνδεση με το κινητό και την εφαρμογή MiFit , δείχνει την παρακάτω πληροφορία , κάνει ενημέρωση πηγών και ξανά κινέζικα.... :/