Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

• Μάλλον δικαιολογία ήταν κατά την άποψή μου...εκτός και εάν όντως εκτύπωσαν στοιχεία άλλου πελάτη στο πακέτο...
    • Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:

γω ενα έχω να πω... κάποιος έκανε Χριστούγεννα Φλεβάρη μήνα!!!
      Σκέφτου πως μπορεί να είναι κάπου ένας Κινέζος στην Ελλάδα και να γιορτάζει την πρωτοχρονιά

Κτυπάει κουδούνι και του δίνουνε ένα xiaomi με κινέζικη Ρομ

-Υπάρχει ο θεός πίθηκος... υπάααααααααααρχειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
    • παιδες δεν ειναι ψεμα γιατι στο tracking της DHL βλεπω και ποιος το παρελαβε και με τι ονομα και την υπογραφη του.
      δεν ξερω αν θα ερθουν σε συννενοηση το Honorbuy με την DHL ουτε με νοιαζει ειναι δικη τους ευθυνη.
      ουτε ξερω εγω αν ανοιξε το δεμα αυτος που το παρελαβε εδω κ αν το πειραξε.
      εμενα πριν λιγο που ειπαν οτι θα μου στειλω καινουργιο δεμα αυριο με καινουργιο tracking number.
      και παιζει να τσιμπισω και τα pistons δωρακι :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Λάθος από όλους μπορεί να γίνει...το θέμα είναι η μετέπειτα υποστήριξη και σε αυτό μάλλον τα πάνε καλά προς το παρών

Με το καλό να παραλάβεις :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Λάθος από όλους μπορεί να γίνει...το θέμα είναι η μετέπειτα υποστήριξη και σε αυτό μάλλον τα πάνε καλά προς το παρών

Με το καλό να παραλάβεις :)
      ναι προς το παρων το after sales (χαχαχαχα) παει καλα.

ελπιζω να εχει και αισιο τελος.

Να εισαι καλα!
    • Καλά πάντως με το συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει προϊστορία με τουλάχιστον 2 παιδιά απο το φόρουμ. Δείτε εδω το ένα για να καταλάβετε... Εγω πάτνως δεν πρόκειτε να ψωνίσω απο αυτους για αρκετό καιρό...
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Καλησπερα

Την επωνυμία της επιχείρησης: everybuing

Την Διεύθυνσή της (URL):Everbuying: China Wholesale Online Shopping - Buy from China at Cheap Prices
      Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 FDD LTE 2GB RAM 32GB Helio X10 Octa Core 2.2GHz
      Την ημερομηνία αγοράς: 10/20/2015
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 Ημέρες Αποστολη χωρις χρεωση

Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Πολυ Θετικα
      Πολυ καλη εξυπηρετηση και πριν την αγορα και μετα
      το Συνιστω ανεπιφυλακτα
      και το Φθηνοτερο καταστημα απ οσα οσα ειχα κοιταξει

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz:
    • Διαφήμιση
      • Την επωνυμία της επιχείρησης:yeso521
      • Την Διεύθυνσή της (URL):Welcome to yeso521 ~O(∩_∩)O~
      • Tι ακριβώς αγοράσατε:Nillkin Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 H+ Glass Screen Protector Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 Original Battery Orange Xiaomi Red Rice Redmi Note 2 Original Leather Case Black

• Την ημερομηνία αγοράς: 27-01-2016
      • Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10
      • Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε:17 ημέρες
      • Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10):10
      • Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):Μόνο θετικά. Δεν είχαν την δερμάτινη θήκη μου έστειλαν μέιλ επιστροφή χρημάτων και τσουπ μια σκληρή θήκη δώρο. Μόνο θετικά. Φυσικά έγινε και αναφορά για το φόρουμ μας ότι από τις καλές κριτικές με έκανε να το διαλέξω.
    • Επωνυμία της επιχείρησης : Minideal
      Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : minideal.net
      Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi4 LTE 16GB
      Ημερομηνία αγοράς : 29/01/2016
      Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 9
      Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 2 εβδομαδες
      Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν εχει χρειαστει
      Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά) :το μοναδικο που δεν εστειλαν ειναι ανταπτορας ευρωπαικου τυπου για τον φορτιστη...
    • Καλησπέρα παιδιά παραγγελία από everbuying mi4c 14/2 κ δεστε τη μου στελνουν σήμερα
      EEP1602101351151613 Thank you for contacting Everbuying about your order. We are processing it.

However, please note for the item is back-ordered.
      We can offer you 2 options:

Option 1 Wait a little more
      We expect to ship the item in 2 weeks.
      Once we ship it you will receive an email from us.

Option 2 Exchange with another item of your choice
      Please send us the url link of the item you choose for replacement.
      Option 3 Cancel this order
      In this case, we will refund you 229.27 USD to you on your EB wallet(store credit) and reward you with extra points(e.g. If your refund is 1USD = 5 points ,3USD =3*5 points => get 15 points etc). You can use these for your future purchase. To know more about wallet: FAQ - Everbuying.
      Learn more about points: EB Points - Everbuying.
      Can you please let me know your decision?
      We look forward to hearing from you and will do our very best to assist you.
      Thank you for your understanding.
      Καμια ιδεα τι να κανω?
      Δεν βιαζομαι υπερβολικά αλλά να μην μου φανε δύο ββδομάδες τζάμπα κ μετά μου αρχισουν τα κινέζικα
    • Απλά περιμένεις, τώρα άνοιξαν από διακοπές...

ή

200*5 = 1000 points
      Αν δεν βιάζεσαι κάνεις refund στο wallet, παίρνεις τους πόντους και σε 1-2-3 μέρες κάνεις πάλι παραγγελία και έχεις κερδίσει τους πόντους για δωρεάν αγορές :D

ή

Κάνεις refund στην paypal και ζητάς τα λεφτά σου πίσω και όχι στο wallet...δεν είσαι υποχρεωμένος να τα βαλεις στο wallet, ειδικά άμα το έχουν ακόμα in stock στο site...δεν μπορείς να πουλάς κάτι όταν είναι out off stock και να δεσμεύεις τον άλλον για 2-3 βδομάδες
    • Διαφήμιση
    • Απ οτι ξερω εχει και chat μπορεις να μιλησεις αμεσα και να μαθεις . Επεσες στην περιπτωση

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
      Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
      Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
      :razz: :razz: :D :D :razz: :razz: