[Miui 10 8.8.16] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 35 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Έβαλες και το Magisk ?Ο/H dmarccos έγραψε:
Δεν ανοίγει το dolby σε vince αλλα οι ήχοι ακούγονται πολυ πιο δυνατά
-
-
-
-
-
Εχμ, μήπως εννοείς το adaway (γιατί το Adguard δεν νομίζω να το δίνουμε στη ROM :p ) ? Αν εννοείς αυτό, υπάρχει έλεγχος μέσα στην aroma σε ότι αφορά τις εφαρμογές που θα σου προτείνει για να εγκαταστήσεις ως κομμάτι της εγκατάστασης της ROM. Αν μια εφαρμογή βρεθεί να υπάρχει ήδη περασμένη στο σύστημα, η aroma δεν θα στην προσφέρει ως επιλογή.Ο/H punkioraki έγραψε:
γεια σας ! την πέρασα χωρίς fr σε santoni κατά της εγκατάσταση όταν ήμουν στην άρωμα στις επιλογές έλειπε το adguard γιατί ? αφαιρέθηκε ? η μήπως επειδή το είχα από την προηγούμενη beta δεν μου το έβγαζε σαν επιλογή ?
-
ναι συγνώμη το adaway (αυτά τα λάθη κάνεις αν παίζεις ταυτόχρονα dota και γράφεις )
άρα επειδή το είχα περασμένο από πριν δεν το εμφάνισε -
-
Και θέλουν να μπουν και στην αγορά των ΗΠΑ με τέτοια αντιμετώπιση; Τους έχουν που τους έχουν στη μπούκα τους κινέζους εκεί.Ο/H BanditGR έγραψε:
Υπάρχουν ακόμα θεματάκια με τις ειδοποιήσεις (κυρίως με το WhatsApp) τα οποία αναμένεται να διορθωθούν από την Xiaomi. Δυστυχώς οι Κινέζοι δεν "καίγονται" ιδιαίτερα να διορθώσουν αυτά τα θέματα, καθώς κατά κανόνα δεν χρησιμοποιούν τις social/chat εφαρμογές του υπόλοιπου κόσμου (με εξαίρεση ίσως το facebook και το youtube) αλλά έχουν τις δικές τους (WeChat, QQ, Baidou, Sina Weibo κτλ) και οι δικές τους...ναι καλά το μαντέψατε...δεν έχουν προβλήματα.Ο/H vasilhs έγραψε:
Τό θέμα με τις ειδοποιήσεις ήταν πάντα ένα θέμα τουλάχιστον για εμένα και συγκεκριμένα στο messenger έρχονται πάντα με καθυστέρηση αλλά τελικά έρχονται και με ήχο και με ενεργοποίηση οθόνης ε λοιπόν και τώρα ακριβώς τά ίδια με την 8.8.16.
Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες

Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)