26 RE: Σεπ 6th 2018, 6:51pm Ο/H Teamingame.gr έγραψε: Οκ μήπως να κάνω εγκατάσταση την τελευταία έκδοση του Mi Flash για σιγουριά; Ναι βρε , αυτό που σου έχω στείλει στο chat... Γενικό ευρετήριο οδηγών TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI
27 Σεπ 6th 2018, 7:14pm Όλα οκ με το Mi Flash ακριβώς όπως τα είπατε ! Τώρα κάνω απλά το 4ο βήμα για ξεκλείδωμα ;
28 RE: Σεπ 6th 2018, 7:33pm Ο/H Teamingame.gr έγραψε: Όλα οκ με το Mi Flash ακριβώς όπως τα είπατε ! Τώρα κάνω απλά το 4ο βήμα για ξεκλείδωμα ; Πώς προλαβαίνεις να γράφεις και στο νήμα και να μου βομβαρδίζεις το Chat , τελικά είσαι μεγάλο ταλέντο.... Γενικό ευρετήριο οδηγών TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI
29 Σεπ 6th 2018, 7:40pm Είναι λόγω...ανασφάλειας Μάκη!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
30 Σεπ 6th 2018, 8:09pm Μπράβο σας παιδιά Έγινε το ξεκλείδωμα ? Οδηγοί Συσκευών σειράς Redmi Οδηγοί Συσκευών σειράς Mi
33 Σεπ 7th 2018, 4:13pm Μια χαρά παγκόσμια σταθερή!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
34 Σεπ 7th 2018, 4:19pm Κανε εναν έλεγχο εάν είναι ξεκλειδώτο.... Official Miui Global Beta Tester XTreme Rom Version by Greek Team... Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά.... Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
35 Σεπ 7th 2018, 8:26pm Τώρα που δεν έχω google store δεν παίρνει τις μισές μου εφαρμογές.. τι μπορώ να κάνω; Μέχρι να περάσουν οι 750 εκατομμύρια ώρες; Χαχα