Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]

• Οδηγός
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά.
    • RE: Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

Ο/H drivth έγραψε:

Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά.
      Επίσης αμα βάλω παλαιότερη έκδοση την 3.4.6 θα κάνει downgrade η όχι?
    • Ο/H stnatza έγραψε:

Όταν χτύπησε το ξυπνητήρι το μήνυμα, για πατημένο το κουμπί για απενεργοποίηση, ήταν στα ρώσικα
      Εντάξει βρέθηκε ο ένοχος... Είναι η επιβεβαίωση απενεργοποίησης της "αναβολής για 10 λεπτά" ;)

Μπράβο !!! :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H drivth έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Όχι αυτόματα... θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Γιατί δεν μένεις έτσι; Δεν υπάρχει πρόβλημα να έχεις το res V1 και το firm V2. Χαλάρωσε και άστο να χαλαρώσει και αυτό και δοκιμάζεις άλλη ημέρα. Έτσι και αλλιώς όλες οι παλαιότερες εκδόσεις firmware είχαν AM, PM. Δεν κερδίζεις τίποτα να πας πίσω :)
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Ο/H drivth έγραψε:

Όχι αυτόματα... θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Γιατί δεν μένεις έτσι; Δεν υπάρχει πρόβλημα να έχεις το res V1 και το firm V2. Χαλάρωσε και άστο να χαλαρώσει και αυτό και δοκιμάζεις άλλη ημέρα. Έτσι και αλλιώς όλες οι παλαιότερες εκδόσεις firmware είχαν AM, PM. Δεν κερδίζεις τίποτα να πας πίσω :)
      Οκ thanks. Δεν με ενδιαφέρουν τα am pm, 24 Ώρο το έχω. Απλά σκεφτομαι ότι σε ενδεχόμενες μελλοντικές αναβαθμίσεις θα μείνω πίσω..
    • Ο/H drivth έγραψε:

Οκ thanks. Δεν με ενδιαφέρουν τα am pm, 24 Ώρο το έχω. Απλά σκεφτομαι ότι σε ενδεχόμενες μελλοντικές αναβαθμίσεις θα μείνω πίσω..
      Δεν θα μείνεις πίσω. Την επόμενη φορά, που θα δοκιμάσεις αν κολλήσεις πάλι (που δεν νομίζω), καθάρισε τα πάντα. Δηλαδή κάνε unpair το band, σβύσε τις εφαρμογές, τρέξε τα καθαριστικά εργαλεία από την Ασφάλεια, κάνε reboot και ξεκίνα πάλι από την αρχή. Καλύτερα να δοκιμάσεις την επόμενη φορά που θα φορτίσεις το band και το κινητό ( για να εξαλείψουμε όλα τα πιθανά προβλήματα :) )
    • Προς ενημέρωση και μόνο εγώ πέρασα πρώτα το firmware και μετά τα resources με το band στο 50% μπαταρία και το κινητό στο 17 με notify fitness και τα πέρασε μια χαρά. Κάτι παίζει άλλο....
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sgatz έγραψε:

Προς ενημέρωση και μόνο εγώ πέρασα πρώτα το firmware και μετά τα resources με το band στο 50% μπαταρία και το κινητό στο 17 με notify fitness και τα πέρασε μια χαρά. Κάτι παίζει άλλο....
      Ακριβώς. Αν ήταν θέμα μπαταρίας πιστεύω δεν θα μου τα περνούσε ούτε και το mi fit μετά.
    • Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση 3.5.0 - fw: 1.6.0.16]

@sgatz η συσκευή δεν το έχει. Το κουτί είναι αυτό:
    • Έχουμε λοιπόν διαφορετικές εκδόσεις. Εμένα και τα δύο είναι όλα κινέζικα στο πίσω μέρος του κουτιού. Τα global όμως έχουν το CE στο πίσω μέρος τους,το δικό σου οχι... Είναι όμως global...
      Υγ από κινητό πως ανέβασες φωτογραφία εδώ, να σου δείξω το δικό μου κουτί
    • Διαφήμιση

Έχω κάνει login με λογαριασμό tapatalk, για αυτό με αφήνει να ανεβάσω φωτο.