Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά.
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H drivth έγραψε:
Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά. -
Ο/H stnatza έγραψε:
Όταν χτύπησε το ξυπνητήρι το μήνυμα, για πατημένο το κουμπί για απενεργοποίηση, ήταν στα ρώσικα
Μπράβο !!! -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Εγώ εγκαταλείπω προς το παρόν την προσπάθεια. Έσβησα και το mi fit και το notify, τα πέρασα από την αρχή, δοκίμασα πάλι και τίποτα. Κολλάει πάλι και σήμα για pairing στην οθόνη. Μόλις ανοίγω mi fit ενημερώνει πηγές και ξεκινά. Αυτά.
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H drivth έγραψε:
-
Ο/H drivth έγραψε:
Οκ thanks. Δεν με ενδιαφέρουν τα am pm, 24 Ώρο το έχω. Απλά σκεφτομαι ότι σε ενδεχόμενες μελλοντικές αναβαθμίσεις θα μείνω πίσω..
)
-
-
Ο/H sgatz έγραψε:
Προς ενημέρωση και μόνο εγώ πέρασα πρώτα το firmware και μετά τα resources με το band στο 50% μπαταρία και το κινητό στο 17 με notify fitness και τα πέρασε μια χαρά. Κάτι παίζει άλλο.... -
-
-
Έχουμε λοιπόν διαφορετικές εκδόσεις. Εμένα και τα δύο είναι όλα κινέζικα στο πίσω μέρος του κουτιού. Τα global όμως έχουν το CE στο πίσω μέρος τους,το δικό σου οχι... Είναι όμως global...
Υγ από κινητό πως ανέβασες φωτογραφία εδώ, να σου δείξω το δικό μου κουτί -
Έχω κάνει login με λογαριασμό tapatalk, για αυτό με αφήνει να ανεβάσω φωτο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0