Επειδη δεν το βρισκω., Στο mi band πως βλέπω την μπαταρία;
Μέσα από το mi fit οκ μου την δείχνει.
Στο μενού του mi band 3 φαίνεται;
Μέσα από το mi fit οκ μου την δείχνει.
Στο μενού του mi band 3 φαίνεται;
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜπαίνεις μέσα στο μενού του Mi Band 3 ή κοιτάς από την αρχική? Εγώ αφού μπω μέσα στο Mi Band 3 εμφανίζει με μεγάλα γράμματα τη μπαταρία και από κάτω λέει τις μέρες!Ο/H fanmar έγραψε:
Καλημερα.
Στην εφαρμογη του mifit και συγκεκριμενα
στο μενου που δειχνει το ποσοστο της μπαταριας του miband
σε προηγουμενες version εδειχνε και ποσες μερες ειχε απο την τελευταια φορτιση.
Στη νεα αυτο δεν το βλεπω........
Συμβαινει και σε αλλους αυτο?
Αν δεν το εβαλες να φορτιση μετα την εγκατάσταση της εφαρμογη μπορει αυτο να φταει.Ο/H fanmar έγραψε:
Καλημερα.
Στην εφαρμογη του mifit και συγκεκριμενα
στο μενου που δειχνει το ποσοστο της μπαταριας του miband
σε προηγουμενες version εδειχνε και ποσες μερες ειχε απο την τελευταια φορτιση.
Στη νεα αυτο δεν το βλεπω........
Συμβαινει και σε αλλους αυτο?
Μήπως πήρες το μοντέλο που έχει NFC; Δυστυχώς, δεν κάνει για αυτό το μοντέλο... έχει άλλο firmwareΟ/H StasCo έγραψε:
Καλησπερα σε ολους.
Πηρα και εγω στα χερια μου το Mi band 3 προ λιγων ημερων και ηταν στα κινεζικα οποτε ειπα σημερα να το αλλαξω στα ελληνικα. Το θεμα ειναι οτι ακολουθησα τον οδηγο βημα βημα και δυστηχως ακομα στα κινεζικα ειναι εκτος απο τον καιρο που γραφει πχ αιθριος στα ελληνικα χωρις το τελικο "ς" και καποια αλλα γραμματα. Απο τον οδηγο το μονο που δεν εγινε αυτοματα ειναι η αναβαθμιση του firmware μετα το βημα που δινεις προσβαση σε οτι σου ζητησει το Mi band. εκανα και την διαδικασια μεσω της εφαρμογης "Notify & Fitness for Mi Band" ακολουθησα και εκει τα βηματα αλλα και παλι το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο. καμια ιδεα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις!![]()