Και δω επανήλθε πριν λίγο ο καιρός οπότε θα ήταν μάλλον ανωμαλία της εφαρμογής του καιρού! Πιστεύω ότι λύθηκε και αυτό πλέον και όλοι θα έχουν πίσω τον καιρό τους!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑδερφέ... Όπως είπα δεν έχω κατεβάσει το αρχείο με τα firmware και resources που θέλει unzip για να τα περάσεις μετά με το notify, μιλάω για το αρχείο εγκατάστασης,το αρχείο apkΟ/H vanni έγραψε:
Σου έχω απαντήσει τι να κάνεις δεν μπορεί να είναι .apk και να το βλέπει zip κάτι δεν γράφει σωστά και μένα το ίδιο μου έκανε.Αλλιώς ξανά κατέβασε το μήπως δεν κατέβηκε σωστάΟ/H AlexG7 έγραψε:
Φίλε μου, δεν λέω για τα αρχεία firmware και resources, λέω για το αρχείο apk mi fit 3.5.2, που απλά το κάνεις εγκατάσταση, το αρχείο λέγεται mi fit 3.5.2 greek.apk αλλά δεν μου το βλέπει σαν apk, αλλά σαν zip. Και unzip να το κάνω δεν έχει μέσα αρχείο apk να το κάνω εγκατάστασηΟ/H amavroudis έγραψε:
Το γράφει με μεγάλα γράμματα: κάνετε unzip!!!
Μη ξεχάσετε να κάνετε αποσυμπίεση τα αρχεία πριν τα χρησιμοποιήσετε μιας και έχουν ανέβει σε zip μορφή.
Τα έκανα αυτά, δεν έπιασε. Τελικά κατέβασα ένα άλλο πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων και το έβλεπε κανονικά εκεί και το εγκατέστησα, το πρόγραμμα του κινητού ακόμα σαν zip το βλέπει. Όλα καλάΟ/H stnatza έγραψε:
Και σε μένα ήρθε αλλά χωρίς την τρέχουσα θερμοκρασίαΟ/H lallasgr έγραψε:
Και δω επανήλθε πριν λίγο ο καιρός οπότε θα ήταν μάλλον ανωμαλία της εφαρμογής του καιρού! Πιστεύω ότι λύθηκε και αυτό πλέον και όλοι θα έχουν πίσω τον καιρό τους!![]()
Το ίδιο και σε μένα τώραΟ/H charlie2alpha έγραψε:
Καιρό έχω κι εγώ αλλά χωρίς τρέχουσες συνθήκες, για λίγο εμφανίστηκαν αλλά μετά χάθηκαν πάλι και δείχνει μόνο την πρόγνωση. Τρέχα γύρευε.
Έχεις τρέχουσα θερμοκρασία;;;Ο/H George Malekakis έγραψε:
Απ'ότι κατάλαβα,το πρόβλημα το κάνει το notify and fitness. Από εκεί δεν εμφανίζει τον καιρό. Όταν κάνει συγχρονισμό το mi band, ο καιρός δουλεύει κανονικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο δείχνει κ σε μένα με την διαφορά ότι πριν κάποιες ώρες έδειχνε κ την τρέχουσα θερμοκρασίαΟ/H George Malekakis έγραψε:
Μόνο αυτό μου δείχνει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ίδιο κ σε μένα φίλε μου.. Το πρωί δεν έδειχνε τρέχουσα, μετά από κάνα 2 ωρο έδειξε κ τώρα εξαφανίστηκε ξανά..Ο/H thanasisk έγραψε:
Μέσα σε μισό λεπτό διαφορά οι δύο φωτογραφίες.
τελοκα έτσι εγινε, αλλα προσοχή παρά πολλές φορές έφτανε στο 80-90% και σταματούσε οποτ πατούσα το κουμπί προσπαθήσετε ξανα, οποτε και λύθηκεΟ/H dnomikos έγραψε:
Δες εδώ πως το έλυσε ο @ktsakΟ/H Selemeles έγραψε:
Το ίδιο κ γω. Τα έσβησα όλα. Πέρασα το mifit συνδέθηκε αλλά δεν έκανε κάτι στο band. Το αρχείο firmware πιο είναι; η αλήθεια είναι ότι με το NOTIFY πέρασα όλα τα αρχεία από το 2ο ποστ αλλα τίποτα... Η ίδια εικόνα!Επίσης κάποιο αρχείο δεν το πέρασε αλλά δε θυμάμαι ποιοι...Ο/H ktsak έγραψε:
Λοιπον, δεν έχω intrnational έκδοση, αλλά chinese. Τώρα πλέον δεν μπορώ να περάσω τίποτε, μια και έχει κολλήσει στην παρακάτω οθονη
Οπότε ......