Ειναι κανονικα επανω απο τα κρυφα....Θα επρεπε να εμφανιζεταιΟ/H dnomikos έγραψε:
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Στην εφαρμογη βλεπω οτι ο καιρος θα επρεπε να φαινεται μετα τον καρδιακο παλμο αλλα τζιφος. δεν με πολυαπασχολει, απλα το αναφερω
Αν το κατάλαβα καλά, δεν βλέπεις καθόλου την καρτέλα του Καιρού στο band. Πήγαινε στο Mi Fit στις Ρυθμίσεις προβολής και δες μήπως έχεις βάλει τον Καιρό στα "Κρυφά αντικείμενα".Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Το εκανα ολα καλα. εγινε και αναβαθμιση υλικολογισμικου αλλα και παλι τον καιρο δε τον εμφανιζει στο ρολοι ενω στην εφαρμογη φαινεται. υπαρχει μηπως καποιο bug?
Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
Ο/H Stelios Stelaras έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Αν το κατάλαβα καλά, δεν βλέπεις καθόλου την καρτέλα του Καιρού στο band. Πήγαινε στο Mi Fit στις Ρυθμίσεις προβολής και δες μήπως έχεις βάλει τον Καιρό στα "Κρυφά αντικείμενα".
Επίσης, κοίταξε μήπως έχεις απενεργοποιήσει τον Καιρό από άλλη εφαρμογή πχ το Notify & Fitness. -
-
Display Spoiler
Ο/H gdimakis έγραψε:
Μετά την εγκατάσταση του Mi Fit 3.5.8 το firmware μου είναι αυτό στη φώτο.
Είναι το τελευταίο?
Ευχαριστώ πολύ!
Αυτός ο αριθμός δεν αλλαξει και ειναι άσχετος. την εκδοση την βλέπουμε μέσα απο το πρόγραμα. Πήγαινε το mifit στο προφίλ πατα στο mi band 3 Και θα το δεις κάτω κάτω τι έκδοση έχει -
Display Spoiler
Ο/H prince έγραψε:
Ο/H gdimakis έγραψε:
Είναι το τελευταίο?
Ευχαριστώ πολύ!
Είναι 2.3.0.2 είμαι ok? -
Display Spoiler
Ο/H gdimakis έγραψε:
Ο/H prince έγραψε:
Ο/H gdimakis έγραψε:
Είναι το τελευταίο?
Ευχαριστώ πολύ!
ναι αυτό είναι το τελευταίο το βλέπεις και από εδώ απο την πρωτη σελίδα που έχει τον πίνακα με τις εκδόσεις -
Είμαι noobas λίγες μέρες το έχω και είναι το πρώτο μου mi band.
Ευχαριστώ πολύ! -
Αφού δεν φτιάχτηκε ο καιρός αξίζει να βάλουμε την νεότερη έκδοση, προσφέρει κατι?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H SokoNik έγραψε:
Αφού δεν φτιάχτηκε ο καιρός αξίζει να βάλουμε την νεότερη έκδοση, προσφέρει κατι?
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dropbox - 2019-02-01 17.48.07.jpg
Λοιπον τελικα εγω ειχα στραβωμαρα με τον καιρο. Το δειχνει στο ρολοι αλλα ζηταει να συνδεθω με την εφαρμογη για ανανεωση. Συνδεομαι με το mi fit και καμια ανανεωση δεν γινεται. Ειναι το προβλημα που αναφερετε με τον καιρο?
Για να τον εμφανιζει μπορω να κανω κατι ή απλα περιμενουμε να φτιαχτει? -
Βαλε χειροκίνητα την πόλη του κινητού σε Κάιρο.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0