Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Έβαλα κ τα τρία αρχεία απο το 2ο ποσό και εχει ερωτηματικά στον καιρό!
Τι κάνω; -
Ο/H pocafontas έγραψε:
Ο/H NasDriver έγραψε:
@pocafontas , σε τι φορτιστή το φορτίζεις ? Δοκίμασε να το βάλεις σε usb 2 του υπολογιστή...
Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας; Δεν γνωρίζω απο αυτά.
Ο/H ekans έγραψε:
Καλησπέρα παιδια! μολις το πηρα και εγω και περασα το firmware απο τον οδηγο εδω! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν γραφει σωστα την μερα.. ξερει κανεις την λυση?
παραθετω εικονα!
Ο/H Selemeles έγραψε:
Έβαλα κ τα τρία αρχεία απο το 2ο ποσό και εχει ερωτηματικά στον καιρό!
Τι κάνω;
-
Το είχα βάλει. Έστρωσε σήμερα πρωί... Μάλλον έπρεπε να στείλει δεδομένα ο καιρός;;;
-
Ο/H Selemeles έγραψε:
Το είχα βάλει. Έστρωσε σήμερα πρωί... Μάλλον έπρεπε να στείλει δεδομένα ο καιρός;;;
-
Ο/H ekans έγραψε:
Καλησπέρα παιδια! μολις το πηρα και εγω και περασα το firmware απο τον οδηγο εδω! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν γραφει σωστα την μερα.. ξερει κανεις την λυση?
παραθετω εικονα!
If there's no solution, then there is no problem.. -
παιδια παρατηρησα σημερα οτι αργει πολυ να δειξει το ονομα του καλουντος στο ρολοι οταν δεχομαι κληση στην 3.5.8 του foroum εδω. πραγμα που δεν συναιβενε σε παλιοτερες εκδοσεις του φορουμ που ειχα. το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος??
-
Ο/H gregory_gr έγραψε:
παιδια παρατηρησα σημερα οτι αργει πολυ να δειξει το ονομα του καλουντος στο ρολοι οταν δεχομαι κληση στην 3.5.8 του foroum εδω. πραγμα που δεν συναιβενε σε παλιοτερες εκδοσεις του φορουμ που ειχα. το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος??
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H drivth έγραψε:
Ο/H gregory_gr έγραψε:
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω πως με το 3.5.7 τα πράγματα είναι καλύτερα.
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
live every day as it was the last day of your life!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0