Καρφιτσωμένο Ελληνικό Mi Fit για όλες τι συσκευές (με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware για Mi Band 2/3) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 5.0.1 Stable]
- Οδηγός
-
-
-
Έβαλα κ τα τρία αρχεία απο το 2ο ποσό και εχει ερωτηματικά στον καιρό!
Τι κάνω; -
Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράματα... Αν το φόρτιζες με power-bank, το πιθανότερο είναι να καταστράφηκε η μπαταρία του. Αν το φόρτιζες κανονικά, τότε μπορεί να είναι από ένα απλό κόλλημα που θα φτιάξει αν αδειάσει εντελώς η μπαταρία και σβύσει μόνο του (ή αν του κάνεις reset μέσα από το ίδιο το band), μέχρι και αστοχία υλικού οπότε ενεργοποιείς την εγγύηση αν έχει ακόμα.Ο/H pocafontas έγραψε:
Το δοκίμασα σε φορτιστή τοίχου αλλα και σε usb υπολογιστή φίλε NasDriver, δυστυχώς τίποτα..Γράφει μεν φορτίζει αλλα δεν γεμίζουν οι μπάρες! Και μετα απο λίγο δεν ανταποκρίνεται καθόλου!Ο/H NasDriver έγραψε:
@pocafontas , σε τι φορτιστή το φορτίζεις ? Δοκίμασε να το βάλεις σε usb 2 του υπολογιστή...
Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα μπαταρίας; Δεν γνωρίζω απο αυτά.
Πέρασε και το αρχείο resources και θα φτιάξουν.Ο/H ekans έγραψε:
Καλησπέρα παιδια! μολις το πηρα και εγω και περασα το firmware απο τον οδηγο εδω! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν γραφει σωστα την μερα.. ξερει κανεις την λυση?
παραθετω εικονα!
Βάλε το MiFit από την πρώτη σελίδα.Ο/H Selemeles έγραψε:
Έβαλα κ τα τρία αρχεία απο το 2ο ποσό και εχει ερωτηματικά στον καιρό!
Τι κάνω;
-
Το είχα βάλει. Έστρωσε σήμερα πρωί... Μάλλον έπρεπε να στείλει δεδομένα ο καιρός;;;
-
Ναι... είχε ακόμα δεδομένα Καιρού από το official MiFitΟ/H Selemeles έγραψε:
Το είχα βάλει. Έστρωσε σήμερα πρωί... Μάλλον έπρεπε να στείλει δεδομένα ο καιρός;;;
-
Δοκίμασε να αλλάξεις την γλώσσα στο κινητό και δες αν φτιάξει..Ο/H ekans έγραψε:
Καλησπέρα παιδια! μολις το πηρα και εγω και περασα το firmware απο τον οδηγο εδω! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι δεν γραφει σωστα την μερα.. ξερει κανεις την λυση?
παραθετω εικονα!
If there's no solution, then there is no problem.. -
παιδια παρατηρησα σημερα οτι αργει πολυ να δειξει το ονομα του καλουντος στο ρολοι οταν δεχομαι κληση στην 3.5.8 του foroum εδω. πραγμα που δεν συναιβενε σε παλιοτερες εκδοσεις του φορουμ που ειχα. το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος??
-
Ναι εγώ, και το έχω αναφέρει παλαιοτέρα.Ο/H gregory_gr έγραψε:
παιδια παρατηρησα σημερα οτι αργει πολυ να δειξει το ονομα του καλουντος στο ρολοι οταν δεχομαι κληση στην 3.5.8 του foroum εδω. πραγμα που δεν συναιβενε σε παλιοτερες εκδοσεις του φορουμ που ειχα. το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος??
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στην πρώτη σελίδα υπάρχει link για προηγούμενες εκδόσεις του δικού μας MiFit... Δοκιμάστε να δείτε μήπως στρώσει με παλαιότερη έκδοση. Δεν είναι απίθανο να έχει διαφορερική συμπεριφορά ανάλογα τη συσκευή. Ποιος ξέρει και τι συμβαίνει στην 3.5.9... ακόμα να ανέβει στο Google-Play!Ο/H drivth έγραψε:
Ναι εγώ, και το έχω αναφέρει παλαιοτέρα.Ο/H gregory_gr έγραψε:
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω πως με το 3.5.7 τα πράγματα είναι καλύτερα.
Στάλθηκε από το Poco F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
live every day as it was the last day of your life!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0