Εννοώ το twrp της κοινότητας το πορτοκαλί κια όχι το μπλε από το σαιτ της twrp
[Stable] MIUI V10.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 02/09/2019
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Ενημερώθηκε
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
καλησπέρα σε όλους!
Ερώτηση.
Η τελευταία rom για το mi mix 2 που έχουμε είναι η 10.0.1.0 εγώ αυτή τη στιγμή στη συσκευή μου έχω την 10.0.2.0 global official.
Σε έλεγχο στο anti roll back μου δίνει anti: 1
ἀναμένω unlocked bootloader σε 72 ώρες και προχωράω σε flashαρισμα της ελληνικής 10.0.1.0 η θα το brickάρω?
από ότι έψαξα με το 1 δεν θα έχω πρόβλημα απλά κάλιο γαϊδουρόδενε παρα γαϊδουρογύρευε λένεοποτε είπα να ρωτήσω
Ευχαριστώ -
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Σήμερα Παρασκευή 28/12 μέχρι το βράδυ θα έχουμε διαθέσιμες πολλές νέες Stable MIUI 10 XTRV & ARΩΜΑ ROM για τις συσκευές σας.
Μείνετε συντονισμένοι.
ΥΓ. όσοι VIP έχουν περάσει στις συσκευές τους το τελευταίο Patch για την εφαρμογή αναβάθμισης που είχαμε στείλει με mail,
θα έχουν ειδοποίηση και αυτόματη ενημέρωση στην συσκευή τους, μέσω της εφαρμογής. -
Όσοι είχατε Source από Global ROM θα πρέπει να κάνετε Factory Reset πριν από το Flash.
Επίσης είναι οι πρώτες δοκιμαστικές ROM και καλό είναι να πάρετε ένα Backup πριν από το Flash.
Θα βγαίνουν σταδιακά και νέες ROM.
Τους συνδέσμους για την λήψη τους θα τους βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
-
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Θα ήθελα τις γνώσεις σας για ένα θέμα που έχω.
Στο pocophone μου είμαι στην global 10.1.3.0, και αντιμετωπίζω αρκετά θέματα μ αυτή την αναβάθμιση( κατανάλωση μπαταρίας, θέματα με αφή, το μικρόφωνο δεν ακούγεται καλά, το poco launcer κάποιες φορές δεν δουλεύει σωστά στα εφε κίνησης, κ.α).
Ποιος είναι ο τρόπος να ξαναγυρίσω στην 10.0.6.0 , χωρίς να ξεκλειδώσω bootloader και χωρίς να εγκαταστήσω twrp.
Ευχαριστώ! -
Μπορείς να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις από εδώ => miui_POCOF1Global_V10.0.6.0.OEJMIFH_c5f0857b02_8.1.zip , να την ρίξεις χύμα στην συσκευή σου και να την κάνεις Flash από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI.
Δεν γνωρίζω όμως αν θα σε αφήσει ο Updater να κάνεις Downgrade την ROM που έχεις τώρα. -
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορείς να δοκιμάσεις να την κατεβάσεις από εδώ => miui_POCOF1Global_V10.0.6.0.OEJMIFH_c5f0857b02_8.1.zip , να την ρίξεις χύμα στην συσκευή σου και να την κάνεις Flash από την εφαρμογή αναβάθμισης της MIUI.
Δεν γνωρίζω όμως αν θα σε αφήσει ο Updater να κάνεις Downgrade την ROM που έχεις τώρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0