Εβαλα την νέα 9.3.28 και μια χαρά!! Έχει και τα νέα animation και το 24 ωρο live wallpaper !! Tο <<γνωστό>> θέμα που υπήρχε με το δαχτυλικό έχει πλέον λυθεί με την έξτρα δυνατότητα όταν δεν έχετε κανένα ρολόι στο ambient display αν πάτε στης : Ρυθμίσεις - Οθόνη κλειδώματος & ασφάλεια - Όταν έρχονται ειδοποιήσεις και η οθόνη είναι απενεργοποιημένη . Στη Ενεργοποίηση οθόνης και να μην ενεργοποιηθεί όλα καλά. Αν βάλω την προβολή κινουμένων σχεδίων τότε το δαχτυλικό χωρίς AOD δεν δουλεύει !! Όταν έχεις κάποιο χρωματιστό ρολόι ανεξάρτητα επιλογής δουλεύει μια χαρά !! Κουλό μεν αλλά τελικά αυτό είναι !! Τουλάχιστον παίζει πλέον μια χαρά όπως πρέπει !!
Ξέρετε όταν έχουμε στο αυτόματο - automatic το night mode τώρα το απόγευμα τι ώρα πρέπει να αλλάζει από μόνο του γιατί στης προηγούμενες ρομ μου δούλευε μόνο στο always on για να δω αν έχει φτιάξει και αυτό?? Τώρα 18:15 και εμένα ακόμη δεν έχει αλλάξει !! Έσας ??

Ξέρετε όταν έχουμε στο αυτόματο - automatic το night mode τώρα το απόγευμα τι ώρα πρέπει να αλλάζει από μόνο του γιατί στης προηγούμενες ρομ μου δούλευε μόνο στο always on για να δω αν έχει φτιάξει και αυτό?? Τώρα 18:15 και εμένα ακόμη δεν έχει αλλάξει !! Έσας ??

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro