Διαφήμιση

Xiaomi Mi Box S (TV Box 4) Γενική συζήτηση, απορίες και προβλήματα!

• Ο/H achkap έγραψε:

Ο/H ChrisLM έγραψε:

Καλησπέρα
      Με την τελευταία αναβάθμιση (firmware update) τζίφος!
      Σάββατο πρωί την έκανα και πριν από λίγο cosmote tv πάλι επανεκκίνηση του box ξαφνικά! Είχα μια ελπίδα να στρώσει... Και τελικό champions league πήγε νερό! Τέλεια!
      Τελικά μάλλον τείνω στο ότι είναι μάπα το boxaki...Αγόρασα και δύο (περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο)...Πολύ εκνευριστικά τα restarts στο cosmote tv!

Μου έχει συμβεί βέβαια restart και με novaflix (στη δεύτερη μέρα του trial και το διέκοψα αμέσως) και μία φορά στο plex προ ολίγων ημερών (έκανα βέβαια δοκιμές συνεχόμενες παίζοντας ταινίες για να δοκιμάσω direct play και transcode κτλ και ίσως το ζόρισα)!
      Απογοητευμένος πλήρως!
      Και το θέμα είναι ότι ένα σοβαρό πρόβλημα που είχα με το app nfl game pass ( δεν έπαιζαν καθόλου οι δυο τελευταίες εκδόσεις) το update του mi box s το διόρθωσε, χωρίς να γίνει update στην εφαρμογή...
      Έκανα και hard reset πριν από μια εβδομάδα. Τίποτα δεν πιάνει!
      Πολύ απογοητευμένος είμαι...

Δε νομίζω να φταίει η cosmote...
      Μάλλον θα ψαξω άλλο android tv box...
      Για nvidia shield βέβαια δε νομίζω.
      Εμένα πάντως σε 6 μήνες που το έχω δεν έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση στο Cosmote TV
      Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
      Δεν σε ρώτησα: με wifi ή με ethernet αντάπτορα είσαι;
      Εγώ με αντάπτορες: έναν tp link κι έναν ugreen...
      Και στα δύο boxes έχω επανεκκινήσεις όμως!!!
    • Ο/H ChrisLM έγραψε:

Ο/H achkap έγραψε:

Ο/H ChrisLM έγραψε:

Καλησπέρα
      Με την τελευταία αναβάθμιση (firmware update) τζίφος!
      Σάββατο πρωί την έκανα και πριν από λίγο cosmote tv πάλι επανεκκίνηση του box ξαφνικά! Είχα μια ελπίδα να στρώσει... Και τελικό champions league πήγε νερό! Τέλεια!
      Τελικά μάλλον τείνω στο ότι είναι μάπα το boxaki...Αγόρασα και δύο (περασμένο Ιανουάριο και Μάρτιο)...Πολύ εκνευριστικά τα restarts στο cosmote tv!

Μου έχει συμβεί βέβαια restart και με novaflix (στη δεύτερη μέρα του trial και το διέκοψα αμέσως) και μία φορά στο plex προ ολίγων ημερών (έκανα βέβαια δοκιμές συνεχόμενες παίζοντας ταινίες για να δοκιμάσω direct play και transcode κτλ και ίσως το ζόρισα)!
      Απογοητευμένος πλήρως!
      Και το θέμα είναι ότι ένα σοβαρό πρόβλημα που είχα με το app nfl game pass ( δεν έπαιζαν καθόλου οι δυο τελευταίες εκδόσεις) το update του mi box s το διόρθωσε, χωρίς να γίνει update στην εφαρμογή...
      Έκανα και hard reset πριν από μια εβδομάδα. Τίποτα δεν πιάνει!
      Πολύ απογοητευμένος είμαι...

Δε νομίζω να φταίει η cosmote...
      Μάλλον θα ψαξω άλλο android tv box...
      Για nvidia shield βέβαια δε νομίζω.
      Εμένα πάντως σε 6 μήνες που το έχω δεν έχει κάνει ποτέ επανεκκίνηση στο Cosmote TV
      Δεν σε ρώτησα: με wifi ή με ethernet αντάπτορα είσαι;
      Εγώ με αντάπτορες: έναν tp link κι έναν ugreen...
      Και στα δύο boxes έχω επανεκκινήσεις όμως!!!
      Με Wifi είμαι. Δεν έχω βάλει ανταπτορα ποτέ. Οπότε δεν ξέρω αν φταίει αυτό.

• Ο/H achkap έγραψε:

Ο/H achkap έγραψε:

Πάντως και με wi fi έχουν αναφέρει επανεκκινήσεις, κυρίως σε cosmote tv, αλλά και σε άλλες εφαρμογές... Είσαι η μοναδική περίπτωση που πάνε όλα ρολόι!
      Παρόλο που έβγαλα τις sideloaded εφαρμογές ξαναέκανε, οπότε το set up μου δε φταίει!
      Το ξανανέφερα στη xiaomi και είπαν θα το δουν...Ξέρω γω! Και στην cosmote!
      Ίσως το μόνο που μένει να δοκιμάσω είναι το wifi αν και δε βολεύει όπως είναι στημένα όλα.Είχα πάντα ενσύρματη οργάνωση!
      Ενώ έχω μεγάλη εμπειρία σε media players, δε μπορώ να βγάλω άκρη σε αυτό! Περίεργο...
      Και το θέμα είναι ότι δεν είναι συχνό: κάθε 2 μέρες ή και παραπάνω συμβαίνει στο cosmote και είχα άλλα δύο μεμονωμένα περιστατικά σε άλλα apps εδώ και 5 μήνες περίπου...
      Και η cosmote μου κάνει κ στα δύο mi box s που έχω!
      Τεσπα...ευχαριστώ φίλε μου για το feedback!
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα παιδιά.Σήμερα άνοιξα τον αποκωδικοποιητή και δεν βρίσκει κανένα wifi μέσω αναζήτησης.Κάποιες φορές με άνοιγμα κλείσιμο των υπηρεσιών τοποθεσίας μου τα εμφανίζει για λίγο.Μετά τίποτα..

Να συμπληρώσω ότι με χειροκίνητη είσοδο ssid και wpa key μπαίνει κανονικά internet και αν το ανοιγοκλείσω αποσυνδέεται και θέλει πάλι πέρασμα από την αρχή
    • Ο/H ChrisLM έγραψε:

Ο/H achkap έγραψε:

Ο/H achkap έγραψε:

Πάντως και με wi fi έχουν αναφέρει επανεκκινήσεις, κυρίως σε cosmote tv, αλλά και σε άλλες εφαρμογές... Είσαι η μοναδική περίπτωση που πάνε όλα ρολόι!
      Παρόλο που έβγαλα τις sideloaded εφαρμογές ξαναέκανε, οπότε το set up μου δε φταίει!
      Το ξανανέφερα στη xiaomi και είπαν θα το δουν...Ξέρω γω! Και στην cosmote!
      Ίσως το μόνο που μένει να δοκιμάσω είναι το wifi αν και δε βολεύει όπως είναι στημένα όλα.Είχα πάντα ενσύρματη οργάνωση!
      Ενώ έχω μεγάλη εμπειρία σε media players, δε μπορώ να βγάλω άκρη σε αυτό! Περίεργο...
      Και το θέμα είναι ότι δεν είναι συχνό: κάθε 2 μέρες ή και παραπάνω συμβαίνει στο cosmote και είχα άλλα δύο μεμονωμένα περιστατικά σε άλλα apps εδώ και 5 μήνες περίπου...
      Και η cosmote μου κάνει κ στα δύο mi box s που έχω!
      Τεσπα...ευχαριστώ φίλε μου για το feedback!
      Το μόνο που μου κάνει είναι ορισμένες φορές να έχει ήχο χωρίς εικόνα κάτι που στρώνει με μία επανεκκίνηση. Κατά τα άλλα μισά χαρά

• Καλησπέρα. Τα τυχαία restarts διορθώθηκαν σε μένα θέτοντας Ρυθμίσεις->Προτιμήσεις συσκευής-> Προβολή->Screen resolution->color space settings->RGB και απενεργοποιώντας το color depth settings.
      Ελπίζω να βοηθησει.
    • EDIT: Άκυρο! Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι είχαν βάλει τον αντάπτορα κάπως περίεργα στο πακέτο, οπότε δεν το είδα εγώ αρχικά :rolleyes:

Καλησπέρα!

Έχω μια κάπως "χαζή" ερώτηση...

Μόλις παρέλαβα το XIAOMI MI BOX S 4K TV (MDZ-22-AB) και προσπαθώ να κάνω την πρώτη σύνδεση.

Μετά το Unboxing αντιμετώπισα το εξής: τα "δοντάκια" της πρίζας είναι πολύ "κοντά"/ρηχά.

Είναι κι εσάς κάπως κοντά τα δοντάκια τής πρίζας; Ή είναι ελαττωματικό το προϊόν μου;

Το έχω δοκιμάσει σε όλες τις πρίζες και πολύπριζα τού σπιτιού και είναι όλα πολύ πιο βαθιά. Θα έπρεπε να είναι πολύ πιο μακριά τα δόντια του ώστε να μπαίνει στην πρίζα...

Το αντιμετώπισε και κανείς άλλος αυτό;
    • Διαφήμιση
    • Περίεργο φαίνεται αυτό που περιγράφεις.
      Από που αγόρασες την συσκευή ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H stnatza έγραψε:

Καλησπέρα. Τα τυχαία restarts διορθώθηκαν σε μένα θέτοντας Ρυθμίσεις->Προτιμήσεις συσκευής-> Προβολή->Screen resolution->color space settings->RGB και απενεργοποιώντας το color depth settings.
      Ελπίζω να βοηθησει.
      Θα το δοκιμάσω...
    • Γεια χαρά παιδιά , αγόρασα πριν μια εβδομάδα το mi box s . Πρώτη επαφή με android TV. Έκανε update κατευθείαν σε 9. Η εντύπωση που έχω είναι πως είναι πολύ αργό . Του έβαλα και usb 3 stick για εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο και να εγκαθιστω εφαρμογές . Αλλά είναι απογοητευτικο το αποτέλεσμα . Κολλάει στο άνοιγμα των εφαρμογών , κρασαρουν και κλείνουν τόσο στην εκκίνηση όσο και στην λειτουργία τους πολλές φορές ( Kodi, stremio , puffin, TV bro ) και γενικά οτιδήποτε εκτός από YouTube και Netflix δεν τραβάει ..
      Το έχω περιορίσει μόνο σε 1080 , δε παίζω 4k , η σύνδεση μου είναι καλή

χάνω κάτι ;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H diaolosh έγραψε:

Γεια χαρά παιδιά , αγόρασα πριν μια εβδομάδα το mi box s . Πρώτη επαφή με android TV. Έκανε update κατευθείαν σε 9. Η εντύπωση που έχω είναι πως είναι πολύ αργό . Του έβαλα και usb 3 stick για εξωτερικό αποθηκευτικό χώρο και να εγκαθιστω εφαρμογές . Αλλά είναι απογοητευτικο το αποτέλεσμα . Κολλάει στο άνοιγμα των εφαρμογών , κρασαρουν και κλείνουν τόσο στην εκκίνηση όσο και στην λειτουργία τους πολλές φορές ( Kodi, stremio , puffin, TV bro ) και γενικά οτιδήποτε εκτός από YouTube και Netflix δεν τραβάει ..
      Το έχω περιορίσει μόνο σε 1080 , δε παίζω 4k , η σύνδεση μου είναι καλή

χάνω κάτι ;;
      Μπορείς να δοκιμάσεις κάποια από τις εφαρμογές που έχεις στο στικάκι να την βάλεις απευθείας στο TV box; Για να δεις τι απόκριση έχει και αν σου δημιουργεί προβλήματα

Έπειτα θα σου έλεγα προσοχή στα apk αρχεία και προσοχή στο στικάκι που χρησιμοποιείς (τι read και write έχει).

Πιστεύω ένας καλός τρόπος για να το δεις είναι να δοκιμάσεις την εφαρμογή απευθείας στο box.