Δεν το πρόσεξα πρινΟ/H App Maniac έγραψε:
Απο κατανάλωση δεν είμαι και φανατικός των gaming. Απλά έχω ένα θέμα όπως έγραψα και πιο πάνω με την ενημέρωση των εφαρμογών της xiaomi, τις προεγκατεστημένες. Δεν μου ανοίγει το updater app.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν το πρόσεξα πρινΟ/H App Maniac έγραψε:
Απο κατανάλωση δεν είμαι και φανατικός των gaming. Απλά έχω ένα θέμα όπως έγραψα και πιο πάνω με την ενημέρωση των εφαρμογών της xiaomi, τις προεγκατεστημένες. Δεν μου ανοίγει το updater app.
Πολύ περίεργο... δεν έχω τέτοια προβλήματα με την ίδια έκδοση. Μήπως επανέφερες κάποιο backup;Ο/H App Maniac έγραψε:
Που το βρίσκω για να το κάνω delete όλα τα δεδομένα; Έκανα τον updater του miui αλλά δεν έγινε κάτι. Δεν ξαναμπαίνει.
Τι εγκατάσταση έκανες; Εκεί ίσως διαφέρουμε. Εγώ έκανα την arωma με βασική εγκατάσταση χωρίς τίποτα άλλο ούτε και κάποιο root.Ο/H App Maniac έγραψε:
Όχι. Πατάω από τις ρυθμίσεις και δεν μπαίνει τίποτα. Backup ειχα κανει μέσω κινητού από τα αντίγραφα ασφαλείας εφαρμογών και μόλις άνοιξε η xtrv και έκανα τις ρυθμίσεις του miui το επανέφερα. Αλλά δεν μου είχε κάνει backup αυτά τα δύο
Για ξαναπέρασε τη ROM έτσι όπως είσαι από πάνω να φύγει το root...Ο/H App Maniac έγραψε:
Εκανα την xtrv και στη συνέχεια απλά πέρασα και το magisk.