Xiaomi Redmi Note 7
-
-
-
-
Xiaomi Redmi Note 7 supports Camera2 API so Google Camera ports can now work without an unlocked bootloader
xda-developers.com/redmi-note-7-camera2-api-google-camera/ -
Κάτοχος και εγω του κινητου 1 εβδομάδα τωρα, προερχόμενος απο το Redmi note 4.
Μπορώ να πω οτι ξενέρωσα αρκετά.
1) Αρχικα εφαγα την 1η κρυάδα με το led φωτακι το οποίος εκτός του οτι ειναι στο κάτω μερος της οθόνης, εκτός του οτι δεν αλλάζει χρώμα, είναι μικρότερο κ απο κόκο σκόνης.
2) Δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στο επάνω μέρος της οθόνης εκτός και αν δεν έχω ενεργοποιήσει κατι εγώ.
3) δεν αναγνωριζεται απο το bluetooth του αυτοκινητου ενω στις αλλες συσκευες συνδεεται κανονικά. Παίζει να μν ειναι συμβατό με του αυτοκινητου? Το 4αρι παντως ηταν οκ.Καποια λυση?
Ευχαριστω -
Για το 3. Bt βγάλε άλλες συσκευές από το bt του αυτοκινήτου και προσπάθησε ξανά.
Οι ειδοποιήσεις θα έρθουν οι, είναι θέμα αναβάθμισης.
Για το led έπρεπε να το έχεις δει, ότι δε σε βολεύει... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για το 3. Bt βγάλε άλλες συσκευές από το bt του αυτοκινήτου και προσπάθησε ξανά.
Για το led έπρεπε να το έχεις δει, ότι δε σε βολεύει...
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για το led έπρεπε να το έχεις δει, ότι δε σε βολεύει...
-
Απ οτι βλέπω σε ξένα forums εχουν και αλλοι παρόμοιο προβλημα οποτε κάτι παιζει με την xiaomi.
-
-
Ο/H Tziminhio έγραψε:
Κάτοχος και εγω του κινητου 1 εβδομάδα τωρα, προερχόμενος απο το Redmi note 4.
Μπορώ να πω οτι ξενέρωσα αρκετά.
1) Αρχικα εφαγα την 1η κρυάδα με το led φωτακι το οποίος εκτός του οτι ειναι στο κάτω μερος της οθόνης, εκτός του οτι δεν αλλάζει χρώμα, είναι μικρότερο κ απο κόκο σκόνης.
2) Δεν εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στο επάνω μέρος της οθόνης εκτός και αν δεν έχω ενεργοποιήσει κατι εγώ.
3) δεν αναγνωριζεται απο το bluetooth του αυτοκινητου ενω στις αλλες συσκευες συνδεεται κανονικά. Παίζει να μν ειναι συμβατό με του αυτοκινητου? Το 4αρι παντως ηταν οκ.Καποια λυση?
Ευχαριστω
Η gcam έκατσε τέλεια χωρίς root (απλώς install το .apk) -
στο δικο μου αμαξι με kenwood στερεοφωνικο συνδέεται μια χαρα....οι ειδοποιησεις επεισης σκανε κανονικα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0