αυτη την ρομ φοραει
Mi 9 Τ
-
-
Εσύ ποιο έχεις πάρει τελικά το Redmi K20 ή το Mi 9T ?Ο/H ninjamoz έγραψε:
αλλα με το k20 τιποτα
Όταν κάνεις reboot, σου γράφει κάποια στιγμή unlocked ? -
-
Γνωριζουμε ποτε θα ερθει ελλαδα επισημα;
-
Κανονικά κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα
-
Φυσικά και έχει, εάν είναι το K20 δεν έχει global rom, άρα είναι ξεκλείδωτο και έχει μαϊμού ρομ πάνω...Ο/H ninjamoz έγραψε:
όχι δεν γράφει κάτι. απο gearbest το έχει πάρει ο αδερφός. δεν το έχω και κοντά μου και κανω το σπασμένο τηλ. έχει κάποια σχέση η rom;
Αν είναι το 9T, έχει global rom και ίσως να μιλάμε για bug της ρομ... -
9t ειναι το κουτι. δεν ξερω τι αλλο να κοιταξω. εχουμε ξενερωσει. γιατι αγοραστικέ γι αυτον τον λογο επειδη εχει την αμολεντΟ/H NasDriver έγραψε:
Φυσικά και έχει, εάν είναι το K20 δεν έχει global rom, άρα είναι ξεκλείδωτο και έχει μαϊμού ρομ πάνω...Αν είναι το 9T, έχει global rom και ίσως να μιλάμε για bug της ρομ...Ο/H ninjamoz έγραψε:
όχι δεν γράφει κάτι. απο gearbest το έχει πάρει ο αδερφός. δεν το έχω και κοντά μου και κανω το σπασμένο τηλ. έχει κάποια σχέση η rom;
-
Το ότι μια λειτουργία δεν παίζει σωστά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό σαν συσκευή.
Θα σας έλεγα να ξεκλειδώσετε τον bootloader για να δοκιμάσετε καμία custom rom...διαφορετικά περιμένετε για αναβάθμιση... -
kala δεν ειπα οτι δεν ειναι καλη η συσκευη. ειπα οτι δεν κανει την δουλεια μας. για ξεκλειδωμα προς το παρων χλωμο γιατι δεν υπαρχει χρονος. θα δοκιμασω ξανα το note 5 να δω αν το βλεπειΟ/H NasDriver έγραψε:
Το ότι μια λειτουργία δεν παίζει σωστά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό σαν συσκευή.
Θα σας έλεγα να ξεκλειδώσετε τον bootloader για να δοκιμάσετε καμία custom rom...διαφορετικά περιμένετε για αναβάθμιση...
-
Μονο σε skroutzομάγαζα υπαρχει....απο αλυσιδες δεν υπάρχειΟ/H akisjes έγραψε:
Κανονικά κυκλοφορεί εδώ και ένα μήνα
-
-
Το αγόρασα κι εγω απο gearbest σε προσφορά mail (mi 9t)
Πολύ καλή συσκευή για τα λεφτά που έχει
Το δαχτυλικο στην οθόνη είναι αρκετά γρήγορο και πιάνει πάντα.
Η κάμερα την ημέρα τα πάει περίφημα
Για βράδυ με gcam η διαφορά είναι μεγάλη υπέρ τίς gcam βέβαια
Ποιότητα κατασκευής άριστη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα