Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Flash Tool
- Σημαντικό
-
-
Μόνο Fastboot πλέον... Κατεβάζω τη δική του rom την global μπας και...
UPDATE - Με κόπο (άλλο υπολογιστή, άλλο Mi Flash κλπ) έφτασα στο παρακάτω. Το κινητό έκανε επιτέλους επανεκκίνηση μόνο του και μπουτάρει... Το ρυθμίζω να δω για προβλήματα. Το μήνυμα λάθους που έβγαλε, τι σημαίνει γιατί θα σκάσω μετά από τόσες προσπάθειες;... Πώς γίνεται να λέει Flash is not done ενώ έκανε επανεκκίνηση και μπουτάρει;.... Μήπως είναι απλά έλεγχος ότι δεν διάλεξα να κλειδώσει ο bootloader στο τέλος;... Κάτι τέτοιο καταλαβαίνω αλλά δεν είμαι σίγουρος. Πάντως προς το παρόν φαίνεται εντάξει. Να κατεβάσω μέσα από τη συσκευή, από τον Updater την τελευταία rom να την περάσω ξανά από πάνω για καλό και για κακό;...Poco F2 Pro 6/128 -
-
Καλημέρα! Έχω το Redmi note 7 και προσπαθώ να κάνω flash την global rom. Απλά το πρόβλημα μου είναι οτι δεν τελειώνει το flashing. Πόσο χρόνο θέλει περίπου? Παλιότερα γύρω στα 500 sec elapsed time τελείωνε θυμάμαι. τώρα που γράφω είναι γύρω στα 1000 sec και συνεχίζει. Ορίστε και ένα screenshot μήπως δείτε τίποτα περίεργο. Αν έχω αίσιο τέλος θα ενημερώσω
-
Δεν κάνει flash, σύμφωνα με την φώτο η ρομ που έχεις κατεβάσει είτε είναι για άλλη συσκευή είτε δεν διαβάζει σωστά τη συσκευή...δοκίμασε με άλλη fastboot rom
Επίσης δες τι συμβαίνει με το μήνυμα "echo missmatching image" -
-
Δυστυχώς δεν βγάζω άκρη. Τώρα κάνει άλλα. κατα την διάρκεια του flashing κάνει pause. Το κινητό βγαίνει απο fastboot και ανοίγει, μόνο που έχει γίνει factory reset και το σετάρω απο την αρχή αφού φαίνεται οτι flashing δεν θα τελειώσει ποτέ
-
Με ξεκλείδωτο bootloader και από fastboot mode κάνει auto reboot όταν ολοκληρωθεί το flash, άσχετα με το τι δείχνει στο miflash
-
Σοβαρά? Άρα όλα οκ!!
. Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Καλησπέρα παιδιά!
Γράφω σε αυτό το νήμα γιατί προσπάθησα να εγκαταστήσω fastboot rom μέσω του MiFlash Tool και να επιστρέψω από custom ROM σε MIUI ROM.
Μετά από κάποια errors που έλαβα κατά τη διαδικασία του flash το κινητό δεν επανήλθε ποτέ.
Έχω το Mi 9T (davinci).
Αυτή τη στιγμή είναι κολλημένο στο logo Redmi και δεν μπορώ να μπω ούτε σε recovery ούτε σε fastboot mode. Μόλις προσπαθώ να το κάνω αρχίζει και ανασβοσβήνει το logo για πολλά λεπτά (15 περίπου) και στη συνέχεια μένει σταθερό στο logo.
Το συνέδεσα με PC και προσπαθώ με Minimal ADB and Fastboot να βρω μια λύση αλλά δε βρίσκει τη συσκευή με adb devices με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το τρέξω σε recovery ή fastboot.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.. είμαι σχεδόν σίγουρος πριν χρόνια είχα το ίδιο θέμα με άλλο κινητό και κάπως βρέθηκε η λύση.
Γνωρίζει κανείς να βοηθήσει;Won't Back Down -
-
Ήταν ξεκλείδωτο, ναι. Είχα για ενάμιση χρόνο Custom ROM με ξεκλείδωτο bootloader.
Όσον αφορά τα κουμπιά ό,τι συνδυασμό και να κάνω αρχίζει να αναβοσβήνει το redmi logo. Τελευταία φορά που δοκίμασα να το ξανακάνω έκανε παραπάνω από μία ώρα για να σταθεροποιηθεί.
Τώρα είναι κολλημένο στο redmi logo.Won't Back Down
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες