Πρέπει να περάσεις με το Notify & Fitness και το αρχείο resources MB4_v60_GR_res.pack.bin (MB4_v60_GR_res.pack.zip) που υπάρχει στην πρώτη σελίδα αφού πρώτα το αποσυμπιέσεις.Ο/H giosifakis2456 έγραψε:
παιδια καλησπερα εκανα τα βηματα και τωρα εχω ρωσσικα για γλωσσα τι φαση μπορειτε να βοηθησετε?
Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)
- Ολοκληρώθηκε
-
-
-
Αποσυνέδεσε και ξανά συνέδεσε αφού κλείσεις από το background την εφαρμογή. Επίσης σιγούρεψε ότι το έχεις κάνει αποσυμπίεση πρώτα και διαλέγεις το σωστό αρχείο !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Ο/H giosifakis2456 έγραψε:
σευχαριστω για την γρηγορη απαντηση αλλα οταν παω να το κανω και δεν ξεκιναει η αναβαθμιση kai βγαζει αυτο
Επίσης να θυμάσαι πάντα ότι αν τυχόν δεις μετά την επιλογή του αρχείου μήνυμα "Invalid firmware", ελέγχεις αν το έχεις αποσυμπιέσει πρώτα όπως είπε πιο πάνω και ο @geozn8 -
ηρθε και το δικό μου και περασα τα Ελληνικά πανευκολα με την πρώτη και το μιφιτ μια χαρά το κρατάει Ελληνικό. ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου
σαν συσκευή πολύ ωραια αλλα με χαλανε λιγο τα μικροτερα γράματα στα εισερχομενα μηνύματα . Μπορώ να τα μεγαλώσω λιγο σαν το band 3? δεν βρισκω αν γινεται απο καπου -
Ο/H prince έγραψε:
ηρθε και το δικό μου και περασα τα Ελληνικά πανευκολα με την πρώτη και το μιφιτ μια χαρά το κρατάει Ελληνικό. ευχαριστώ και γω με τη σειρά μου
σαν συσκευή πολύ ωραια αλλα με χαλανε λιγο τα μικροτερα γράματα στα εισερχομενα μηνύματα . Μπορώ να τα μεγαλώσω λιγο σαν το band 3? δεν βρισκω αν γινεται απο καπου
Δεν ρυθμίζεται από κάπου...είναι θέμα γραμματοσειράς. Διάβασε λίγο στην πρώτη σελίδα στο post #2 την αναλυτική εξήγηση του @NiTroGen
Θα μπορούσε να ρυθμιστεί μέσα από το firmware αλλά αυτό στο Mi Band 4 είναι αδύνατο γιατί το αρχείο firmware είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο από την Xiaomi. -
Αντε να το χαρείς τώρα...
-
Καλησπερα παιδια.
Υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει εκδοση που να εχει αγγλικο μενου αλλα να πιανει τα ελληνικα κανονικα?
Δεν μου αρεσει (και σε πολλους φιλους) το ελληνικο μενου, αλλα θελω να βλεπω προφανως μηνυματα στα ελληνικα κλπ.
Αλλιως, υπαρχει καποιος να μου πει τι πρεπει να πειραξω για να εχω αγγλικο μενου και να διαβαζονται τα ελληνικα κανονικα?
Ευχαριστω. -
Ο/H stzanakis έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Υπαρχει περιπτωση να φτιαχτει εκδοση που να εχει αγγλικο μενου αλλα να πιανει τα ελληνικα κανονικα?
Δεν μου αρεσει (και σε πολλους φιλους) το ελληνικο μενου, αλλα θελω να βλεπω προφανως μηνυματα στα ελληνικα κλπ.
Αλλιως, υπαρχει καποιος να μου πει τι πρεπει να πειραξω για να εχω αγγλικο μενου και να διαβαζονται τα ελληνικα κανονικα?
Ευχαριστω.
Διάβασε εδώ => Αγγλικό μενού για τα Κινέζικα Mi Band 4 (απλό και NFC) - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.7 Stable] Αυτό θα σου φανεί χρήσιμο ακόμα και το International μοντέλο να έχεις, γιατί μόλις πάρει επίσημη υποστήριξη Ελληνικών, θα σου δείχνει Ελληνικά (αντί για Αγγλικά που δείχνει τώρα) αν δεν έχεις και τη γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H stzanakis έγραψε:
Καλησπερα παιδια.
Ευχαριστω.
-
Ο/H Umicah έγραψε:
Ανηκω στην ιδια περιπτωση με τον stzanakis και στην προσπαθεια μου να φλασαρω τα fonts, η εφαρμογη notify & fitness τσεκαρει το firmware και μου βγαζει αυθαιρετα 2 επιλογες να διαλεξω διχως να εχω επιλογη να ψαξει στα αρχεια του κινητου για επιλογη custom font. Κανω κατι λαθος?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0