Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Ε̶λ̶λ̶η̶ν̶ι̶κ̶ή̶ ̶μ̶ε̶τ̶ά̶φ̶ρ̶α̶σ̶η̶ ̶γ̶ι̶α̶ ̶τ̶ο̶ ̶M̶i̶ ̶B̶a̶n̶d̶ ̶4̶ ̶(̶τ̶ρ̶έ̶χ̶ο̶υ̶σ̶α̶ ̶έ̶κ̶δ̶ο̶σ̶η̶ ̶r̶e̶s̶o̶u̶r̶c̶e̶s̶ ̶v̶6̶8̶)

• Ολοκληρώθηκε
  • Ο/H HarrisGR έγραψε:

Έβαλα το τελευταιο mi fit apk το δικο σας και μου το γυρισε στα αγγλικα. Επισης δοκιμασα να αλλαξω watchface απο το mi fit και να βαλω δικια μου φωτογραφια και τωρα δε βρισκω το παλιο που ειχα το κλασικο....

Edit: Άκυρο μέσα απο το Band το βρήκα
    Πέρασε τώρα το res v62 με την Ελληνική μετάφραση και μετά από πάνω (χωρίς απεγκατάσταση) το ειδικό Mi Fit 4.0.8 που έχουμε σε αυτό εδώ το νήμα στην πρώτη σελίδα να στο κρατάει μόνιμα στα Ρώσικα τα οποία αντικαταστήσαμε με την Ελληνική μετάφραση (μόνιμα στα Ρώσικα, για όσο το χρησιμοποιείς και δεν ξαναβάλεις πάλι το κλασικό mi Fit που έχεις τώρα).
  • Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v62)

Έγινε πολύ καλή δουλειά. Τα Ελληνικά είναι τονισμένα όπως πρέπει. Μπράβο στην ομάδα του Forum. Δεν είδα όμως κάποια διαφορά στο νέο firmware της Xiaomi σε ότι αφορά τις δυνατότητες του ρολογιού.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  • Καλησπερα στην παρεα ενω στο δικο μου επιασε κ ολα οκ μ τα ελληνικα κ τις ειδοποιησεις
    Στην αδερφη μου ομως δεν πιανει μ λεει στο notify οτι το αρχειο ειναι invalid firmware
    Τι φαση; Κανω καποια βλακεια η θ βγει κανα res καλυτερο!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H Phill Saxsa έγραψε:

Καλησπερα στην παρεα ενω στο δικο μου επιασε κ ολα οκ μ τα ελληνικα κ τις ειδοποιησεις
    Στην αδερφη μου ομως δεν πιανει μ λεει στο notify οτι το αρχειο ειναι invalid firmware
    Τι φαση; Κανω καποια βλακεια η θ βγει κανα res καλυτερο!
    Μήπως ξέχασες να το αποσυμπιέσεις την δεύτερη φορά; Τσέκαρε επίσης στο κινητό της αδερφής του την έκδοση του Notify & Fitness ότι είναι η v8.9.8 ή νεότερη.
  • Ανακοίνωση:

Ανέβηκαν εκ νέου (re-upload) στην πρώτη σελίδα οι ειδικές εκδόσεις της εφαρμογής MiFit 4.0.8 που διορθώνουν το πρόβλημα
    με την αναγνώριση κλήσης στην Ελληνική γλώσσα σε ορισμένα κινητά.

Όσοι δεν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αναγνώριση κλήσης, δεν χρειάζεται να την κατεβάσετε.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή που προτιμάτε, πηγαίνετε στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος.

! ! ! Καλά Updates ! ! !

Ευχαριστούμε θερμά το μέλος @Compklos που εντόπισε και μας υπέδειξε το παραπάνω πρόβλημα.

Από την ομάδα διαχείρισης
  • @dnomikos, ευχαριστούμε και πάλι για την άμεση απόκριση σου σε κάθε πρόβλημα (παρότι εμένα σε Mi A2 lite μου εμφανίζει κανονικά την αναγνώριση κλήσης).

Θα ήθελα, με όλο το θάρρος, να ζητήσω κι εγώ κάτι... Μπορείς να ετοιμάσεις μια έκδοση με τη ρωσική γλώσσα κλειδωμένη, αλλά χωρίς auto-update του firmware; Για εμάς τους "beta testers". ;)
  • Διαφήμιση
  • Ο/H NiTroGen έγραψε:

Μπορείς να ετοιμάσεις μια έκδοση με τη ρωσική γλώσσα κλειδωμένη, αλλά χωρίς auto-update του firmware; Για εμάς τους "beta testers". ;)
    Όπως ήταν αναμενόμενο με την υπόθεση σχετικά με τα watchface, άλλαξαν πολλά οπότε τώρα αυτό θέλει περαιτέρω μελέτη και δεν υπάρχει διαθέσιμος χρόνος σε κανέναν μας. Εγώ θα μπορέσω να το δω από την ερχόμενη Παρασκευή αν δεν κάνει κάτι στο ενδιάμεσο ο @lallasgr ή κάποιος άλλος από την ομάδα διαχείρισης. Ψάξε στο Geekdoing αν έχουν κάτι σχετικό για την έκδοση 4.0.8 :)

Μπορείς βέβαια να κόψεις για λίγο την πρόσβαση στο Internet στην εφαρμογή για να δοκιμάσεις το non-Public (beta) firmware ;)
  • Καλησπερα σας .Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με τα faces που κατεβάζουμε; Με την 4.0.7 έκδοση του mi fit ήταν όλα καλά αλλά με την 4.0.8 δεν αναγνωριζονται.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  • Ο/H Geopis έγραψε:

Καλησπερα σας .Έχει αντιμετωπίσει κάποιος πρόβλημα με τα faces που κατεβάζουμε; Με την 4.0.7 έκδοση του mi fit ήταν όλα καλά αλλά με την 4.0.8 δεν αναγνωριζονται.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Η έκδοση 4.0.8 φαίνεται ότι βγήκε μόνο και μόνο για να κόψει τα custom watchface στους κατόχους Mi Band 4 αναγκάζοντάς τους να διαλέξουν μεταξύ custom watchface ή αναβάθμισης firmware. Για αυτό και όποιος αναβαθμίσει το band 4 με την τελευταία έκδοση firmware και γυρίσει στο Mi Fit 4.0.7 για να έχει τα custom wathcface, το band 4 κάνει downgrade στο προηγούμενο firmware. Διάβασε εδώ πως μπορείς να κάνεις την δουλειά σου προς το παρόν μέχρι να δούμε τι θα αποφασίσουν να κάνουν στην επόμενη έκδοση (ανάλογα το γενικό κράξιμο που θα πέσει).

EDIT:

Ο/H Phill Saxsa έγραψε:

Εννοειται αποσυμπιεσα καμονικα bin file ειναι κ το notify το τελευταιο...

Αν έχεις συζευγμένο και άλλο band πχ το band 3, υπάρχει περίπτωση το Notify & Fitness να είναι συνδεμένο με εκείνο και για αυτό στο βγάζει invalid. Κάνε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής Notify & Fitness, άνοιξε το Mi Fit να κάνει συγχρονισμό και μετά άνοιξε το Notify & Fitness και συνδέσου και με αυτό. Μετά κάνε συγχρονισμό και μέσα από το Notify & Fitness και ξαναδοκίμασε να περάσεις την Ελληνική μετάφραση.
  • Καλησπέρα, Έχω πρόβλημα με την γλώσσα.

Ενώ έχω fw 1.0.6.12 μέσω του Mi Fit 4.0.8 και κάνω το update MB4_v62_GR_res.pack.bin με το notify 8.13.1 στο τέλος του Update μου βγάζει μήνυμα το band "Connect to Mi Fit to update again".

Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές μετά?

Εγώ εβάλα το MiFit-4.0.8_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk.
    Το band ξεκίνησε να κάνει update από την εφαρμογή. Γύρισε τα ρώσικα
    Πήγα στο notify, το έβαλα default στη γλώσσα, ξαναέβαλα ρώσικα αλλά τίποτα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H theosdor έγραψε:

Εγώ εβάλα το MiFit-4.0.8_MB3-GR-fw_MB4-RU-lang.apk.
    Το band ξεκίνησε να κάνει update από την εφαρμογή. Γύρισε τα ρώσικα
    Πήγα στο notify, το έβαλα default στη γλώσσα, ξαναέβαλα ρώσικα αλλά τίποτα.
    Τώρα που τέλειωσε το Update μέσω της εφαρμογής Mi Fit, θα πρέπει να κάνεις Flash το MB4_v62_GR_res.pack.bin.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)