Διαφήμιση

Redmi Note 8 Pro bricked

• Redmi Note 8 Pro bricked

Δεν είναι κακό τηλέφωνο και ο συγκεκριμένος mtk τα πάει καλά, δεν κάνει για πειράγματα όποιος ασχολείται με τέτοια δεν το αγοράζει, άσε που το έχουν παρατήσει όλοι οι dev δεν υπάρχουν custom rom.

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H dmakarigakis έγραψε:

Σε global miui 12_android 10 έχω βάλει το magisk. Το root δουλεύει, απλά δεν περνάει το CTS στον έλεγχο.Ειναι θέμα του Android.Κυκλοφορει ένα βίντεο για το CTS tο δοκίμασα και το τηλ απόκτησε ψυχολογικά,επανήλθε με fastboot πέρασμα της global. Πρέπει να απαγορεύει τις αιτήσεις για αυθεντικότητα- πιστοποίηση.

πως την περασες;
      σε μενα, μετα το φτιαξιμο μου παραδοθηκε με 11.0.4, με περασμενα twrp και magisk. ολα επαιζαν εκτος του cts.
      ελα ντε που ηθελα την 12!
      με το που την εβαλα παει το magisk. o manager του ειναι εκει, αλλα δεν περνιεται η αναβαθμιση και δειχνει αρουταριστο.
      ξεκλειδωμενο κανονικα ειναι.
      το θεμα ειναι ομως οτι θελω το ρουτ γιατι χακαρω το android auto και βλεπω βιντεο, κοσμοτε τιβι και νετφλιξ στην οθονη του αυτοκινητου.
      αλλιως δεν θα το πειραζα, γιατι μ αυτα που διαβαζω.. ειναι δυσκολο.
      εχεις βρει ασφαλη τροπο να μπει ξανα το magisk?
    • προφανως εχεις 12 version, android 10, και μπαινει το κινητο σε twrp,, αν πατησεις power kai volume up ;
      και ο magisk manager γραφει .. δεν εχει εγκατασταθει;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H sakis112 έγραψε:

προφανως εχεις 12 version, android 10, και μπαινει το κινητο σε twrp,, αν πατησεις power kai volume up ;
      και ο magisk manager γραφει .. δεν εχει εγκατασταθει;
      σ οτι ειπες, λεω ναι.
      αλλα αυτο ειναι το προβλημα μου:

δεν εγκαθισταται με τον συνηθη τροπο που γινεται η αναβαθμιση. δεν μπαινει
    • to κινητο δουλεει σωστα, ;;;;;

αλλα δεν ειναι root;;; app root checker , details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el , τι λεει;

((((( το magisk.zip το φλασαρες ;;;; προσεξε γιατι μπορει να brick εδω, και δεν θελω να φταιω.

μετα εγκατασταση νεου ρομ, φλασαρουμε ξανα το magisk.zip !!!!).

perimene λιγο, παρε οδηγιες απο εδω, φοβαμαι μην brick , για το συγκεκριμενο κινητο!!!!!!))))))))).
    • Tην rom v12, από που την κατέβασες, δώσε το link, αν θέλεις.
      Επίσης από τις ρυθμίσεις, στην rom, όλα τα χαρακτηριστικά, ανέβασε ένα screenshot,,, αν θέλεις.. ( θάμπωσε τα imei, να μην φαίνονται..).
    • Κατα πάσα πιθανότητα έχασες και το twrp και έχεις το original recovery.Σε αυτή την περίπτωση ακολούθησε τις οδηγίες του βίντεο στο ποστ επιτυχές recovery,root και ξαναπερνα τα.Εχω κάνει ότι λέει 3 φορές με επιτυχία.
      Για την αλλαγή της rom από eu11 σε global 12 χρησιμοποίησα το XiaoMiTool ver2, ναχεις γρήγορη σύνδεση γιατί κατεβάζει αυτό την rom που διαλέγεις.Αφου σου αλλάξει η rom περνάς από το πιο πάνω λινκ twrp Kai magisk.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dmakarigakis έγραψε:

Κατα πάσα πιθανότητα έχασες και το twrp και έχεις το original recovery.Σε αυτή την περίπτωση ακολούθησε τις οδηγίες του βίντεο στο ποστ επιτυχές recovery,root και ξαναπερνα τα.Εχω κάνει ότι λέει 3 φορές με επιτυχία.
      Για την αλλαγή της rom από eu11 σε global 12 χρησιμοποίησα το XiaoMiTool ver2, ναχεις γρήγορη σύνδεση γιατί κατεβάζει αυτό την rom που διαλέγεις.Αφου σου αλλάξει η rom περνάς από το πιο πάνω λινκ twrp Kai magisk.

οχι οχι. δεν την εχασα την twrp.
      εκει ειναι.
      επαναληψη:
      το ξεκλειδωσα με τον επισημο τροπο. πηγα να περασω την twrp. μπρικαρε. το στελνω σε ειδικο και μου το φτιαχνει με auth account.
      του ζηταω και μου περναει twrp και magisk μαζι με το unbrick.
      μου τα φτιαχνει ολά και μου το παραδιδει με την 11.04, ξεκλειδωτο οπως το ειχα, με twrp και μαγισκ, ολα να λειτουργουν.
      αποφασιζω να κανω το ota update και βαζω την 12.
      ολα μενουν (twrp και unlock υπαρχουν και λειτουργουν) αλλα χαθηκε το ματζισκ, οπως εβαλα στην φωτο.
      τι κανω παρακατω για να το βαλω χωρις μπλεξιματα;
      κατεβαινω στην twrp και το βαζω απο κει;
      ποια εκδοση του ματζισκ ειναι ασφαλης να βαλω για να μην ξαναμπρικαρει;
    • είναι κανόνας official firmware με ΟΤΑ,
      Twrp kai Custom rom

( Παλιά έβαζα και εγώ twrp σε official firmware, που είναι λάθος!!!).
    • Δεν ξέρω πώς κατάφερες και έμεινε το twrp. Δύο φορές αναβάθμιση και στις δύο επανήλθε το original.Χωρις να είμαι απόλυτα σιγουρος, μπορεις να ακολουθήσεις ξανά την διαδικασία εγκατάστασης του twrp και να κάνεις την διαδικασία ολόκληρη.Αυτη την στιγμή έχω twrp με official firmware.Να σημειώσω ότι στο miui 12 πήγα μέσω fastboot και όχι ota με το XiaoMiTool.
    • Διαφήμιση
    • από ότι ξέρω, όταν έχεις twrp , δεν κάνει ΟΤΑ το κινητό
      Πρέπει να φλασαρισθει, fastboot rom, όπως σωστά έκανες.
      Είναι λάθος, να βάζουν twrp se official firmware,,, και εγώ το είχα κάνει,,,
      Όταν έχουμε twrp , βάζουν custom rom, που δεν νομίζω ότι υπάρχει .