λοιπον. υπαρχει τροπος να δουλεψει αν κανεις τις σωστες βεβαια κινησεις. αυτη την στιγμη ειμαι με android 10 στην 9.12.12 εβδομαδιαια
Redmi Note 8 Pro bricked
-
-
τι σωστος τροπος και λαθος εμενα μου ειχε brickari απο twrp ασε τα magisk patches κτλπ.
απλα περνωντας twrp που αλλοι ειχαν περασει με επιτυχια στα δικα τους και αφου εχω βαλει και ξανα βαλει twrp/magisk δεν νομιζω πως εφταιξε η εκτελεση :s -
Τώρα δουλεύει το κινητό,, η ,, είναι brick;
Στάλθηκε από το HD1903 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Είμαι στην τρίτη μέρα με πατημένο power button και ήδη βαρέθηκα, ακόμα να ξεφορτίσει... Θα περιμένω μέχρι και Δευτέρα και μετά θα το γυρίσω πίσω. Δεν θελω να ρισκαρω να του βγαλω την μπαταρια με ολα αυτα που εχει τριγυρω μην και μου το κανουν θεμα, αν και το εχω ανοιξει το καπακι.
-
Όταν το πέρασα twrp, ένα από τα δύο twrp δούλεψε,,, πιο πάνω έχω post με link, ,, μετά πέρασα magisk και το κινητό κόλλησε brick.
Και μην έχοντας τι άλλο να κάνω,!!!!!!!!!!!?, Υπό ιδίαν ευθύνη,,, το φλασαρα με το mi flash tool, fastboot rom tgz, την κατέβασα από το official site,, το κινητό όμως έμπαινε σε fastboot mode,, στο λαγουδάκι δηλαδή.
Το φλασαρισμα πέτυχε, αν και είχε λίγα εικονίδια.., και μετά εφάρμοσα τον ως άνω ποστ οδηγό, και το έχω root, magisk, και Το δουλεύω το κινητό, και το πολύ !! άσχημο διακόπηκε η υποστήριξη από eu, xtrv...
Παλιά που είχε brick ένα κινητό, και δεν έμπαινε ούτε σε fastboot mode, το συνδεσα στο mi flash tool, πατώντας δεν θυμάμαι volume down,, h ,, volume up,, h ,, και τα δύο, και με το refresh.. το κινητό το είδε.., και έκανα το φλασαρισμα... Παλιά, ενδέχεται σε media tech να μην δουλεύει.....
Δυστυχως εμενα δεν μπαινει καν στο fastboot. Γινεται χαμος online, ολοι εχουν το ιδιο προβλημα... Και η Xiaomi δεν ψηνεται ακομα να μας αφησει να κανουμε bypass το authentication method..
-
Δοκίμασες να το συνδέσεις, ας είναι brick. Στην εφαρμογή mi flash tool, αν έχετε πατημένο το volume down και το συνδέσεις στον υπολογιστή,, μετά refresh, δεν το βλέπει το flash tool;
Το είχα κάνει με snap dragon επεξεργαστη κλπ κλπ και παλιά είχα ξεκολλήσει ένα κινητό κλπ κλπ
Δεν ξέρω, αν δουλεύει σε media tech,, το δικό μου έμπαινε σε fastboot mode, και το φλασαρα κλπ κλπ.
Τιποτα, νεκρο οσο δεν παει. Το αναγνωριζει μονο το pc για δυο δευτερολεπτα ως mediatek συσκευη.
-
Όταν είχα τέτοιο πρόβλημα με brick, ούτε έμπαινε σε fastboot mode, αλλά οθόνη μαύρη, ΑΛΛΑ με snap dragon,, έκανα το εξής
Άνοιξα κανονικά το mi flash tool στον υπολογιστή, ώστε να είναι έτοιμος για refresh,, clean all.
Mετα συνδεσα το κινητό, που αν κάνεις τότε refresh φυσικά δεν το βλέπει.
Μετά πατάω πλήκτρο power και το volume down ταυτόχρονα, το κινητό είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή!!, μετά αν κάνει δόνηση αφήνω το πλήκτρο power, αλλά συνεχίζει να πατάω το volume down,, μετά refresh, και το είδε το κινητό, και το φλασαρα.
Ακόμα και αν δεν κάνει δόνηση το power, πάτησε το για 10 δευτερόλεπτα,, δηλ προσπαθούμε να το δει το mi flash tool. Αυτά.
Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά με υγεια!
Επειδή έχω ακόμη το κινητό redmi note 4 nikel και σκεφτομαι πρώτα πριν αγοράσω το κινητό xiaomi note 8 pro, θα θελα πρώτα να μου απαντήσετε τις απορίες μου :
Έχει mediatek καλύτερο απο snapdragon και τι διαφορά εχουν;
Έχει ή θα έχει android 10 επειδή χρειάζομαι (Live Caption, με αυτόματους ελληνικους υπότιτλους) λόγω προβλήματος ακοής μου ;
Οταν θα βγει το δίκτυο 5G, θα είναι ενεργά τα δεδομένα ;
Και τέλος, πώς βλέπετε αυτό το κινητό;
Σας ευχαριστώ και Καλή Πρωτοχρονιά! -
Καλύτερα να το ξανασκεφτείς, διότι δεν υπάρχουν custom roms, η συσκευή εγκαταλήφθηκε από εδώ το forum, Xiaomi.eu
διότι brick οταν περνάς twrp, magisk, και δεν !!! μπορεί να φλασαρισθει.
Αν θες να το έχει με official rom, τότε πάρτο, πήγαινε σε καταστήματα να το δει, είναι λίγο μεγάλο.
Μπορεί στο θέμα των custom roms, να δώσει λύση η xda, όχι προς το παρών. Και εμένα brick, αλλά το επανέφερα, κλπ
εγω με αυτον τον οδηγο του περασα twrp και magisk και ολα οκ....και για το ξεκλειδωμα μην χρησιμοποιεισετε το miflash unlock που δινουν γιατι εχει trojian μεσα οποτε κατεβαστε αλλο,,και αμα περασετε το twrp μην κανετε επανεκινηση reboot recovery απλα πατηστε παρατεταμενα 10 δευτερολεπτα το κουμπι on of της συσκευης για να κλεισει και αμεσα παρατεταμενα με πατημενο το + volume μεχρι να βρεθειτε στο twrp,,,απο κατω το λινκ για τον οδηγο.
[GLOBAL] Unlock BOOTLOADER, Recovery Menu TWRP, ROOT and NFC (100%) | Xiaomi European Community
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα