Γενική συζήτηση για Mi note 10
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Καλησπερα guys το τσιμπησα κ εγω μετα απο μι6...Επειδη το εχω καμια βδομαδα κλειστο το καημενο.
Πρωτη και βασικη ερωτηση.
Καποιος αναλυτικα τα βηματα για να ξεκλειδωσω απο την αρχη κ να περασω gcam γιατι το εχω παρατησει χρονια το αθλημα.
2)Με τζαμακι τελικα εχει βρεθεί λυση στο να καθεται κατι καλα?και τι θηκη εχετε βαλει?
Ευχαριστώ πολύ -
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Μόλις ξεκλειδώσεις και θέλεις να περάσεις xtrv συνεχίζουμε... -
Ο/H kflabouris έγραψε:
Καλησπερα guys το τσιμπησα κ εγω μετα απο μι6...Επειδη το εχω καμια βδομαδα κλειστο το καημενο.
Πρωτη και βασικη ερωτηση.
Καποιος αναλυτικα τα βηματα για να ξεκλειδωσω απο την αρχη κ να περασω gcam γιατι το εχω παρατησει χρονια το αθλημα.
2)Με τζαμακι τελικα εχει βρεθεί λυση στο να καθεται κατι καλα?και τι θηκη εχετε βαλει?
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλημέρα guys. Υπάρχει κάποιος μετά την τελευταία αναβάθμιση που να έχει προσπαθήσει να συνδέσει άλλη συσκευή ή υπολογιστη στο ΜΙ ΝΟΤΕ 10 μέσω του φορητού σημείου πρόσβασης της συσκευής;
-
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Καλημέρα guys. Υπάρχει κάποιος μετά την τελευταία αναβάθμιση που να έχει προσπαθήσει να συνδέσει άλλη συσκευή ή υπολογιστη στο ΜΙ ΝΟΤΕ 10 μέσω του φορητού σημείου πρόσβασης της συσκευής;
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi Note 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγω του κινητού και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας, έκανα ξεκλείδωμα πέρασα twrp και έβαλα την xiaomi EU 20.16.7 beta magisk αλλά λαγκαρει κάποιες φορές πατάει με καθυστέρηση στην οθόνη ξέρετε τι μπορεί να έχει πάει στραβά.?
-
Ο/H sv1eel έγραψε:
Καλησπέρα στην παρέα, κάτοχος και εγω του κινητού και θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας, έκανα ξεκλείδωμα πέρασα twrp και έβαλα την xiaomi EU 20.16.7 beta magisk αλλά λαγκαρει κάποιες φορές πατάει με καθυστέρηση στην οθόνη ξέρετε τι μπορεί να έχει πάει στραβά.?
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H sv1eel έγραψε:
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H sv1eel έγραψε:
[/quote] -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0