Γεια σας παιδιά με στεναχωρει πολύ που το πρώτο ποστ μου εδώ είναι τέτοιο αλλά τι να κανεις....Επαθε το εξης ,αγορασα ενα 9t pro απο ενα άκυρο άτομο στο φβ και ο μόνος έλεγχος που εκανα ηταν να το ανοιξω και να απλα να επιλεξω γλώσσα στο setup , όταν πήγα σπίτι είδα οτι μετα τη γλώσσα μου έβγαζε σαν region μονο china και έμπαινε σε ενα bootloop
Μεγάλη γκάφα με 9T pro (χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως)
-
-
εχω στενοχωρηθεί και πολύ και ελπιζω απλα να μην πεταξα τα λεφτά μου ,δυστυχώς δεν έχω ξανασχοληθει με brick σε κινητά και δεν ξέρω πως να βγάλω ακρη
-
Η μέθοδος σε αυτό το guide είναι μονο για ξεκλειδωτα κινητά ;
-
Ο/H Marmar έγραψε:
μονο china και έμπαινε σε ενα bootloop
ΚΟλλάει μετά την επιλογή χώρας;
Κλεινει εκείνη την στιγμή ή απλά δεν περνάει στο επόμενο;; -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Marmar έγραψε:
μονο china και έμπαινε σε ενα bootloop
Κλεινει εκείνη την στιγμή ή απλά δεν περνάει στο επόμενο;;
-
Διάβασε τον οδηγό...αν ήταν μόνο για ξεκλείδωτα θα το έγραφε
-
-
Edit by NasDriverΜεταφέρθηκαν όλα τα μηνύματα σε ένα θέμα
Δεν το άνοιξες εκεί μπροστά του να δεις ότι δουλεύει ?
Προσπάθησες να έρθεις σε επικοινωνία μαζί του ? -
το ανοιξα ηταν στο σεταρισμα το αφησα να ξεκινησει ,επελεξα ελληνικα και λεω ενταξει κομπλε δουλευει ,μου λεει και αυτος ε το κανεις και σπιτι σου το σεταρισμα και μειναμε εκει , οταν πηγα σπιτι και πηγα να το προχωρησω καταλαβα οτι ειχα κανει βλακεια ....ο τυπος προφανως και εξαφανιστηκε οποτε προσπαθω να βρω λυση μονος μου... αν το παω σε καποιο μαγαζι με κινητα θα μπορεσουν αν μου το ξεμπρικαρουν?
-
volume up & power πατημένα να μπεις recovery mode > wipe data > να κάνεις factory reset και μετά reboot...
-
το δοκιμασα παλι κανει το ιδιο μου βγαζει region china και κολλαει στο επομενο βημα
-
Για κάνε αυτόν τον έλεγχο με βάση το ΙΜΕΙ ---> Product Authentication
Και βάλε φώτο με το αποτέλεσμα που θα βγάλει αφού αλλοιώσεις το ΙΜΕΙ που έβαλες
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0