intel i3 9100 ,το ειχα δει και αυτο με τους ryzen αλλα δεν νομιζω να εχει σχεση με εμενα που εχω ιντελ
Μεγάλη γκάφα με 9T pro (χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως)
-
-
Παιζει να θελει αλλο mi flash για το android 10.καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν θυμαμαι που. Αν εχει καποιος τις τελευταιες εκδοσεις mi flash ας τις παραθεσει...Mi 11 pro
-
Εχει κάποιος καμιά ιδέα να ρίξει να τη δοκιμάσω μπας και το.περασω σωστά επιτέλους και το έχω κομπλέ το κινητό; :p
-
Αν βάλεις μία φώτο από το miflash ίσως κάτι γίνει, μπορεί να είναι από drivers, windows, καλώδιο usb μέχρι ότι μπορείς να φανταστείς
-
Ελπιζω να μην χρησιμοποιεις usb 3.0. Επισης τσεκαρε σε αλλη θυρα απο αυτην που προσπαθεις να φλασαρειςMi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Ελπιζω να μην χρησιμοποιεις usb 3.0. Επισης τσεκαρε σε αλλη θυρα απο αυτην που προσπαθεις να φλασαρεις
-
MIUI 11 Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM For Mi 9T Released! MIUI 11 Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM For Mi 9T Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi
Μπες εδω κ κατεβασε το miflash που λεει. Νομιζω εχεις παλιο. Εδω το δινουν για android 10.Mi 11 pro -
Ο/H chrisnik έγραψε:
MIUI 11 Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM For Mi 9T Released! MIUI 11 Stable EEA Global MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM For Mi 9T Released! - Mi 9/SE/T/T Pro/Lite - Mi Community - Xiaomi
Μπες εδω κ κατεβασε το miflash που λεει. Νομιζω εχεις παλιο. Εδω το δινουν για android 10.
-
-
μου εκανε ακριβως το ιδιο και με του 2018
-
Πάτα στο miflash εκεί που λέει Log, βρες το τελευταίο log .txt και ανέβασε το εδώ να δούμε τι λέει
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πάτα στο miflash εκεί που λέει Log, βρες το τελευταίο log .txt και ανέβασε το εδώ να δούμε τι λέει
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0