Αν δεν σου βγάλει ρομ, θα επιλέξεις από τις 3 τελίτσες την ρομ που κατέβασες...
Μεγάλη γκάφα με 9T pro (χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως)
-
-
αυτο εκανα εβαλα την global οχι global eea αλλα δεν δουλεψε το μονο που καταφερα ειναι να μην μπαινει σε loop,πηγα να δοκιμασω να βαλω το αλλο ρομ αλλα τωρα οποιο και απο τα 2 να βαλω παταω flash και δεν γινεται τιποταΟ/H NasDriver έγραψε:
Αν δεν σου βγάλει ρομ, θα επιλέξεις από τις 3 τελίτσες την ρομ που κατέβασες...
-
-
ναι εκανα wipe για να ξαναδουλεψει αλλα οταω παω να βαλω την global eea ου λεει sorry flash older verison is not allowed.Ξερωγω αν δοκιμαζα να βαλω china rom ηπως εβγαζα ακρη?Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν πατήσεις εκεί που λέει erase data ?
-
πρέπει να βάλεις την ίδια που είχες η νεότερη...κατέβασες αυτήν που είχες στον λινκ που σου έδωσα ?Ο/H Marmar έγραψε:
sorry flash older verison is not allowed
-
ναι και την global και την global eea περασα την global γλιτωσα την λουπα μονο οπως ανεφερα και πιο πανω και οταν επιλεγω την eea τωρα μου λεει οτι ειναι older versionΟ/H NasDriver έγραψε:
πρέπει να βάλεις την ίδια που είχες η νεότερη...κατέβασες αυτήν που είχες στον λινκ που σου έδωσα ?Ο/H Marmar έγραψε:
sorry flash older verison is not allowed
-
-
-
UPDATEEEEE : Λοιπον μολις εκανα wipe user data απο το mi flash pro ενω του ειχα περασει το τελευταιο ρομ που μου εστειλες χθες , το ξανανοιξα και στο region μου ειχε μονο κινα αλλα μπορουσα να επρασω αυτο το βημα χωρις να διαλεξω και το κινητο ανοιξε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Σε ευχαριστω παρα παρα πολυ για τη βοηθεια ,και εννοειται οτι θα συνεχισω να ψαχνομαι για τα xaomi ακομα και ας μην επιχειρησω να το ξεκλειδωσω .( κερναω καφε οποτε θες ,εννοειται αυτοΟ/H NasDriver έγραψε:
) -
Όντως, δεν έχει
Σε ποια περιοχή είσαι ?
Καλοδούλευτο
-
Καλλιθεα
Τωρα που το ανοιξα το κινητο υπαρχουν καποιες κινησεις να κανω για να ειμαι σιγουρος οτι αν γινει κατι στο μελλον οτι θα μπορεσω να το επαναφερω πιο ευκολα ? Φοβαμαι να το κλεισω να βαλω τη σιμ μηπως και δεν ξανανοιξει ποτε χαχα -
μπηκα παντως στις ρυθμισεις και λεει china(system) παιζει ρολο αυτο καπου σε ολη τη λειτουργεια του κινητου?Ο/H NasDriver έγραψε:
Όντως, δεν έχει
Σε ποια περιοχή είσαι ?
Καλοδούλευτο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0