Σβηνει τα παντα κ γραφει το λογισμικο απο την αρχη. Σε σχεση με την recovery rom που παταει στην προηγουμενη ρομ.Ο/H Marmar έγραψε:
Mi 11 pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣβηνει τα παντα κ γραφει το λογισμικο απο την αρχη. Σε σχεση με την recovery rom που παταει στην προηγουμενη ρομ.Ο/H Marmar έγραψε:
σημαίνει ότι έχει μπλέξει το cust partition από 2 διαφορετικα ήδη ρομ ή ότι στραβωσε σε καποια αναβάθμιση από μονο του,Ο/H Marmar έγραψε:
σημαινει οτι ο προηγουμενος πηγε να περασει china rom κ
Αυτο εννουσα με τον δικο μου τροπο παντα χαχα , λοιπον υπαρχει καποιος κινδυνος για το ξεκλειδωμα ή να το κανω και σημερα κιολας?Ο/H geoanto555 έγραψε:
σημαίνει ότι έχει μπλέξει το cust partition από 2 διαφορετικα ήδη ρομ ή ότι στραβωσε σε καποια αναβάθμιση από μονο του,ΜΙα φορά μου έτυχε σε mix2 απο αναβάθμιση.Ο/H Marmar έγραψε:
σημαινει οτι ο προηγουμενος πηγε να περασει china rom κ
εκανα τη διαδικασια και μου το ξεκλειδωσε χωρις να περιμενω καποιες ωρες , δεν ξερω γιατι αλλα εγινεΟ/H George 21 έγραψε:
Κανε αίτηση σήμερα κ σε αφήνει σε μια εβδομάδα περίπου..
Μολις τωρα κατεβηκε το fastboot rom ,ακολουθησα τα βηματα , εβαλα το path και clean all αλλα το flash εγινε κατευθειαν σε 0s μου εγραψε success αλλα δεν εγινε reboot το κινητο και φυσικα δεν αλλαξε τιποτα .Δοκιμασα να το ανοιξω το mi flash και ως διαχειριστης αλλα δεν αλλαξε κατι ...Εχετε να προτεινετε καποια λυση?Ο/H chrisnik έγραψε:
Κανενας κινδυνος περαν του οτι θα στα σβησει ολα αν εχεις περασει εφαρμογες, επαφες κτλ. Μπες ομως απο υπολογιστή detail?guide=2
Κ κατεβασε το miflash καθως κ την τελευταια fastboot rom global για το Mi9 T pro
Γενικα εχει τα βηματα τα οποια ειναι πολυ απλα. Προσεχεις κατω δεξια στο mi flash να τσεκαρεις το clean all μονο!!!! Αν θες κλειδωνεις ξανα μετα. Αλλα για αρχη MONO CLEAN ALL
το δοκιμασα και αυτο να τη βαλω στην επιφανεια εργασιας .Μολις το ξαναδοκιμασω θα ανεβασω φωτο αλλα μου φαινεται περιεργο γιατι δεν εχεις πολλες επιλογες μπαινεις απλα fastboot ,κανεις refresh ,βαζεις το path ,clean all και φλασαρεις...Ο/H chrisnik έγραψε:
Βαλε την ρομ στην επιφανεια εργασιας. Να μην ειναι μεγαλο το path.
Δεν εκανε εγκατασταση. Γενικα κανει κανενα δίλεπτο να σου κανει εγκατασταση.