μου βγαζει αυτο
Μεγάλη γκάφα με 9T pro (χρειάζομαι βοήθεια επειγόντως)
-
-
-
γενικα επειδη βλεπω οτι σε πολλους ελεγχους και γενικα σε οτι εχιε να κανει σε συνδεση του κινητου με το πσ θελει πρωτα απ ολα usb debugging απο το κινητο ,εγω πως θα το κανω αυτο που δεν ανοιγει το κινητο?
-
Καλημέρα. Απο τη στιγμή που είναι όντως mi9t pro γιατί δε περνάς μία fastboot eea ή mi; Της αδερφής μου ήρθε με eea και πέρασα mi με fastboot (κλειδωμένο bootloader), οπότε δε παίζει να μη το πάρει και έχεις απο την αρχή τη συσκευή, χωρίς να σε ενδιαφέρει τι έχει κάνει ο προηγούμενος.
-
πως μπορω να το κανω αυτο ? εχεις να μου στειλεις καποιο guide ? το κινητο δεν ανοιγει οποτε δεν ξερω καν πως θα το συνδεσω με το πσ ,μου το βρισκει αλλα ας πουμε στο xiaomi suite δεν κανει connect λογικα θα πρεπει να δουλευει κανονικα για να περασω τα σωστα drivers και να κανω δουλεια ετσι?
-
Κάνε τον οδηγό που σου έβαλα για έλεγχο του bootloader και μην διαβάζεις δεξιά-αριστερά διάφορα, ή ακολουθείς αυτά που σου γράφουμε ή ψάχνεις μόνος
-
τον οδηγό ξεκίνησα και στο βήμα 1 που έλεγε για σωστα drivers πατησα πανω και οηγηδηκα στο κομματι με το usb debugging οποτε θα μπορέσω να ελεγχξω τον boot loader χωρίς να έχω drivers στο ΠΣ?
-
Βρες μπες απευθείας σε fastboot mode, άνοιξε το παράθυρο εντολών και δώσε την εντολή fastboot oem device-info
Σε fastboot mode δεν χρειάζεται adb debugging -
απ οτι φαινεται ειναι κλειδωμενο
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Καλημέρα. Απο τη στιγμή που είναι όντως mi9t pro γιατί δε περνάς μία fastboot eea ή mi; Της αδερφής μου ήρθε με eea και πέρασα mi με fastboot (κλειδωμένο bootloader), οπότε δε παίζει να μη το πάρει και έχεις απο την αρχή τη συσκευή, χωρίς να σε ενδιαφέρει τι έχει κάνει ο προηγούμενος.
@Vstromakias , Θυμάσαι τον τρόπο με τον οποίο περάσατε την ρομ ?
Από όσα γνωρίζω με κλειδωμένο bootloader δεν μπορείς να αλλάξεις από απλή Glonal σε Global eu ή το αντίστροφο αλλά ούτε να περάσεις fastboot rom
Ξεκίνα να κατεβάζεις τις δύο ρομ που λένε Mi 9T Pro Global & Mi 9T Pro EEA από εδώ:
detail?device=1700361 -
-
μπορειτε να δωσετε καποιο λινκ με τη σωστη διαδικασια για να περασω το ρομ μολις κατεβει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0