Διαφήμιση

[Miui 11 20.3.5] Διανομή των νέων βελτιωμένων MIUI 11 - XTRV ROM για 27 συσκευές

• Σε εξέλιξη
    • ROM
    • Xiaomi
    • Ειδα κάπου στο eu ότι δεν είναι οκ. Επίσης το δοκίμασα σε παλιά ρομ 10 και δεν κάνει decrypt.

• δοκιμασα το οδηγο του Γιωργου φλασαρα πρωτα την fastboot global 11.0.5.0 μπουταρισε ολα οκ μετα το twrp_lavender_3.3.1_18-06-19_ss_blue_internal.img φλασαρισμα την 2.3.5 format data και με το που ανοιξα γυρισμα σε fastboot mode να δωσω την εντολη (fastboot flash keymaster km4.mbn) απ το φάκελο adb που ειχα κατεβασει και το αρχειο αλλα στο cmd μου εβγαζε error( σορυ παιδια δεν το εβγαλα φωτο )δλδ δεν επαιρνε την εντολη fastboot flash keymaster km4.mbn οκ κατι κανω λαθος αφαιρεσα απ την rom το φακελο keymaster km4.mbn ξανα απ την αρχη ολη η διαδικασια μπαινω στο τελος στο twrp να δω τι εγινε μου ζηταει κωδικο παταω cancel και συνεχιζω χωρις κωδικο οκ λεω μερχι εδω αλλα μετα εχανε σε καθε επανεκκινηση τον κωδ του wifi και σαν να ειχε θεμα το δακτυλικο αποτυπωμα και το μοτιβο ξεκλειδωματος πισω στην fastboot rom αναμονη για την καινουρια rom οποτε βγει συγνωμη για το σεντονι :D απλα για βοηθεια στους master sef μας
    • Αρχικα δεν υπήρχε λόγος να βάλεις fastboot.
      Μετά twrp υπάρχει 7-03 κ εσύ βάζεις το παλιό για android 9.
      Τεσπά. Θα δουμε

• Διαφήμιση
    • Μολις το περασα κι εγω το keymaster. το περασε κανονικα, χωρις σφαλμα.
      λειτουργει το Pin, δε λειτουργει το δακτυλικο. χανει και τον κωδικο για το wifi.
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Δοκιμασα όλα αυτά που λέτε και ηταν οκ το πρωί.
      Περίεργο αλλά θα το δούμε.

• Γιωργο ειχα την τελευταια stable του φορουμ γι αυτο περασα την official μετα οταν κατι ψιλιαστηκα για το twrp ηταν αργα δε πειραζει με ετρωγε το χερι ολα καλα
    • ενταξει.. μιλαμε για developer εκδοσεις. ειναι "φυσιολογικο" να υπαρχουν θεματακια σε καποιες εκδοσεις και πρεπει σιγουρα να ειμαστε ετοιμοι για πολλα format data οσοι επιλεγουμε αυτες τις εκδοσεις χαχαχα.. δε καταλαβαινω την γκρινια καποιων, σε ξενα φορουμ συνηθως, οταν βρισκουν προβληματα.. τι να πεις.. χεχεχεχεχ
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Διαφήμιση
    • δε ξερω αν ειναι ιδεα μου ουτε ειμαι ο pro user αλλα οι κινεζικες rom που τις φτιαχνει η ομαδα πανε πιο σφαιρα απ τις official και αμα τις δοκιμασεις προσωπικα εγω δυσκολα να παω σε official :thumbsup:
    • Στο rmn 7 εχω προβλημα με το wifi,δηλαδη ενω ειμαι 2 μ.απο το ρουτερ το σημα εχει 2 γραμουλες με το ζορι.επισης οταν βλεπω youtube(vanced) εχω συχνες αποσυνδεσεις κ πρεπει να μπαινω στις ρυθμίσεις κ να ξαναεπιλεγω να ανοίξει.να σημειωσω οτι προσεξα οταν κανει αποσυνδεση ειμαι σε προβολη οθονης ,το τελευταιο ισως να ειναι κ ιδεα μου.φταιει η ρομ; Η συσκευη; Το youtube; Καμια ιδεα; edit. Επισης το πληκτρο ενεργ/απενεργοποίησης αργει χαρακτηριστικά να εκτελέσει το πατημα.
    • και καλά με αυτα που έκαναν διορθώσαν το πρόβλημα με wifi και κωδικό κλειδώματος.
      Κάτι παιζει με την ρομ και δεν έχω καταλήξει τι φταίει αλλά θα το δούμε με την πρώτη ευκαιρία.

• Καλημέρα
      Σήμερα ανακάλυψα κάτι απαράδεκτο με την μπαταρία φόρτιση 100% μέχρι τις 03:00 από εκεί και πέρα μέχρι τις 10:00 έπεσε στο 89%, μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει???
    • Διαφήμιση
    • Κανε μια απενεργοποίηση και ξανα ανοιξε το για αρχη,φανταζομαι οτι εχεις κάποια ,ες εφαρμογές που τρεχουν συνεχεια.